Bence siz fotoğraf gönderme konusuna çok takılmayın, annesine evinizin anahtarını vermek kadar büyütülecek birşey değil nişan fotoğrafınızın yollanması, burda asıl mesela size ait olacak bir evin anahtarı kayınvalidenizde olacak, ki bu konudan muzdarip birçok kadın topik açıp fikir sordu.
Öncelikle buna odaklanın, sizin eviniz sizin anahtarınız, kayınvalide zili çalmalı, anahtarla girip siz banyo yaparken evin içinde tur atmamalı.
ne zman evlenicektiniz eğer daha vakit varsa biraz sabret ama evlilik yakınsa acele etme sakın bakalım gerçek huyumu yoksa bunalımda mı öğren birde ailesi başkaları da dolduruyo akıl veriyo olabilir onları bi öğrenmeye çalış
annesine evın anahtarını vverırse ozel hayat felan kalmaz saçma iş açıkçası annesının yerını yapıyor şimdiden kendıne hayal kuruyor böyle bısey varmı senle evlenıcek bız dıcek resım olayında ıse hanı cok kızılcak bırsey degıl ama senın kararlarını onemsemıyor gıbıme geldı birazcık acıkcası
kesin bi tarih yok aralıkta nikah düşünüyoduk evet çoğu zaman fikir değişikliği yaptığında illa biri bişey demiş oluyo ama benim düşüncem fikrim ona gereksiz yetersiz geliyo demek ki başkalarına soruyo eşyaları nasıl alıcağımızı bile kuzeni demiş he bi 3lü bi 2li alın yeter diyomuş alla alla ben ona mı sorucam evimde ne olucağını dedim onu bilmem ama ben çok kötü bunalımdayım
ay bu erkekler nie etkileniyo başkalarından..bizde nişanlıyken eşime demiş ki arkadaşı set yerine 1 bilezik daha yapın daha karlı ilerde bozdururken falan oda gelmiş bana öle yapalım dedi hayır dedim ben set istiyorum ileride bilezikleri bozunca elimde avucumda bişe kalmıcak hatıra diye yoksa mal sevdalısı değilim yani..yok illa ısrar etti ağlatmıştı beni sanki ben aç gözüm gibi..ama ne oldu set alındı şimdi ara sıra derim hala mahçup oluyo o zaman ki cahillik işte diyo
bi kaç gündür nişanlım saçma saçma konuşmaya başladı kendi kafasına göre planlar yapıyo biz diye hiç konuşmuyo şöyle yapıcam böyle yapıcam diyo yok evlenince evimizin anahtarı annesinde filan olucakmış yok kuzeniyle bizim ev hakkında plan yapmışlar yok nesi bile olduğunu tam bilmediği benim hiç tanımadığım senelerdir görmediği bi akrabası nişan resmimizi istemiş ona resim göndericekmiş annesi bizden resim alıp elaleme dağıtırmış bu ne ya ben tanımadğım hiç görmediğim bi insana resmimi göndermek istemiyorum siz olsanız gönderir misiniz? saçma saçma espriler de yapmaya başladı şuan o kadar sinirliyim ki bunu anlatmak imkansız bide telefonu yüzüme kapattı o kadar sinirliyim ki ayrılmak bile istiyorum şuanda ısrarla resim gönderirim akrabam diyo nesi olduğu belli değil
Senin kızdığın başka bir şey var mı nişanlın ile alakalı. Yoksa sadece bu yazdıkların mı?
