Şu sinir stres meselesi..

denemeden bilemezsin:)
musyascım mektup yazarak anlatmayı dene hissiyatını madem konuşma sorununuz var yazarak daha iyi ifade edebilirsin kendini şe giderken göreceği yere koy okusun gün içinde düşünsün biraz

az önce msj yazdım cnm senle oturup konuşamıyoz sorunumuz neyse çözemioz benimle evli oldugun için mutsuzmusun dedim bana göre büyük bişi yok bukadar uzatılcak ama karar senin dedim keşke karşılıklı oturup yanlışlarımızı konuşsak düzeltme yoluna gitsek bebegimiz için ama senden konuşmak için o teklif hala gelmedi ben yoruldum cvp bekliom dedim hala tık yokkkkk

yani kim istemez ki evi hep derli toplu olsun,
kim istemezs ki sürekli bakımlı ve tertipli,
fakat bahsedilen şartlar olmayınca zihnen sağlıklı kalmak için yapılacak birşey yok..

denediğim için biliyorum sempatiksalakcinni

ya Allah aşıkna bu tarz ince düşünceli girişimler onların mantığı için fazla,
sonra bu inceliğin karşılığını basit mantık bi cevapla alıp daha da delirebilirsin,
ben hiç denemiyorum artık..

cvp bile yazmadı ailem biliyo artık kızlar bayramda düzelmezsek babam dedi alıyom seni biter buiş

yasermincim nacizane fikrim bence butür durumalrda olayın yansıyacağı en son kişiler aileler... ki sen daha olay olur olmaz hemen k.validene çıkıp dert yandın... kol kırılır yen içinde kalır.. sen yaşanılanları unutursun kocan unutur ama aileler kolay kolay unutup kabullenemez. aranı düzeltsen bile ailelerin durumunda huzurunu gene bulamazsın... olay ne kadar yayılırsa o kadar büyür bunu unutma...

canım benim kesinlikle sana katılıyorum...yazdığım mektupları yemek masasının ve kanepelerin altından topladıktan sonra ben de artık denemiyorum:))))

cvp bile yazmadı ailem biliyo artık kızlar bayramda düzelmezsek babam dedi alıyom seni biter buiş [/

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

icim daraldi valla okudukca bilmiyorumkismile
ben sukredenler kisminda olmaliyim sanirim. evde sinirli olan taraf benim maalesef :2:
heleki denizden sonra bu biraz daha artti sanirim. kizim cok huzursuz, uyku yok, yemek yok, tek basima bakiyorum ve biraz geriliyorum. dolayisiyla esime patliyorum arada alsanaalsanasmile yazik canim benim hic sesini cikarmaz. cok gerginsem cikar yanimdan gider bilir ki kisa sure sonra sakinlesecegim.
saolsun geceleri yardim ediyo. ben emziriyorum eger uyumuyosa esim gezdiriyo. ben de onun haftada 2 gun tenise gitmesine goz yumuyorum benim sosyal faaliyetim hic olmamasina ragmen ki ben evde 1 dk oturamayan biriydim :sinifsinif::sinifsinif:
yasemincim burada bazi arkadaslar da yazmislar. esine kesinlikle annesiymissin gibi davranma. yani hep onun icin kendini yipratma. biraz kapris, biraz naz cok iyi oluyo emin ol. seni elinin altinda hazir biri olarak gormesin. kaybetme korkusu olsun azicik. aman bundan kocana eziyet et gelmesin aklina kaydirigubbakcemile3 erkege annesi gibi davraninca gozden dusuyosun maalesef. ayrica bahairin dedigi gibi kavgalarimizi en son aileler duymali artik cozum yoksa o da. sen esinle iyi olursun ama onlar unutmaz ve is buyur...
umarim hersey duzelir. hymarry ben 1 taneyle bas edemiyorum sen napiosun dusunmek dahi istemiorum :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
cvp bile yazmadı ailem biliyo artık kızlar bayramda düzelmezsek babam dedi alıyom seni biter buiş
:1shok: ya Allah aşkına canım benim nolmuş yaaa,
milleti kocaları dövüyor,sövüyor kavga kıyamet,
ha dersin ki psiklojik boyutta yada şiddet olarak ciddi sorunlarımız var,o zaman bilemem,
ama bahsettiklerin sadece kavga gürültüyse önce sen çekileceksin kenara,
valla ben çok iyi düşün derim çünkü insan çoluğu çocuğuyla annesinin evine bile sığamıyor artık..:1no2:
kesinlikle katılıyorum,
ben de bu işi n böyle olduğunu daha ilk zamanlarda tecrübe ettim,
sonra sen düzeliyorsun kocanla ama ailen hep kinli ve tarflı kalıyor,
sonra yüz yüze bakıyorsunuz,
bana şimdi kocamın tembelliğini bilenler soruyor yardımcı oluyor mu diye,
ben de kocamın yanında insanlara "sağolsun o olmasa ben iki çocuğa bakabilirmiyim,o benim her şeyi elim kolum" diyorum samimi olarak ama laf sokarak değil,utanıyor valla..

