şuanda çok siniliyim herşeyi yapabilirim bana akıl verin :(

annesine evın anahtarını vverırse ozel hayat felan kalmaz saçma iş açıkçası annesının yerını yapıyor şimdiden kendıne hayal kuruyor böyle bısey varmı senle evlenıcek bız dıcek resım olayında ıse hanı cok kızılcak bırsey degıl ama senın kararlarını onemsemıyor gıbıme geldı birazcık acıkcası

bende diyorum karı koca hayatımız olmucak mı ne zaman neyin olucağı belli olmaz farzet ikimizde çıplağız annen birden içeri girerse ne olur bide onun annesinin birden içeri girme huyu var onlarda odasında bilgisayarın başında sandalyelerde oturduk film izliyoruz 2-3 kere baskın yapar gibi birden içeri daldı o kadar korktum ki o an sanki kötü bişey yapıyomuşuz gibi geldi bana

kesin bi tarih yok aralıkta nikah düşünüyoduk evet çoğu zaman fikir değişikliği yaptığında illa biri bişey demiş oluyo ama benim düşüncem fikrim ona gereksiz yetersiz geliyo demek ki başkalarına soruyo eşyaları nasıl alıcağımızı bile kuzeni demiş he bi 3lü bi 2li alın yeter diyomuş alla alla ben ona mı sorucam evimde ne olucağını dedim onu bilmem ama ben çok kötü bunalımdayım

aynen önemsemediği için kızıyorum bende bana bişey sormuyo ya da benim dediğim dışında şeyler yapmak istiyo

resim göndermek hadi neyse bende istemem ama annesinde evini anahtarı olması ne demek ya ne yani istediği zaman girip çıkmak için mi yoksa acil bi durum olur lazım olur falan diye mi

kıyaslıyorum şimdi naci yle gerçektende çok haklısın kuzenine ne ki saçma sapan muhabbet ya resmen naci yapsa çok kötü kavga çıkardı bunları

ay bu erkekler nie etkileniyo başkalarından..bizde nişanlıyken eşime demiş ki arkadaşı set yerine 1 bilezik daha yapın daha karlı ilerde bozdururken falan oda gelmiş bana öle yapalım dedi hayır dedim ben set istiyorum ileride bilezikleri bozunca elimde avucumda bişe kalmıcak hatıra diye yoksa mal sevdalısı değilim yani..yok illa ısrar etti ağlatmıştı beni sanki ben aç gözüm gibi..ama ne oldu set alındı şimdi ara sıra derim hala mahçup oluyo o zaman ki cahillik işte diyo

benim babamda öledir biri bişey desin hemen peşinden gider biz hayvanız sanki aklımız yok sinir oluyorum ona

Senin kızdığın başka bir şey var mı nişanlın ile alakalı. Yoksa sadece bu yazdıkların mı?

Evet çok yanlış Herşeyden önce sizi bi hazine gibi saklamalı ve sakınmalı resim dağıtmakta nesi... Nişanlınızı ailesi iyi tembihliyo ve beynini yıkıyo sanırım daha şimdiden evin anahtarı ailemde de olucak dediğine göre. Planlarına sizi dahil etmeden akrabalarıyla yapmaları çok saçma ... Kısa ve öz ona hayal kurduğu insanlamı bu hayatı kurucağını sorun.. Ev anahtarınıda olur hayatım neden olmasın bi anahtarda benim ailemede verelim deyin Hatta uzaktaki akrabalarada dağıtalımda ne olur olmaz mazallah evimizin anahtarı kaybolursa yedekte bulunsun deyin

tekrar ayrı bi konu açmıcam buraya yazıyorum. ben nişanı atıyorum yarın evlenmekten vazgeçtim. bana hiç bişey sormaması, beni takmaması saçma sapan esprileri, beni anlamayışı, o kadar uyarılarıma rağmen beni kızdırmaları, sinir ettirmeleri, konuşurken bile konuşmamı her seferinde bölmesi uyardığım halde tekrarlamaları bişey sorucam diyorum hemen arkasından bişey dicem diyo ya bi dur ben bi konuşıyım ya da bişey anlatıyorum o arada konuşmaya başlıyo bıdı bıdı söyliceğimi unutuyorum. bi dakika dur beni dinle diyorum yok. dinle bişey söylüyorum diyorum duymuyo hala konuşuyo dişlerimi sıkarak konuşuyorum hala hızlı hızlı konuşuyo bağırıyorum artık beni dinlesene diye. herşeyde annesini katması yok eşya alırken annemler olsun yok gelinlik alırken annemler olsun onların fikirleri önemli eşya alırken onların fikirleri önemli benim fikrim düşüncem hiç önemli değil. annesinin bi akrabasının tek sorunu benim gelinliğim biri diyo onun gelinliğini giysin biri diyo bunun gelinliğini giysin biri diyo eşyaları böyle alın kendisi takmış araba da araba durum yok eşya vs alırken bile 2. krediyi çekicek kredi ödemesi en az 3-4 sene sürücek bu süre içinde bende çalışıcam sonra araba için kredi çekeriz diyo ee çocuk ne zaman olucak. ben ömrüm boyunca kredi ödemek istemiyorum annesi ayrı kendisi ayrı benim üniversiteme takmışlar oku diyip duruyolar bide çocuk olunca çalışmıcam konusunda anlaşmıştık annesi sürekli işe girdin mi diye sorar. yazın işten çıktım teyzeleri sordu işten çıkmışsın iş bakıyo musun buldun mu diye bende yok aramıyorum dedim bana diyo ki niye iş arıyorum bulursam çalışıcam demedin niye ben onların gönlünü yapıyım ki aramıyodum yani zorla mı iş arıyorum diyim sigarama karışır kiloma karışır sanki kendisi 3 tane üniversite bitirmiş lise terk lise mezunu bile değil bide benim mezuniyetimi beğenmiyo ben bunu en başından biliyodum hiç sorun etmedim o da beni biliyodu ama lise mezunu olmam sorun oldu. bunları ona da söyledim suçu bende arıyo. sanki aldık mı eşyayı arabayı diyo almasakta almış kadar olduk yani onu alıcam bunu alıcam şunu yapıcam her gün gerginlik her gün sinir ya ne zaman gülsem araya bişey sıkıştırıp beni sinir ediyo diyorum niye hep bunu yapıyosun eee sadece o zaman söylenir diyo eee bütün gülüşüm gidiyo yüzüm asılıyo içimden bişey yapmak gelmiyo ben gelinlik vs diyince daha erken diyo kendisi nisanda mayısta biticek ev için plan yapıyo kaç sene sonra alıp almıcağımız belli olmayan arabanın planlarını yapıyo benim hayallerim hiç yok sanki hep bozuyo. bişey oluyo bişey konuşuyoruz 5 dakika geçmeden o konu hakkında bişey daha söylüyorum o konuyu kapattığımızı hatırlıyorum diyo bi kaç kere bu oldu buna da ayrı sinir oluyorum 5 dakika bile geçmeden o anda sessizlik oluyo bişey diyincede öyle diyo

