Hayırlısı herşey için hepimiz için Rabbim bizleri çok bekletmesininş canım .ama pek öle değil gibi.işin kötüsü bu ay da tutmazsa bebek olayını erteleyelim dedi eşimhayırlısı artık
Hayır olsun :) ALLAH gönlünüze göre versin, dördüz de güzel olur. Elleri ayakları düzgün, sağlıkları yerinde olsunda inşallah... Kuzum yarın doktordan sonra muhakkak haber ver merak ederim :)İyi bakıyorum gülüm yarın doktora gideceğiz..
Eşim dün gece rüyasında dördüz görmüş..
4 tane oğlan çocuğu.. Önce bebeklermiş..
Sonra büyümüşler, ele ele yürüyolarmış..
İçinden düşünmüş birden nasıl 6 kişi olduk diye,
Bugün anlattı güldüm baya..
Bakalım ikiz mi durumumuz nedir ne değildir,
Yeni topik açın artık
Bayram bitti burası bitmedi..
gnc mağazaları var cnm ama senin orda varmıdır bilmiyorumki nettede satılıyo ama bulamazsanda eczanelerde supradyn all day var hatta reklamlardada çıkıyo sürekliGnc de nedir netten mi?eczanede bulamaz mıyım??
Güzel canım, topiğin içinde sizler olduktan sonra her isim güzel aslında :)
Ha onu biliyorum dur bi bunları bir araştırayımgnc mağazaları var cnm ama senin orda varmıdır bilmiyorumki nettede satılıyo ama bulamazsanda eczanelerde supradyn all day var hatta reklamlardada çıkıyo sürekli
gormemısım tatlım yaaa ıns bırdahakı ay kavusuruz bebeklerımızeCnm dün regl geldi yazmıştım
KAÇ GÜNDE REGL OLUYOSUN CNM ONA GÖRE AYARLANIYOkızlar ya ovulasyon testini adetin kaçıncı günü yapmaya başlamak lazım?
kızlar ya ovulasyon testini adetin kaçıncı günü yapmaya başlamak lazım?
BeN Erken baslamıyorum 12. Gün yapıyorum ama genelde herkes regl bitimi baslıyor hemen kacırmamak için gününü ..kızlar ya ovulasyon testini adetin kaçıncı günü yapmaya başlamak lazım?
Bu arada günaydın kızlar ..
CNM 11.GÜN BAŞLANIR BENCE ADETİN İLK GÜNÜ BAŞLANMASI SAÇMA BOŞUNA TEST GİDER :)BeN Erken baslamıyorum 12. Gün yapıyorum ama genelde herkes regl bitimi baslıyor hemen kacırmamak için gününü ..
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
| 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | |
| 13. Eylül | 30. Eylül | 26. Eylül | |
| ? | ? | ? |
|
| 25. Eylül | 18. Ekim | 10. Ekim |
|
@deeploneliness | ? | ? | ? |
|
| - | 24. Kasim | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
@5335 | ? | ? | ? |
|
| - | 25. - 26. Ekim | 27. Ekim |
|
| ? | ? | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
Umutlar cicek acsin a oy veriyorum ebrulimTopik isim önerileri:
1. yeseren umutlar...
2. yeni gün, yeni umutlar...
3. umutlar cicek acsin...
Herkes ortaya bir seyler atsin ona göre oylama yapip karar verelim :)
hastanede çalısıorum simdi lavaboya gittim de bayanın biri gebelik testı yapmış oylece bırakmış onda bile tek çizgiyi gördüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?