canım ne mutlu,ama eşiniz gayret ediyorsa siz de alttan alın,
bak ben anlatıyorum eşimi,yine de seviyorum onu,ona hak veriyorum,onsuz olmaz diyorum,
dediğim gibi ben de tüm standartlarım aynen devam etsin isterim,kendimi avutmayayım ama eğer sıkıntı olacaksa da kendimi yıpratmaya değmez,
dolayısıyla ince düşüncen için teşekkür ediyorum ama Allah yardımcı oluyor,her yönden de sıkıntısız bebekler diyebilirim üstelik,hamdolsun..

biz biraz zıttız galiba benim eşim genelde bana mektup yazar:kedi: bende okuduktan sonra mektubu telefon eder dalga geçerdim aklinialirimsmile
Kendimi çok kötü hissettim şimdi. Bizdede alttan alan hep eşimdir. Çok şükür maşallah.

Katıldığım nokta kesinlikle karı koca arasındakileri aileler bilmemeli kısmında ama sanırım bazende hani sığınmak ister ya insan napsın ailesinden başka sığınacak yer bulamaz. O an o psikoloji işte sağlam düşünülmüyor demekki. Ben aileme anlatsam zaten ailem eşimi sahiplenir çok ciddiyim. Annem babam hep öğütler beni elimdeki kıymeti bilmem için.

Bir laf vardır bilirsiniz; sinek kadar kocam olsun yeterki başımda bulunsun diye. Hani eğer darp fiziksel saldırı yoksa, hani artık yüzyüze bakamayacak kadar hakaret dolu kavgalar etmediyseniz eğer, herşey yyoluna girer derim. Baş nereye ayaklar oraya gider. O başı çevirmekde bizlerin elinde. Biraz da yaradılışında ve yetiştiriliş tarzında eşlerin tabi.

Son düzenleme:
vallla hemşomu çok takdir ediyorum yani 41x allah bozmasın birazda benim eşime nasip etsin diyorum başka bişi demiyorum bugün oğlanı başına atıp kaçacaktım teyzeme bi iki saat ama benden önce çekti gitti gene ben evdeyim gene doraylayım mafoldumben nerde yanlış yapıyorum ben ya acaba konuşmak yerine rezalet mi çıkarsam kahramanlar sesimi duysa ne dersiniz kızlar işe yararmı acaba

aileler bilme konusuna gelince bencede bilmemeleri en güzeli aama öle bi anda insan düşünemiyor bizim baştan beri eşimi istemedikleri için benim ailem olan biten hiç bir şeyi genel olarak duymaz söylemem ama eşim hemen açar annesine yetiştirir bide onun üstüne kavga çıkar evde:))

kızlar geldim... k.valideme sonunda havalar da serin... oh deymeyin keyfime... kayınvalidemle k.pederim nili aldılar dolaştırmaya gittiler... görümcem yemek hazırlıkalrında ben de grieyim dedim nete bakayım kızlar napıyo?
zencefinem sinek kadar kocam olsun ama başımda bulunsun diye bi laf olduğundan benim hiç haberim yoktu... kesinlikle katılıyorum... ben burda anlatmaya çalışıyorum ama hep havada kalıyo... kızlar bakın ben eşimden ayrıyım ve yemin ederim bi sorun olduğunda nil huysuzlandığında onunla birlikte ben de ağlıyorum... dr a gitmek gerekiyo tek başıma.. kan aldırmam gerekiyo tek başıma... tahlil sonuçlarını öğrenmek gerekşyo gene tek başıma..alışveriş yapmak gerekiyo tek başıma..arada dışarı çıkmak istiyorum tek başıma.... herşeyden kötüsü gece yatağa giriyorum tek başıma... kimseye kocalarınızı şıamrtın demiyorum ama yanınızda olmasının kıymetini bilin.... boşanmak falan gibi düşünceleri de en son getirin bence aklınıza.... sonuçta çocuk olunca malesefki bu yaşadıklarımız kaçınılmaz...kocalarımız yardım da etse işin ucundan tutmaya da çalışsa gene bi süre sonra şikeyet edeceğiz... çünkü insanoğlu nankör hep daha fazlasını ister...ve biz eski tek başımıza hür hayatımıza dönemediğimiz sürece hep kocalarımız yetersiz ve düşüncesiz olacak gözümüzde... hayıflanmanın bi sonu yok kızlar... durumu kabullenip tek başımıza kalmayı istemek yerine toplu haraket etmeyi tercih edecez.. bunu söyleyende ben yalnız kocayı buldum ya beraber hareket ediyorum:)))))))

