Şu sinir stres meselesi..

ooffff off herkeste bir mutsuzluk sıkıntı hali yaa kızlar acaba bizmi bi yerlerde yanlış yapıyoruz yoksa kocalar mı çok hanzo çözemedim:uhm:

hamilelik doğum derken kendimize hiç vakit ayıramadık.... ben sakin görünen ama çabuk sinrlenen biryim malesef... son zamanlarda özellikle etrafımdakilere nedensiz yere laf sokar oldum...herşey gözüme batıyor...içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor...gün boyu oğluşum canı sağolsun peşinde koşturmaktan helak oluyorum...aman düşecek bir yere vuracak diye her an tetikteyim...akşam olunca bizim yemek telaşı peşnden oğluşumu yediriyorum ve onu uyutma çabaları genelde 1 saat cebelleşiyoruz resmen...tam yatırıyorum uyanıyor (
dinlenmek istiyorummmm....

seldusum ne guzel anlatmissin buna ekliyecek bisey bulamadim ben...a.s
herkeste sabir durumlari ayni sanirim bende birtek ben boyleyim saniyordum....:çok üzgünüm:cok uzuluyorum bu duruma ben ama yaasenağlamasenağlama

Ayy kizlar herkesin aklinda bir bosanma fikri var :)) burasi yakinda 2009 ekim dullari topigi olacak bak ona gore hemen toparlanalim :)))

ay yok mehaycım... ben kocamla kavuşmanın derdindeyim.. he biraraya gelince bpşanma kararı alırmıyım bilmem..:)))

kesinlikle haklısın aybilcim..ben elimde olmadn sadece anne sıfatına büründüm,kuaföre bile gitmiyorum,saçım sürekli tepemde toplu...makyajı unuttum..yemek yapmayı bile unuttum..yaptığım yemekleri kendim de beğenmiyorum...sadece kızımın yemekleriyle uğraşıyorum bütün gün..ve ona yedirmekle...eşim de zayıfla artık demeye başladıeyvahedigeldismile

6 ağustos evlilik yıldönümümüzdü,evde oturup kızımla ilgilendik,dışarı çıkamadık..fırsat yaratmam gerekirdi ama yapamadım..özel günler bile özel olmaktan çıktı..

eşimin bi pazar günü var..bebeğimzi o kadar özlemle bekliyordu ki,doğduktan onra bu kadar ilgisiz olması beni de haretlere düşürdü..akşama sofrarı hazırlarken ilgilen diyorum,odaya bi geliyorum kızım tek başına oyun oynuyo,babası ya uyuyo ya tv izliyo(

altını maltını aldığı zaten yok,yemek de yediremez,uyutma işi zaten emzirerek uyttuğum için bana ait...ee ne kaldı geriyebilmiyorumkismile

Benim eşimde ben nasıl yedireyim,ben nasıl altını alayım diyordu başlarda. Bende ben nasıl yapıyorsam deyip ona yaptırıyordum. Şimdi hafta sonları oğlum uyanınca eşim alıyor hemen sütünü yada kahvaltısını hazırlayıp yediriyor, Oyun v.s oynuyorlar. Ben en azından hafta sonları 2-3 saat fazladan uyuyorum.

Yapamazlar diye birşey yok canım.mesela gerekirse eline yaz ver yemeğini nasıl yapacağını. Ben öyle yapmıştım.

Ben mesela oğlanla oynamadığı zaman. Onunda sana ihtiyacı var böyle yaparsan tamamen anneci olur üzülürsün diyorum. Hemen kucağına alıp ilgilenmeye ve oynamaya başlıyor.

Ama tabi genede gel görki sinir stres hat safhada bendede((( Düşündüğümde onun nedenide tamamen kendime vakit ayıramayışım olduğunu anladım. Aynaya bile bakmadığım gün oluyor. Bu duruma(çocuklu yaşama) alışana kadar herşey yoluna girecek diye umud ediyorum....

kesinlikle öyleymiş canım ben de yapamaz beceremz sanıyordum ama isteyince yapabiliyorlarmıs ya da istettirmek lazımmış..benimki coook sükür daha ilgili aretık..en azından uyutmada üzerini giydirmede ve banyo yaptırmada beraberler((günde 3 kez banyoya girdirince en az 1 tanesi oana ait))..o sırada ben de uzanıyorum..dediğin gibi günlerce aynaya bakmadığımı farkettim.artık bakıyorum ve inanın daha iyiyim...sorun kesinlikle kendimize zaman ayıramamaız , yorgun olmamız, sorumluluklar..vs..ATLATACAZ İNANIYORUM!!!!!!

karşıma aldım konuştum olmadı kavga ettim olmadı çünkü eşim hala kendi çocuk yaa ama benimde kendime ait vaktim olmalı her dakikayı dora ile geçiriryorum ...

