su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

hala bi umut var ya belki idrar da çıkmamıstır :)): kadını görsem derdim kırmızılarını görene kadar umut war. görsek bile üstüne gördük diye yine umut var :):)

hala bi umut var ya belki idrar da çıkmamıstır :)): kadını görsem derdim kırmızılarını görene kadar umut war. görsek bile üstüne gördük diye yine umut var :):)
Demekki sadece ben böyle dusunmuyomusum sakir sakir adet olurken bile ustune gormedir o diye test yapmis insanim

H HLYELA canim sen neden yeni topigimize gelmiyorsun?

Senin bilgilerini de ekleyelim listemize :)

BeN Erken baslamıyorum 12. Gün yapıyorum ama genelde herkes regl bitimi baslıyor hemen kacırmamak için gününü ..
Teşekkürler canım...
CNM 11.GÜN BAŞLANIR BENCE ADETİN İLK GÜNÜ BAŞLANMASI SAÇMA BOŞUNA TEST GİDER :)
Teşekkürler canım...bende 11.gün başlayım bu ay...önce bir adet olayımda hayırlısıyla...

Ben Halit Erden den randevu aldım deneme tahtası olmaktan bezi biraz pahalı muayenesi ama napıyım sağlık bu kaç aydır her ay perişan oldum.bide o baksin

kızlar mrb,
07/10 perşembe akşamı çatlatma iğnesi oldum. 10.gün idrar testi yaptım silik çigzi çıktı. 11.gün tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı ama 10.günde çıkandan daha azdı. iğnenin etkisi midir sizce?

Bende varim ama benim dr um catlatma ignesi yapmadi kontrolde yumurtanin kendiliginden catlamaya basladigini söyledi. Bat a 9 gun kaldi bat gunu test yapacagim mm. Bende durum bu hepimiz anne olalimm insallahh

cnm nasılsın nasıl gidior bebiş? umarım hersey yolundadır
topigin basındaki mesajlarımızı görünce duygulandım valla

cnm nasılsın nasıl gidior bebiş? umarım hersey yolundadır
topigin basındaki mesajlarımızı görünce duygulandım valla
Cok sukur iyiyiz cnim. Evet bazen bildrim gelince boyle konustugum topiklerden bende cok duygulaniyirum sukrediyrum cnim. Siz nasilsiniz bebisle pit piti duydunuz mu

Cok sukur iyiyiz cnim. Evet bazen bildrim gelince boyle konustugum topiklerden bende cok duygulaniyirum sukrediyrum cnim. Siz nasilsiniz bebisle pit piti duydunuz mu

5.haftada keseyi görmüştük salı günü gidicez doktorumuza , 6 hafta olmuş olucak , insallah duyarız kalbini melegim
evet cnm binlerce kez şükür olsun allahımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…