Topik acilmis bile sonrada farkettim cnmUmutlar cicek acsin a oy veriyorum ebrulim
hala bi umut var ya belki idrar da çıkmamıstır :)): kadını görsem derdimkırmızılarını görene kadar umut war. görsek bile üstüne gördük diye yine umut var :):)
o kadar ınancla çıkmısızki yola hiç birsey bizi engelleyemior :)
Canim test yaptin mi?yarın bat günüm hafif açık kahve akıntı geldi çok üzüldüm sanırım adet olucam olmadı bu ay
neresi kii hemen geliyim :) kaçırmısım ben konuyu buraları fazla bilmiorum
Buyur canimneresi kii hemen geliyim :) kaçırmısım ben konuyu buraları fazla bilmiorum
Teşekkürler canım...BeN Erken baslamıyorum 12. Gün yapıyorum ama genelde herkes regl bitimi baslıyor hemen kacırmamak için gününü ..
Teşekkürler canım...bende 11.gün başlayım bu ay...önce bir adet olayımda hayırlısıyla...CNM 11.GÜN BAŞLANIR BENCE ADETİN İLK GÜNÜ BAŞLANMASI SAÇMA BOŞUNA TEST GİDER :)
teste gerek kaalmadı kırmızılar geldi canım kocamı kandırabilirsem bu ay yine denicemCanim test yaptin mi?
Bende varim ama benim dr um catlatma ignesi yapmadi kontrolde yumurtanin kendiliginden catlamaya basladigini söyledi. Bat a 9 gun kaldi bat gunu test yapacagim mm. Bende durum bu hepimiz anne olalimm insallahh
Cok sukur iyiyiz cnim. Evet bazen bildrim gelince boyle konustugum topiklerden bende cok duygulaniyirum sukrediyrum cnim. Siz nasilsiniz bebislecnm nasılsın nasıl gidior bebiş? umarım hersey yolundadır
topigin basındaki mesajlarımızı görünce duygulandım valla
Cok sukur iyiyiz cnim. Evet bazen bildrim gelince boyle konustugum topiklerden bende cok duygulaniyirum sukrediyrum cnim. Siz nasilsiniz bebislepit piti duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?