Kizlar Allah cok buyuk ve isini biliyor,annelik gorevini biz kadinlara vermis,erkeklerin bu isin ustesinden gelemeyecegini bilerek,yoksa erkeklerde dogururdu 9 ay karninda tasirdi :))) o yuzden bu kadar sabirli ve hosgoruluyuz,dayanin kizlar bebekler buyudu 1 yasinda olacaklar nerdeyse yakinda bu kadar yuk hissetmeyecegiz daha cok buyuklerinde.

arkadaşlarımın hepsine katılıyorum,
neden çocukları birbirimize bırakıp bişeyler yapıyoruz,
beraber çıkın dışarı,
ben iki çouğu hazırladırm,doyuyorr,giydirir,altlarını değiştirir,bir de yanımızdaki şeyleri hazırlarım,kendim hazırlanırım
eşim bi tişört bi pantolon hop kapıda kucağına bi tanesini ister,
ama yine de çıkarız,
olmazz,yok öyle kurtulmak,yok öyle ayrılmak gizemcm,sıkma kendini,takıl peşine
ben onalra da hak veriyorum bizim annelik duygularımız var ama onların içgüdüsel babalık duyguları yok,
sadece sorumluluk duyguları var,ki o da öğretilmişsee,
sonuçta ayrılsanız bu çocuğa daha çok kendiniz bakacaksınız,bu mevzuyu bi kere çıkar kafandan,
yapmayın,herkes eşinin kıymetini bilsin vallaaa,
ben çok çekiyorum yine de onsuz düşünemem,onun için de böyle olduğunu düşünüyorum..

evet hymaryy çok haklısın.boşandığınız zaman kesinlikle bebeğiniz tek başınıza sorumluluğunuzda. Bu çok kötü arkadaşlar. Bahairim seni ben anlarım, eşim görevi gereği şehir dışında kalıyor dönem dönem ve hafta sonları geliyor sadece. Şimdi bebekler büyüdü, havalar nispeten iyi ama inanın bana bebeğim 40 günlük var yok, kapı çalıp ekmeğin var mı diyen olmuyordu. Kızkardeşim çok yakın oturuyor ama o da iş icabı şehir dışına gidiyor, 5 gün evden çıkamadığımı bilirim ben. Hep dua ederdim Allah'ım nolur ateşlenmesin rahatsızlanmasın diye uyumazdım bile bişey olursa diye. Ki ben 10 yıla yakın ailemden uzakta yaşamış biri olarak. Allah eşlerimize ömür versin, biz onlarla onları çok severek evlendik, biz onlardan çocuk dünyaya getirdik. Hep yanımızda olsunlar, kusurlar illaki olacak ama karşılıklı anlayış şart.

Gizemim senle ayrıntılı zaten bugün konuşucaz:)))) Geliriz evellallah kocişinin hakkınndan:)))

Zelddaaam kesinlikle erkeklerin hiç birzaman anlayamayacağı yaşayamayacağı bir duygu yaşadık biz yaşıyoruzda. Sakin olmak lazım. Görevimiz bir küçük bir de büyük bebek:))) Ve sabır, ben diyorum keşke doğumdan önce ebru yapmaya falan gitseydin, sabretmeyi öğrenseydim. Şimdi öğrendim sayılır ama çok paraladım kendimi.

15gün bekledim gülüm dile kolay taş olsa çatlar sonuç nemi annesi konuşcam karşıma alcam dedi dün yaptıgı konuşmak yerine bana nispet yapar gibi bütün gününü ogluyşla bahçede geçirdi, ve kahkahalar attı eşim tek pazarını anasıyla geçirmiş oldu bende alttan alma politikası kredisini bitirdiii

:1no2: hele hele bu ennn kötüsüüüü,
gidip oğlu anasına şikayet edilir mi hiççç,
ssen haksız çıkarsın da oğlu çıkımazzzz,
ben bunları yıllarca önce tecrübe ettim ve şuan ne kaynanamlarla ne de görümcemlerle ne de onlardan biriiyle görüşümüyorum,
hepsini at çöpe alsanaalsanasmile
kendin düşün,taşın,artısını eksisini herşeyi düşün arkadaşım,
herşey önce sadece kendi bakış açını değiştirerek çok farklı bir renge bürünebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…