Son düzenleme:
kıyaslıyorum şimdi naci yle gerçektende çok haklısın kuzenine ne ki saçma sapan muhabbet ya resmen naci yapsa çok kötü kavga çıkardı bunları

ya kendisi eşine bile karışmamış eşya alırken ne istediyse aldım diyodu nişanlıma da bak sende ne istiyosa al beğenmezse 1 sene sonra değiştirmek ister diyodu arkamdan ne planlar yapmışlar

ya ismimi bile doğru söyleyemiyo ismim canla bitiyo ama o çanla bitiriyo buna da ayrı sinir oluyorum kaç kere uyardım soruyorum benim ismim ne dedim .....can dedi eee dedim niye ......çan diyosun diyorum öyle daha kolay diyo

benim kv de düğün resimlerimizi birkaç akrabalarına dağıtmış hemde benden habersiz.evlerine gittiğimizde gördüm albümleri açtılar bir baktım eşimle ben düğün resmimiz.ne arada vermiş kadındaki hıza hayranım.kendi evinde düğün resmimiz sadece bir tane üstünede birşey dökülmüş lekeli albümde bile değil kıyıda köşede poşetlerin içinde.değer vermiyor yani.kaynımın düğün vitrinde herkez görsün diye baş köşede.anaktar olayımızda eşimin sayesinde olmuştu anaktarımızı kendi ailesine benim aileme dağıttı.bende sinirlendim gittim kilidi değiştirdim.evime ben yokken iki kere geldiler ben kesinlikle sevmem öyle şeyi.koşa koşa başka kilit alıp değiştirdim sizde nişanlınıza anaktar vermesine karşı olduğunuzu söyleyin eğer yinede verirse benim yaptığım gibi yaparsın kilidi değiştirirsin.içinde anaktar kırıldı dersin.bende mecbur kaldım değiştirdim dersin.

canım ilk okuduğumda evlilik stresinden kaynaklıdır diye düşündüm sözde esprilerini okuyunca psikolojisinin bozuk
olduğu ortaya cıktı bence iyi düşün bu sekilde sacmalayan bir adamla bir ömür geçer mi?

Ya annen özel eşyalarımızı görürse utanırım ben diyeydin :)

Edit : Nişanı atacagını sonradan okudum canım. hakkında hayırlısı olsun. Çok mantıklı düşünmüşsün. bunu yapabildiğin için mutlu olmalısın :)

Son düzenleme:

Sadece siz şehirdışındayken gelicekmiş anladığım kadarıyla.. Eğer gerçekten öyleyse abartmayın.. Daha ne istiyosunuz siz tatil yaparken o evinizi temizlicek

Arkadaşım bence sende nişan düğün stresiyle biraz olayları abartıyorsun. Akrabalara fotoğraf yollanması kadar normal bir durum yok bunun nesine kızdın anlamadım.
Anahtar durumuna gelince bizimde evimizin anahtarlarından biri kayınvalidemde durur. E hayat bu Allah korusun biz evde yokken yangın çıkar hırsız girer vs. vs. yada en basiti evin anahtarını içerde unuturuz kayınvalidemden isteyebiliriz. Ha şöyle de bir durum var O da bu durumu hiç bir zaman kullanmamıştır evime kesinlikle anahtarı var diye bir kere bile girmemiştir hatta bize gelirken habersiz bile gelmemiştir. Sadece tedbir amaçlıysa gayet normal bir durum.

hımm ben bu son yazdıklarını okumamıştım canım. Sizde biraz ilginç bir durum söz konusu olmuş yani biraz fazla karışıyor ailesi gibime geldi okumak istersen okursun çalışmak istersen de çalışırsın sonuçta bu senin kendi kararın.

Ayrıca nişanlın da biraz şımarmış sana saygısı tükenmiş gibi biraz ama bence çözülmeyecek olaylar değil canım adam gibi otur konuş bence böyle giderse nişanı atmayı düşündüğünü söyle çeki düzen versin kendine. Sende çok hassas olmamaya bak evlendikten sonra aşılabilecek şeylere benziyor sorunlarınız nişanlılık döneminde her şey insana batar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…