Evlilik stresi ruh sağlığını bozmuş nişanlının..
Evinizin anahtarının annesine verilmesinin mantığı nedir??
Egoist bir nişanlın var malesef..
Ne zaman BİZ demeyi öğrenirse...
İşte o zaman evlen.
biz demeyip bencil konusması hos değil de fotoğraf gondermekte ne var ki istediğine gondersin anneside istediğine dağıtır siz niaşnlısınız ve düğün ve nişan fotoğrafları akrabalara verilir ne var kı bunda.Ayrılmayı bile düşünüyorum demişssiniz şuncacık olayda bunu nasıl düşündünüz ki ben birşey göremedim hayret doğrusu
Evinizin anahtarının annesinde olması abartılacak bir durum değil. Hatta daha önce burada bununla ilgili bir konu açılmıştı...
Resminizi göndermek istediği kişiyi tanımaman kafanda soru işaretlerine sebebiyet vermiş ki bu çok normal. Bu konuda haklısın.
Telefonu yüzüne kapattığı için onu ikaz etmelisin. Asla bir tekrarı daha olmamalı..
ben hiç tanımadğım görmediğim kendisininde senelerdir görmediği uzaktan akrabasına resim göndermek istemiyorum nişanda yoklardı nikahta da olup olmucakları belli değil o kadar uyarıyorum ben onu her konuda yapma diye en azından bana sorması lazımdı benim sinir olduğum nokta bana hiç bişey sormadan kendi kafasına göre iş yapması
bence resim olayında sorun yok
asıl sorun; nişanlının ''ben''merkezci olması, şimdiden annesının sizin evınıze ıstediği gibi girebilecek olması
arkadaş şu anahtar olayı nedir yahu? benım evımın anahtarı neden onun annesınde olsun?
evlenip ayrılıyorsun artık evınden, evli evine köylü köyüne yahu.
aslında kaynana böyle demiş olmasa nişanlının aklına bıle gelmezdı anahtar davası
demek ki anne bayağı duygu sömürüyor şimdiden
zemın hazırlıyor kendıne.
iki can bir olunca ''ben''lik aradan çıkarmış
ama sizde kalıcak sanırım
ben hep bi diye konuşuruz şimdi ben diye söyleyince hemen battı bakıyorum ben diyosun deminden beri diyo
hayatım resim versin nolucak onu abartmışsın
Evinin anahtarının kv de olmasıyla ilgili bi konu açılmıştı evet..
Ama yanlış okunmuş o konu sanırım..
Çünkü arkaaşımız kv sinin olur olmaz zamanlarda...
Çat kapı anahtarla eve girdiğinden yakınıyordu..
Ve artık o anahtarı kv min elinden nasıl alırım diye soruyordu..
Konu sahibi arkadaşım iyice düşün taşın..
kaçan kovalanır hesabı
bence sen uzun süre 'ben'' de
sürekli uyarsın senı ''sende aynı şeyi yapıyorsun'' dediğinde
bir müddet sonra en dikkat etmesı gereken o olur
haklısın ama ben diye konuşamam ki ben hep biz diye konuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?