ahh gizemcim seni cook iyi anlıyorum ..şikayet etmiyorum ama bazwen bunaldığımı hisssdeiyorum..sabah 8 de baslıyor mesaim 12ye kadar altını ac banyo yaptır emzir kahvaltısını yaptır hiç soluk alamıyorum.bir saat uyuyor o rada dagıttıklerını topluyorum uyanıyor kaldıgımız yerden devam oyun oyna bozduklarını yerleştir ...vs işte saat 11 oldu ancak uyutabildim...ve biz ne kadar hazır hissttiysek de bu duruma kendimizi alıstırmamız demkki zaman alacak((( tamam her anı her dakkası güzel ama tv karsısına geçip bir kahve içmeyi özledim ((ama neyseki hafta sonları eşim bakacak bundan sonra söz verdi ozaman rahatladım biraz..insallah seninki de kabul eder bunu..yoksa gercekten sabır kalmıyor(

benim de bi süreliğine kayınvalidemlere gitmek şart oldu... orda çok gzüel bakılıyo valla... bana hiç gerek kalmıyo... şu sıcaklar biraz azalsın oraya gideyim...

bak sana kendimi anlatayım da için rahat eder belki gizemcim,
kızlarıma kendim bakıyorum biliyorsun veee eşimi çok severim faakt Alllahhhhh şahit kiiiii,ikisi de doğduklarından beri gece bir kere kalkıp mama yapıp ağızlarına tutuşturmuş değildir biliyormusun,bir kerecik yaaa,bir kerecikk,
önceleri çıldırıcasına ortalığı dağıtıyorduım,yani kaybetmiştim kendimi,

sonra sonra baktım ki herkes kendi hayatında,üstelik bu kadar yardım etmez gibi bir de benden beklentileri var her yönde hemde..
dedim hayat devam ediyor Hümeyra,kimse de bunu iki çocuğu var demiyor,
kaynana,görümce gibi vasıfsız salakları hiç saymıyorum bile,

düşündüm kocamsız da bu çocuklar büyürmü hiç,
ben beğenmesem de kızlarımın babası,
sonra kızlarla bu bir gerginlik halini aldı,öncesinde herşey harikaydıı,
bu işi düzeltmek için ona da zaman ayırdım kendimden önce..
ben onu seviyorum,sen de seviyorsun,sadece bir kriz dönemindeyiz
ayrılmak ne ki hıh :umursamaz:

Günlerdir bu konuda düşünüyorum,
topiği okudum,
kendimi düşündüm,
bence olay rahat olmaktan geçiyor,
dağınık da kalabilir,süpüremeybilirm de,temizleyemeyebilirim de
yemek de 5 çeşit olmak zorunda değil,
kuaföre de gidemeyebilirim,
makyaj da yapamayabilirim,bu dönemler geçecek ve kızlarım hiç bi daha bu yaşlara geri dönemeyecek,sonra onlarla giderim kuaföre de,gezmeye de,alışverişe de...

şimdi iki kızı herşeyiyle yoluna koyma gayretimi ve becerimi kutlayacağım ilk doğumgünlerinde

ne güzel yazmısın. allah sanada kolaylık versin iki tane bebek ile isin cok daha zor. ama dedigin gibi bak yakında 1 yasına geldiler bile. sonra bu günler geri gelmiyor.sonra onlar birbiriyle oynar sen rahat rahat kahveni icersin merak etme sen opuyorumnanaktan

hümoş 1 tane doğru yok aslında sen kendince doğrunu bulduysan ozaman rahata erersin
ben bakımsız olduğumda kendimle kavga ediyorum kendimi beğenmezsem kendime saygım da olmyor
ev dersiz topsuz sa da ruhum daralıyor
ben son sınıftayken nişanlandım çok sevdiğim bi hocam
"evleneceksin çok az kaldı ve sana düğün hediyesi olarak bir çift altın küpe sunmak istiyorum "dedi
sözüne çok fazla kulak astığım ennn sevdiğim hocamdı
evlendiğin ilk günden itibaren ev işleri konusunda yardım iste eşinden
"ben yapamam"
"yetişemiyorum"
"alışkın değilim bu işler bana göre değil"gibisine sürekli mızmızlan sana yardım etem ihtiyacı duysun
her Türk kadını gibi beğenmeyeceksin onun yrdımlarını,temizliğini ,yemek yaptığında mutfağı dağıtmasından ötürü birdaha girmesini istemeyeceksin bile
amaaa bunu belli etme o yapsın sen beğenmesende daha sonra üstünden geçersin
şimdi okadar iyi anlıyorum ki bana neden böyle söylediğini
sen yapma ben yaparım sen yaapmıyorsun deseydim şimdi elim kolum olmayacaktı bu kadar

ah ah aybikim ben de evlendiğimden beri hep böyle yaptım ama bak şimdi kocik yok:))))))))) acaba kendi başımın çaresine bakmayı mı öğrenseydim diyorum...:=)

valla aybikim canım kocadan kocaya da değişir o durum,
başka türlü bir geri dönüş de olabilirdi sana,
benim eşime sökmez mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…