kıyaslıyorum şimdi naci yle gerçektende çok haklısın kuzenine ne ki saçma sapan muhabbet ya resmen naci yapsa çok kötü kavga çıkardı bunları
bi kaç gündür nişanlım saçma saçma konuşmaya başladı kendi kafasına göre planlar yapıyo biz diye hiç konuşmuyo şöyle yapıcam böyle yapıcam diyo yok evlenince evimizin anahtarı annesinde filan olucakmış yok kuzeniyle bizim ev hakkında plan yapmışlar yok nesi bile olduğunu tam bilmediği benim hiç tanımadığım senelerdir görmediği bi akrabası nişan resmimizi istemiş ona resim göndericekmiş annesi bizden resim alıp elaleme dağıtırmış bu ne ya ben tanımadğım hiç görmediğim bi insana resmimi göndermek istemiyorum siz olsanız gönderir misiniz? saçma saçma espriler de yapmaya başladı şuan o kadar sinirliyim ki bunu anlatmak imkansız bide telefonu yüzüme kapattı o kadar sinirliyim ki ayrılmak bile istiyorum şuanda ısrarla resim gönderirim akrabam diyo nesi olduğu belli değil
ben ondan çok stres yapıyorum ama onun kadar saçmalamıyorum
annene neden anahtar vericez ki şimdiye kadar kim anahtar vermiş dedim yok biz tatile gidersek filan eve baksın temizlesin diyo ben kendi evimi kendim temizlerim dedim
ayrıca onuda söyledim ne zaman biz demeyi öğrenirsen benimle plan yapmayı öğrenip başkalarıyla plan yapmazsan o zaman evleniriz dedim tamam diyo ama hala devam ediyo
ben ondan çok stres yapıyorum ama onun kadar saçmalamıyorum
annene neden anahtar vericez ki şimdiye kadar kim anahtar vermiş dedim yok biz tatile gidersek filan eve baksın temizlesin diyo ben kendi evimi kendim temizlerim dedim
ayrıca onuda söyledim ne zaman biz demeyi öğrenirsen benimle plan yapmayı öğrenip başkalarıyla plan yapmazsan o zaman evleniriz dedim tamam diyo ama hala devam ediyo
tekrar ayrı bi konu açmıcam buraya yazıyorum. ben nişanı atıyorum yarın evlenmekten vazgeçtim. bana hiç bişey sormaması, beni takmaması saçma sapan esprileri, beni anlamayışı, o kadar uyarılarıma rağmen beni kızdırmaları, sinir ettirmeleri, konuşurken bile konuşmamı her seferinde bölmesi uyardığım halde tekrarlamaları bişey sorucam diyorum hemen arkasından bişey dicem diyo ya bi dur ben bi konuşıyım ya da bişey anlatıyorum o arada konuşmaya başlıyo bıdı bıdı söyliceğimi unutuyorum. bi dakika dur beni dinle diyorum yok. dinle bişey söylüyorum diyorum duymuyo hala konuşuyo dişlerimi sıkarak konuşuyorum hala hızlı hızlı konuşuyo bağırıyorum artık beni dinlesene diye. herşeyde annesini katması yok eşya alırken annemler olsun yok gelinlik alırken annemler olsun onların fikirleri önemli eşya alırken onların fikirleri önemli benim fikrim düşüncem hiç önemli değil. annesinin bi akrabasının tek sorunu benim gelinliğim biri diyo onun gelinliğini giysin biri diyo bunun gelinliğini giysin biri diyo eşyaları böyle alın kendisi takmış araba da araba durum yok eşya vs alırken bile 2. krediyi çekicek kredi ödemesi en az 3-4 sene sürücek bu süre içinde bende çalışıcam sonra araba için kredi çekeriz diyo ee çocuk ne zaman olucak. ben ömrüm boyunca kredi ödemek istemiyorum annesi ayrı kendisi ayrı benim üniversiteme takmışlar oku diyip duruyolar bide çocuk olunca çalışmıcam konusunda anlaşmıştık annesi sürekli işe girdin mi diye sorar. yazın işten çıktım teyzeleri sordu işten çıkmışsın iş bakıyo musun buldun mu diye bende yok aramıyorum dedim bana diyo ki niye iş arıyorum bulursam çalışıcam demedin niye ben onların gönlünü yapıyım ki aramıyodum yani zorla mı iş arıyorum diyim sigarama karışır kiloma karışır sanki kendisi 3 tane üniversite bitirmiş lise terk lise mezunu bile değil bide benim mezuniyetimi beğenmiyo ben bunu en başından biliyodum hiç sorun etmedim o da beni biliyodu ama lise mezunu olmam sorun oldu. bunları ona da söyledim suçu bende arıyo. sanki aldık mı eşyayı arabayı diyo almasakta almış kadar olduk yani onu alıcam bunu alıcam şunu yapıcam her gün gerginlik her gün sinir ya ne zaman gülsem araya bişey sıkıştırıp beni sinir ediyo diyorum niye hep bunu yapıyosun eee sadece o zaman söylenir diyo eee bütün gülüşüm gidiyo yüzüm asılıyo içimden bişey yapmak gelmiyo ben gelinlik vs diyince daha erken diyo kendisi nisanda mayısta biticek ev için plan yapıyo kaç sene sonra alıp almıcağımız belli olmayan arabanın planlarını yapıyo benim hayallerim hiç yok sanki hep bozuyo. bişey oluyo bişey konuşuyoruz 5 dakika geçmeden o konu hakkında bişey daha söylüyorum o konuyu kapattığımızı hatırlıyorum diyo bi kaç kere bu oldu buna da ayrı sinir oluyorum 5 dakika bile geçmeden o anda sessizlik oluyo bişey diyincede öyle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?