:)))) 2 gün önce ben de eşimle oturup konustum agladım elimde olmadan..çümkü bizim sıkıntımızın teki de benim arasıara da olsa kuzuma sesimi yükseltmemdi.cok kızıyordu bana bu konuda ve ccugu elimden alıp gel oğlum gel tamam deyip diğer odaya götürüyordu.o an zaten yaptıgım seyin pişmanlıgıyla ezilirken bi de pskolojikman kendimi daha da kötü hissdiyordum..sanki ben isteyerek yapıyordum.ben de anlattım ben istermiyim suçsuz cocuga bağırmayı diye ama sabrımı kontrol edemiyorum neden böle oldugumu da bilmiyorum ...vs.diye..döktüm içimi..sabahtan gece yarılarına kadar ben ilgileniyorum bu cocukla dedims en sadece sevmek için alıyorsun ben bi yandan iş yapıyorum bi yandan onun döktüğü cekmeceleri toplarken o diğer taraftan örtüyü çekip masadakileri yere indidiyor oraları toplarken balkona cıkıyor ordan alıp sanfalyesine oturtuyorum aglıyor..eee normal olarak sabır kalmıyor ..ve sen yardımcı olmak yerine ''o cocuk tabii yapacak'' deyip oturuyorsun dedim..haklısın dedi..ve hafta sonu sürekli beraber takıldılar carsıya gittiler parka indiler .beraber uyudular veee ben bu arada acaip dinlendiğimi ve sakinleştiğimi farkettim..oysaki kimse benim gibi ilgilenemez sanıp bosuna sahipleniyormusum bebeğimi..babası da en az benim kadar bakabiliyormus..film izledim uzandım uyudum..rahaaat bir duş aldım..cok şükür daha iyiyim..meğerse çözüm kendime biraz vakit ayırmammışşşş!!!!
ay yok mehaycım... ben kocamla kavuşmanın derdindeyim.. he biraraya gelince bpşanma kararı alırmıyım bilmem..:)))
Ayy kizlar herkesin aklinda bir bosanma fikri var :)) burasi yakinda 2009 ekim dullari topigi olacak bak ona gore hemen toparlanalim :)))
bana mı seslendiniz:) ?
kendinize çok fazla yüklendiğinizi görüyorum..
anne olduktan sonra eski hayatımızı yaşamak istersek ister istemez bunalıma gireriz..
henüz herşey çok yeni alışma dönemindeyiz hala 1 yaşına girmelerine az kalsa da durum hala böyle:)
bende anlattıklarınızın tam tersi oldu mesela
bütün iç huzursuzluğum alyayla azaldı diyebilirim
bi mesele var ki aslında bu olayın ta kendisi
anne olmak var anne olmak var
Türkiyeye geldiğimden beri farkettiğim gözeüme batan şeylerin en büyüğü aslında bu mesele
bebeğimiz olunca sadece "anne"ymişiz gibi davranıyoruz diğer bütün sıfatlarımızı toprak altına gömercesine..
kendinize vakit ayırın
kendinizi önemseyin
sosyalleşin
hobiler edinin
ben eşimde gördüğüm eksiklikleri paylaşıyorum hiç içimde biriktirmeden
en son 1 ay önce ona " alyayla kaliteli vakit geçirdiğini düşünmüyorum sadece kucağında tutmakla,altını değiştirmekle,ona mama yedirmekle olmaz dedim.
şaşkın bi halde "peki ne yapmam gerekiyor elimden geleni yaptığımı düşünüyordum "dedi.
