Sende iyi ki varsın arkadaşım.. Burada derdimi paylaştığım sizler benim için çok önemlisiniz.. Yakınlarıma anlatamadığım bir çok sorunumu sizlerle paylaştım.. Özellikle bu bebek mevzusunu.. Amin inşallah isteyen herkes "anne" olsun...canım cok tesekkur ederim iyiki varsin
hadi bakalm hayirlisi olsun canım
aynen canım dilerim isteyen herkese rabbim bu guzelligi yasatsin ozlemimizi dindirsin
Ben de 14. nde yapacağım inşallah..16 sına yapacagım tabi cesaret edersem
Ya cnm k.bkama bana bildrim g3lmedi tesadufen gördüm mesaji. Yok canimm coktan catlamistir annesi bebektir o bebekamin cnm insallah bu seferdevam eder belirtilerimiz ve bebişlerimize kavusuruz
bugun benim ignenin 7.günü sol kasığımda ağrı oldu bugun , acaba catlama bugun mu oldu ya durup durup kuruoz vallahi :)
Sende iyi ki varsın arkadaşım.. Burada derdimi paylaştığım sizler benim için çok önemlisiniz.. Yakınlarıma anlatamadığım bir çok sorunumu sizlerle paylaştım.. Özellikle bu bebek mevzusunu.. Amin inşallah isteyen herkes "anne" olsun...
Çatlatma iğnesi:05.09.2015
BAT:23.09.2015
KIZLAR İNŞALLAH HEPİMİZ KAVUŞURUZ BAL BÖCEKLERİMİZE...
Ya cnm k.bkama bana bildrim g3lmedi tesadufen gördüm mesaji. Yok canimm coktan catlamistir annesi bebektir o bebek
Bende asilama yaptirdim 11 gunum var beklemek cok zor cifte bayram yapmak nasip olsun ins
Ellerine emegine saglik canim, hayirli olsun listemizKIZLAR GÜNAYDIN
listemizi ilk haliyle paylaşıyorum kızlar eksik bilgisi olan arkadaslarımıda yazıyorumki bilgilerini bana versinler ve listeye tekrar ekliyeyim :)
Allahım sen bize katından sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et , listemiz bizlere ugur getirsin , mübarek bayramda bizlere ve ailelerimize çifte seçinc yasat yarabbim , sağlıkla gelecekse bizlere bu ay emeklerimizin sonucunu almayı nasip et , nasip değilsede en dogru anı sen bilirsin allahım bizi ve kucaklarımızı yalnız bırakma
Amin
EYLÜL MİNİKLERİ
ÇATL.İĞNESİ + BAT + KAN TESTİ
@Enyalios ------ iğne 5 eylül + bat 23 eylül + test 14 eylül
@minnta ------ iğne 31 ağustos + bat 12 eylül + test 14 eylül
@E-brulim ------ iğne 31 ağustos + bat 21 eylül + test -
@deeploneliness ---- iğne - + bat - + test-
@Veson ------- iğne - + bat - + test -
@al-pi ------- iğne 4 eylül + bat 16 eylül + test -
pink love ------ + bat 15 eylül + test -
@5335 ------- - iğne + bat - + -test
UĞUR GETİRSİN İNSALLAH
Test tarihim konusunda bana bir yardimci olun kizlar, asilama + 2 hafta dolunca mi yapayim yoksa BAT'i mi bekleyeyim sizce?E-brulim cnm tets tarhinide yaz da onuda ekliyim istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?