Şu sinir stres meselesi..

ya soyle de bisey var. artik evlilikte kurtarilicak bisey kalmamissa, sevgi saygi bitmisse o evliligi devam ettirmekte sacma geliyo bana. en azincan bebekler icin haksizlik. cok kotu, kavga dovus bi ortamda buyuyeceklerine ayrilmak cok daha mantikli. basimda kocam olsun ne olursa olsun diyemiyorum ben sonucta cogumuz kendi ayaklari uzerinde durabilio

ben el bebek gül bebek büyütüldüm
elin adamı gelip üstüme çöksün diye değil
valla tersime bi gelsin anında kapı dışarı ederim
telimde oynayacak eli mahkum
her ailede durum faklıdır ama ben boşansam ailemin yanına gitsem kesinlikle gül gibi yaşar giderim
baba evine sığılmıyor lafları çok saçma geliyor bana

dün lk defa konuştuk kendi başladı konuşmaya beni sigara içerken gördü üzüldü atı elimden sgarayı gel yemek ye dedi yemicem iştahmı bıraktın dedim ben degilim bunların sebebi 4aydoır herşeye kavga eder oldun benle dedi yuh ya küsen sen sporun çıkaran sen alttan alan ben suçlu yine ben allah aşkına al kibrit elinede çak beni dedim madem herşeyin sebebi ben çıktı gitti maç izlemeye 12de geldi sabah buyanı arıyo soruyo toparlancaz sanırsam am biraz zaman alcak ona enson benim için dsegil zeyneb için bişiler düşünerek hareket et artık bencilligini rafa kaldır kininide seni bitiriyo farkında değilsin dedim düzelmeye niyetin varsa burdayım he istemiyom dersen böyle gittigi kadar gider dedim bakalım neolcak

yasemincim cook sevindim düzelmenize benim fikrim ne olursa olsun elindekilere sahip cık suan hepimizin stressli zamanı bizi anlamıyorlar evet ama biz artık anneyiz herseyin üstesinden gelmek zorundayız ..bak o da anlayacaktır zamanla ...

ben Allah korusun boşanacak olsam eşimden (şeytan kulağına) ailemin evine dönmem. biz biraz Alman modeli büyüdük galiba, ben evimden ayrıldığımda 17 yaşındaydım okumaya gittim dışarıya. 10 yıldır evimden uzaktayım asla gocunmadım ve iyi ki de böyle olmuş genç yaşta hayatla mücadeleyi öğrendim, ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim meslek edindim kariyer yaptım hep dik oldum, eşimde en iyi seçimim oldum hayatta. Şimdi zaten ben artık ailemle bir arada yaşıyamam, çünkü herşeyi kendim yapmaya alıştım ben. Bilmiyorum eşim belki bişeylere yeniden bağlanmamı sağladı denebilir. O yüzden ben eşimin varlığınında yokluğununda değerini çok iyi anladım. Hele ki loğusa dönemimde o dik duran ben büküldüm kaldım:)) Hayatımda yaşamadığım derin duygusal boşluğu orda tattım. Ve daha önce yazdıklarım gibi fiziksel şiddet, devam eden büyüyen kavgalar, küfürler olursa evliliğimde ardıma bile bakmam, çocuğumu alır giderim, yeni hayat kurarım tekrardan. Ama bunların dışında ottan b..tan sebeplerden kimse bana evliliğimi yıktıramaz. Azami özen gösteririm, çünkü ben eşimin insanlığına aşığım en çok ve onu incitmek istemem asla.

canım hepimiz eel bebek gül bebek büyüdük... ama aile içinde yaşanan sıkıntılar var... ve bu karşı tarafın gelip başımıza çökmesinden ziyade farklı bakış açıları farklı psikolojilerden kaynaklanıyo... biz şu anda olayları sadece yaseminden biliyoruz ama eşinin de eminim yasemine bozulduğu çok noktalar vardır... o yüzden pire için yorgan yakmak yada kati tavırla yaklaşmak sonrasında çok daha zor yaşamlara neden olabilir... elbetteki herkes babasının evine dönse kimse sokakta kalmaz... ama ben şu an annemlerle yaşayan biri olarak söyliyimki tatile gidip kaldığın 1hafta 10 gün yada 1 ay gibi olmuyo... ki babamlar ben kırılmıyım diye rahat edeyim diye tüm gayretlerini harcıyolar bunun farkındayım... maddi manevi... ama insanın kendi düzenin olmayışı bir aile yaşantısının olmayışı bile insanı sıkıntıya sokuyo...ben nilin babasını gördüğündeki mutluluğunu sevincini huzurunu bakışlarını çok ciddi ve geçerli nedenler olmadığı sürece aza indirmek istemem... he tabiyki çok ciddi aşılamayacak sorunlar sıkıntılar varsa herşey konuşulup ölçülüp tartılıp sonuca varılmıyorsa tabiyki ayrılmak gerekiyorsa boşanılır... ama şu anda yaseminlerinki bi süreç ve çoğumuzda geçiyoruz bu süreçten... iş boşanmaya geldikten sonra değil ailemin yanına sığınmak ben kendi ayaklarım üstünde durarak da kendime ve çocuğuma bi hayat kurabilirim.... ama dediğim gibi bu son nokta olmalı... geçici hatalar kırgınlıklar kızgınlıklar bunun nedeni olmamalı.....

