Evet Dr önerdi bir sene önce boş gebelik vardı sonra hamile kalamadım Dr bir sene geçmiş bir rahim filmi çekmek gerek dedi zamanla enfeksiyona bağlı kanallarda tıkanıklık tanışıklık falan oluyormuş sanırım bu nedenle önerdicnm neden rahim filmi çekileceksinki sağlıklı bir doğumun var sonrasında düşükle sonuçlanmış bile olsa gebeliklerin var tüplerinde sorun olsa hamile kalamazdın sonrasında kist miyom vs zaten ultrasonda gözüküyo doktormu önerdi hsg
aynı benim hikayem geçen sene aralıkta kimyasal gebelik geçirdim sonrada hamile kalamadımEvet Dr önerdi bir sene önce boş gebelik vardı sonra hamile kalamadım Dr bir sene geçmiş bir rahim filmi çekmek gerek dedi zamanla enfeksiyona bağlı kanallarda tıkanıklık tanışıklık falan oluyormuş sanırım bu nedenle önerdi
Hadi ya korunmak mı gerekiyor bazı Dr lar korunmaya gerek yok diyor nette de öyle yazıyordu ve hemen o ay korunmayıp hamile kalan çok neden korunmalı ki ilaç Zararlı mı ki?aynı benim hikayem geçen sene aralıkta kimyasal gebelik geçirdim sonrada hamile kalamadımhemen regl in biter bitmez çektirmen gerekiyo yumurtlama gününden önce cnm ve o ay korunman gerekiyo bana öle demişlerdi
çekildiğin ay korunmak gerekiyomuş ilaç veriliyor ya radyosyondan dolayı ama şuvarki tıkalı olsada olmasada hamile kalmayı kolaylaştırıyo bende hemen kalmıştım filmden sonraHadi ya korunmak mı gerekiyor bazı Dr lar korunmaya gerek yok diyor nette de öyle yazıyordu ve hemen o ay korunmayıp hamile kalan çok neden korunmalı ki ilaç Zararlı mı ki?
Enyaliyos icin hepimiz cok sevindik,
.
Eşim de ebeye gidek diyor bu ay çok Israr ediyor ben gitmek istemiyorumçekildiğin ay korunmak gerekiyomuş ilaç veriliyor ya radyosyondan dolayı ama şuvarki tıkalı olsada olmasada hamile kalmayı kolaylaştırıyo bende hemen kalmıştım filmden sonra
ebe napıcakki cnm ay bi faydası varsabende gideyim:) ebe nerde bulucaz ki:)Eşim de ebeye gidek diyor bu ay çok Israr ediyor ben gitmek istemiyorum
Ay bilmiyorum ki ne yapacağınıbilmiyorum ki zaten o Yüzden çekiniyorum gidenler var masaj falan yapıyormuş daha önce gitmiştim dedi rahim Eğri regl ol dedi işte regl oldum ama gitmek istemiyorumebe napıcakki cnm ay bi faydası varsabende gideyim:) ebe nerde bulucaz ki:)
cnm sen git rahim filmini çekil bence ama sana tavsiyem multivitamin başlaAy bilmiyorum ki ne yapacağınıbilmiyorum ki zaten o Yüzden çekiniyorum gidenler var masaj falan yapıyormuş daha önce gitmiştim dedi rahim Eğri regl ol dedi işte regl oldum ama gitmek istemiyorum
düşüklerin boş ve kimysal gebeliklerin eğer başka bir sorun yoksa genetik pıhtılaşma vs.çoğu kalitesizyumurtlamadan kaynaklanıyomuş bence bu durumda genetik benim aynı anneminde benim gibi düşükleri varmışAy bilmiyorum ki ne yapacağınıbilmiyorum ki zaten o Yüzden çekiniyorum gidenler var masaj falan yapıyormuş daha önce gitmiştim dedi rahim Eğri regl ol dedi işte regl oldum ama gitmek istemiyorum
Genetik bakıldı iki faktör Heterozigot multivit ne olabilir mesela pco lular bir tane kullanıyor suya katıp iciyorlar adını unuttum onun gibi birşey mi sen kullanıyor musun?düşüklerin boş ve kimysal gebeliklerin eğer başka bir sorun yoksa genetik pıhtılaşma vs.çoğu kalitesizyumurtlamadan kaynaklanıyomuş bence bu durumda genetik benim aynı anneminde benim gibi düşükleri varmış
Inşallah sonucun güzel çıkar canım. Bir çok kişi hsg den sonra hamile kalıyor, inşallah seninde vesilen bu olur.Ben bu ay tedavi olmuyorum rahim filmi çektireceğim sanırım bu ay regl5 kontrol
ALLAH razı olsun bitanem, Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla yaşatsın bu duyguları. Öpüyorum ikinizi yada üçünüzü :) yeğen/lerime ve kendine iyi bak. Sakın ha sakın yormuyorsun kendini :-*Kuzum dualarımdasın yoğunluktan pek giremedim ama aklımdasın..
Rabbim nasip edicek inan bana..
Kafanı boş bırak.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.. Inşallah "yakı" da iyi gelir..
Belki yerleşmedir dur hemen karalar bağlamayarın bat günüm hafif açık kahve akıntı geldi çok üzüldüm sanırım adet olucam olmadı bu ay
Nasipten ötesi yok canım, üzüntünü anlıyorumyarın bat günüm hafif açık kahve akıntı geldi çok üzüldüm sanırım adet olucam olmadı bu ay
yok cnm pcolululat inofolic kullanıyo o değil bunun için tüm vitaminler var gnc den aldım ben women arginmax yada multi ultra mega olabilir adet olunca başladım yorgunluklarım vardı nasıl iyi geldi anlatamam içinde civanperçemi vb kadın otlarıda var 3 ay gidiyo bi kutuGenetik bakıldı iki faktör Heterozigot multivit ne olabilir mesela pco lular bir tane kullanıyor suya katıp iciyorlar adını unuttum onun gibi birşey mi sen kullanıyor musun?
ALLAH razı olsun bitanem, Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla yaşatsın bu duyguları. Öpüyorum ikinizi yada üçünüzü :) yeğen/lerime ve kendine iyi bak. Sakın ha sakın yormuyorsun kendini :-*
inş canım .ama pek öle değil gibi.işin kötüsü bu ay da tutmazsa bebek olayını erteleyelim dedi eşimBelki yerleşmedir dur hemen karalar bağlama
Gnc de nedir netten mi?eczanede bulamaz mıyım??yok cnm pcolululat inofolic kullanıyo o değil bunun için tüm vitaminler var gnc den aldım ben women arginmax yada multi ultra mega olabilir adet olunca başladım yorgunluklarım vardı nasıl iyi geldi anlatamam içinde civanperçemi vb kadın otlarıda var 3 ay gidiyo bi kutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?