birebir onunla oyunlar oyna,onunla konuş
bazen odaya geliyorum alya senin kucağında sen bilgisayar başındasın bu hiç güzel bi tablo değil
alya artık oyunları idrak ediyor iletişim kurun göz göze gelin karşılıklı gülün kahkaha atın mesela dedim
ogün bugündür eşim çok titizleniyor ben gün içinde alyayı yıkasamda mutlaka hergün birlikte banyoda 10-15 dk oynuyorlar dışarda başbaşa gezintiye çıkıyorlar atçılık oynuyorlar
eşim alya uyanıkken bilgisayarına dokunmuyor
evde olduğu her anı alyayla geçiyor
e böyle olunca inanılmaz bi iç huzur oluyor insanda
kesinlikle haklısın aybilcim..ben elimde olmadn sadece anne sıfatına büründüm,kuaföre bile gitmiyorum,saçım sürekli tepemde toplu...makyajı unuttum..yemek yapmayı bile unuttum..yaptığım yemekleri kendim de beğenmiyorum...sadece kızımın yemekleriyle uğraşıyorum bütün gün..ve ona yedirmekle...eşim de zayıfla artık demeye başladıeyvahedigeldismile
6 ağustos evlilik yıldönümümüzdü,evde oturup kızımla ilgilendik,dışarı çıkamadık..fırsat yaratmam gerekirdi ama yapamadım..özel günler bile özel olmaktan çıktı..
eşimin bi pazar günü var..bebeğimzi o kadar özlemle bekliyordu ki,doğduktan onra bu kadar ilgisiz olması beni de haretlere düşürdü..akşama sofrarı hazırlarken ilgilen diyorum,odaya bi geliyorum kızım tek başına oyun oynuyo,babası ya uyuyo ya tv izliyo(
altını maltını aldığı zaten yok,yemek de yediremez,uyutma işi zaten emzirerek uyttuğum için bana ait...ee ne kaldı geriyebilmiyorumkismile
Benim eşimde ben nasıl yedireyim,ben nasıl altını alayım diyordu başlarda. Bende ben nasıl yapıyorsam deyip ona yaptırıyordum. Şimdi hafta sonları oğlum uyanınca eşim alıyor hemen sütünü yada kahvaltısını hazırlayıp yediriyor, Oyun v.s oynuyorlar. Ben en azından hafta sonları 2-3 saat fazladan uyuyorum.
Yapamazlar diye birşey yok canım.mesela gerekirse eline yaz ver yemeğini nasıl yapacağını. Ben öyle yapmıştım.
Ben mesela oğlanla oynamadığı zaman. Onunda sana ihtiyacı var böyle yaparsan tamamen anneci olur üzülürsün diyorum. Hemen kucağına alıp ilgilenmeye ve oynamaya başlıyor.
Ama tabi genede gel görki sinir stres hat safhada bendede((( Düşündüğümde onun nedenide tamamen kendime vakit ayıramayışım olduğunu anladım. Aynaya bile bakmadığım gün oluyor. Bu duruma(çocuklu yaşama) alışana kadar herşey yoluna girecek diye umud ediyorum....
ahh ahhh demek sadece bende değilmiş bu sinirlilik hali eşimin her yaptığı batıyor bana ve her şeye sarıyorum eskiden hiç aldırış etmezdim ama şimdi leb desen neden dedin diye çıldırıyorum ama benim çıldırmamda dora karşı olan ilgisizliğinden her yaptığı çıldırtıyor beni ...
geçen aldım karşıma konuştum kaç saat sonuç olarak dediği ben kötü babayım değilmi sanki ben ona kötüsün dedim ... kendime hiç vaktim yok dora ile 24 saat yapışık ikiz gibi yaşıyoruz herşeyi ile ben ilgileniyorum babası olarak sadeece para vermeyi marifet sanıyor
KESİNLİKLE PİSKOLOG ŞART BANA DA YOKSA BOŞANMA HEP KAFAMDA ONU ÖLE KABULLENEMIYORUM YAA
Günlerdir bu konuda düşünüyorum,
topiği okudum,
kendimi düşündüm,
bence olay rahat olmaktan geçiyor,
dağınık da kalabilir,süpüremeybilirm de,temizleyemeyebilirim de
yemek de 5 çeşit olmak zorunda değil,
kuaföre de gidemeyebilirim,
makyaj da yapamayabilirim,bu dönemler geçecek ve kızlarım hiç bi daha bu yaşlara geri dönemeyecek,sonra onlarla giderim kuaföre de,gezmeye de,alışverişe de...
şimdi iki kızı herşeyiyle yoluna koyma gayretimi ve becerimi kutlayacağım ilk doğumgünlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?