aybikim yanlıs anlama ama ben sana kaltılmıyorum bu konuda..ortada gercekten cook önemli birsey olur tamam ceker gidersin canına tak der ceker gidersin gözün artık herfi görmez olur ceker gidersin ama ne olursa olsun yani ben kendi adıma konusayım ben baba evinde yapamam.ben de evin bir tek kızıyım babamlar hala bişey alırken yaparken bana danısırlar fikrimi alırlar yani hiiç ordan cıkmamısım gibi bir dediğim iki olmaz ama ben allah korusun alıp da cocugumla oraya gitsem asla eskisi kadar rahat edemem. ki elimde mesleğim maasım olsa dahii..evimi düzenimi özlerim...baba evine sıgılmıyor olayı da bu sanırım..evlilik zor idare etmek cok daha zor önemli olan bunu basarabilmek uafak tefek seyler için yıkılmamalı bence.. iki tarafında birbrinin telinde oynaması lazım bence birbirlerini seviyorlarsa tabiiiii.....

yasemincim bu arada gelişmelere sevindim... ama enine boyuna oturup konuşmadan hadi barışalım öpüşüp koklaşalım yapmayın... benim ilişkilerde en anlamlandıramadığım şey... en azından her iki tarafta hatalarını anlasın kabullensin tekrar etmemek için tüm çabasını harcasın... ama sen şimdilik dik ve kararlı duruşuna devam et... bu süre boyunca biraz sen altatn aldın sanki... o yzüden senin yaşadığın durumu yaşamalı şartlar eşitlenmeli, ondan sonra eşit olarak konuşulmalı.... inşallah herşeyin üstesinden gelirsiniz... sonuçta biz yeni nesil olarak hemen hemen hepimiz aşk ve sevgi evliliği yaptık... dolayısıyla evliliklerimizi kurtarmamaız için çok geçerli sebebimiz ve gücümüz var... daha olumlu güzel haberlerini bekliyorum....

kızlar bayadır girmiyodum buraya geldim bide ne göreyim boşanma fikri almış başını gidiyor
aman kızlar iyi düşünün kolay bişi değil elbetteki sorunlar olucak hele hele çocuklar büyüsn bakın neler yaşıcaz ama böyle böyle rayına oturucak herşey
hayatımızda aldatma yalan dolan olmadı sürece boşanma fikri benden çok çok uzak ki allah göstermesin kimseye böyle bi durum

yok cnm bizde zaten öyle heme nöpüşelim barışalım olmaz şuan mesefeli ama saygılı şekilde birbirimizden haberdar oluyoz msjlarla zaten dün beni suçlarken ben ak kaşıgım madem sen nesin tmm bende hatalıyım dedi heh onu bilelimde baştan dedim ben kendimi ak kaşık görsem şuan senbi dinlemiyo benden özür dile diretiyo yokuşa sürer olurdum dedim bu arada bende kızlar ailemin yanına dönsem babamın bir lafı var fazlalık kumaşım yokki zoırla istemedigi yerde tutatım sen karar ver biz saygı duyarız gel al dersen anında alırız torunumuzuda gül gibi yaşatırız sende hayatında ne istiyosan hayatına öyle yön verirsin işe gircem dersen annen bebegine bakar sende kafanı dagıtır meslegine dönersin allah razı olsun arkamda olmalarını hissetmek bile yetiyor kimse çünkü evladının üzülmesi için evlendirmez hoş yuvasının yıkılmasınıda istemez babam karar senin eşimle eninde sonunda rayına oturtıcaz diyosan yavrum düşünün taşının konuşun güzelce zaman bırakın bazı şeyler ip gibi sökülür biz annenle bugünlere un helva şeklinde gelmedik ne kavgalarımız oldu dedi hala ederiz ama alıştık obensiz ben onsuz yapamam bir saat bile der allahım ayırmasın kimseyi

baban doğru söylüyo... hem arkanda oluşu hem pozitif bakışı gayet olgunca bi davranış... tabiyki karar senin kararın... ama aşılamayacak sorunalr değil..buralarda boşanma lafıı etmeye başlarsan daha ciddi sorunlar için limitimizi doldurmuş oluruz.... Allah kismenin yuvasını yıkmasın. Karşılık aşk anlayış sevgi saygı ile herkesin evliliği en gzüel şekilde devam etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…