ona inat yapıcaksın sende zatenaynısını yap ki anlasın nasıl bir duygu olduğunu
hiç onunla konuşmak istemiyorum
Cnm benim fotoğraf olayında bir şey yok, buna katlanabilir, kabul edebilirsin.Ki normali de bu.Fakat anahtar ve evle ilgili kuzenle plan yapmakİlersi için tehlikeli.Çok üzme kendini hangimiz nişanlıyken çıldırmadık ki! Hele bir de evlenince gör deyip korkutmak istemiyorum ama olacak yani böyle şeyler.Sinir çıtanı yükselt...
Ya çok da yeni nişanlısınız.Acaba bi gevşeme falan mı oldu ayarları mı bozuldu bu çocuğun anlamadım ki.Biraz nasıl diyim sana karşı sululaşmış gibi.İstersen biraz sert ya nişan demenin garanti demek olmadığını sen mutsuzsa her aşamadan dönebileceğini sezdir.Az kendine gelsin o da...Ne biçim muhabbet çevirmiş...
ya bugün öyle espiriler yaptı ki 20 tane espri yaptıysa ben bi tanesine anca güldüm diğerleri o kadar saçmaydı ki gülümsemedim bile şuanda o kadar kötüyüm ki anlatamam
esprilerden biri şu ben nikahta değişiklik istiyorum şöyle olsun ben boxerla çıkıyım sende babydolle ama resim çekilmeyelim bide o resmi duvara mı asıcaz diyo bunun neresine güliyim siz güldünüz mü komik mi?
ya o bunları soylerken sende terketseydın ortamı haklısın baya hadsızlık yapmıs senın yerınde olsaydım aklı basına gelınceye kadar konusmazdım
bana desin ki şu kişi resmimizden istiyo ne yapalım gönderelim mi diye tamam derdim sorun çıkarmazdım ama bana sormadan hareket etmesi hoşuma gitmiyo ben ona kaç kere dedim bana sormadan yaptığın hereşeye hayır dicem diye anlamamakta ısrar ediyo bana
resim olayında sorun yok herkes yapıyor. Ya da pek çok kişi çok yanlış olsa da anahtarı veriyor.
Sorun bunlara tek kişinin karar veremeyeceği. Evlilik 2 kişiliktir, bekar gibi tek başına karar verilmez. Ha tek karar vermek istiyorsa bekarlıktan vazgeçmesin. Bunu ona anlatın.
Adam size sinyal vermemiş uzunları yakmış ileriki yıllarda olacakları fragman şeklinde size gösteriyor.
Neden hala terreddüttesiniz? Allahım hep diyorum neden bayanlar göremiyorlar bak adam kendini göstermiş evlenmiş buna rağmen o zaman bu kadın haketmiş diye ama bigün başıma gelecek göreceğim günümü
Sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak,
biz olmayı idrak edemeyen, annesini herşeyine karıştıran daha şimdiden 'evlenmeden' anahtar anneme veririm diyen, sizin isteklerini gzardı edip illa resim göndereceğim diyen, konuşmanıza rağmen kapı duvar bir adam var.
2 gün sonra evlenirseniz bunun 5 beteri olacak. Ne mülayim adamlar aslana dönüşüyor. Belli işte belli, erteleyin evliliği yakmayın kendinizi!
orda haklısın evet sana sorması lazım ama nişanlı kalmanın güzel yanı da bu bir şeylere karar vermeden önce onu tanıyosun işte onu uyar devam ederse olacağı belli.
işte bende tek karar verdiği için kızıyorum onu yapıcam bunu yapıcam diyo
önceleri e kadar iyiydi ilgiliydi gayet olgun zaman geçtikçe kafayı yiyo galiba anlayamıyorum artık esprilerini bişey anlatıyorum 2 saat anlamıyo bişeyi 10 kere anlatıyorum bazen diyorum bende mi bi anormallik var anlatamıyorum diye
evet doğru söylüyosun o kadar bunaldım ki anlatamam başka bi yere gitme imkanım olsa hiç düşünmeden bavulumu toplayıp 1 hafta 10 gün başka bi yere gidicem ama yok
nerde oturuyosun ki tatlım akrabanız falan da mı yok eğer böle biriyle yapamam diyosan daha da uzatma bu onun huyu bence huy çıkmaz daha öncede mi böyleydi
yalovadayım düzce ve ankarada akrabalarım var ama onlara gidemem doğru düzgün görüşmüyorum bazılarını hiç görmedim
daha önceden böyle değildi son zamanlar değişti eskiden olgundu mantıklıydı ilgiliydi beni düşünürdü şimdi kendini düşünüyo bi tek bi konuda konuşuyoruz anlaşıyoruz kendi kendine fikir değiştiriyo eskiden hiç böyle değildi o kadar mutsuzum ki anlatamam annem de bunun farkında günlerdir senin suratın asıl halin yok gibi sanki diyo bişey demiyorum yoo normal halim filan diyip geçiştiriyorum ama hiç mutlu değilim bütün hayat ışığım mutluluğum herşeyim gitti hergün midem bulanıyo başım ağrıyo halsizlik var uyku sorunu yaşıyorum az uyuyorum sürekli sıkıntılı uyanıyorum uyanınca içimde bi huzursuzluk oluyo daralıyorum bazen aldığım nefes bile az geliyo
hayatım sen çok üzülmüşsün bunları ben sevgilimle kavga ettiğimde yaşıyorum aldığım nefes az geliyo gerçekten de konuş onunla belki senn de hataların vardır tabi ev anahtarı verme meselesinin falan saçma oldunu söle ona sen ister miydn de benm yerime koy kendini de onu en iyi sen tanırsın sen bilirsin onun huyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?