şuanda çok siniliyim herşeyi yapabilirim bana akıl verin :(

ben direk kendisine söyledim eğer anahtarı verirsen ilk işim kilidi değiştirmek olur dedim

geçmez ama annem geri dönüşü yok çekiceksin huyuna gidiceksn ama o yüzük çıkmıcak diyo bana

istedim dün ama annem kesinlikle olmaz huyuna gidiceksin çekiceksin mecbursun diyo

Sadece siz şehirdışındayken gelicekmiş anladığım kadarıyla.. Eğer gerçekten öyleyse abartmayın.. Daha ne istiyosunuz siz tatil yaparken o evinizi temizlicek

iyi de ben tatildeyken kapı pencere her yer kapalı olucak ne kadar kirlenir ki ev bide ben yatak odama girilmesinden asla hoşlanmam başka birininde yatak odasına girmem bu sefer odama giricek çamaşırlarımı görücek evde ikimiz beraber belki çıplak olucaz karı koca hayatı bu ne zaman ne olucağı belli olmaz kendi evimde de odaların kapısını kapatıcak değilim bizi öyle çıplak görse ne olucak

işte onun annesi öyle değil anahtar var diye kapıyı bile çalmaz anahtarla eve girer benim düzenimi bile değiştirir yani ayrıca dediğim gibi ben evde eşimle çıplak olsak bizi görücek bu sefer çok düşüncesizdir kendisi

bana hiç bişey sormaması beni çok sinir ediyo kendi kendine planlar yapıyo ama bu plana hiç çouğu sokmuyo yok eşya için 25 bin kredi çekicekmiş o kredi bittikten sonra araba için kredi çekicekmiş eeee çocuk ne zaman olucak ben hep çalışıcak mıyım çocuk olunca da defalarca çalışmıcam dedim ona ayrıca kasiyerlik yapmak istemiyorum diyorum durmadan bana şurda kasiyer arıyolar burda arıyolar bak şanslısın işte çabuk iş bulursun diyo benim ne dediğim umrunda değil onun bide diyorum ki tv ünitesiyle orta sehpa aynı renk olur bana dediği şey ben herşeyi aynı renk istemiyorum koca karı gibi herşeye karışıyo sence yatak başı çok çok önemli mi onu bile sorun yapıyo

Sizde çok çok hklısınız tabi hep çat kapı saygısızca gelicekse, ki siz bunu az çok tahmin edersiniz bilirsiniz.. Nişanlınızı ikna etmeye calısın eğer seviyor ayrılmak istemiyosanız

sadece şunu söylüyorum annesine anahtar verme aynı hatayı ben yaptım şimdi kahrını çekiyorum kv benim yanımdaydı eve ne zaman girip çıktığı belli olmuyodu şimdi kaynımın yanında yine aynı değişen birşey yok kendi evi gibi o kadar rahatki ummadığın bir anda kapıyı açıp giriyo en son eşime söylede bir kapıyı çalsın dedim belki uygunsuz bir şekildeyiz anlaması biraz zor oldu ama eşim evdeyken kapıyı çalıyo yoksa yine aynı açıp açıp giriyo kapıyı özel denen bir şey yok yani birde kendi evinde düşün

Sizde çok çok hklısınız tabi hep çat kapı saygısızca gelicekse, ki siz bunu az çok tahmin edersiniz bilirsiniz.. Nişanlınızı ikna etmeye calısın eğer seviyor ayrılmak istemiyosanız

kafam o kadar karışık ki anlatamam hep böyle devam edicekse ben hiç bi zaman mutlu olamıcam

bende bunlar olucak diye korkuyorum işte :26:

kafam o kadar karışık ki anlatamam hep böyle devam edicekse ben hiç bi zaman mutlu olamıcam

Her ilişki de sıkıntılı dönemler oluyor.. Dediğim gibi özellikle iş ciddiye bindikten sonra, aileler işin içine karıştıktan sonra çok sorunlar çıkıyor.. Önemli olan ikinizin birlikte oturup konuşup halletmesi.. Ona uzun uzun sıkılmadan bıkmadan artık yeni evinizin olcağını, ailelerden kopup birlikte bir aile oluşturacağınızı anlat.. Erkekler bu konuyu hep atlamayı tercih ediyorlar her fırsatta bunları dile getir güzellikle :44: Kendi evinde rahat etmek istediğini, kapını kendin kapatıp kendin acmak istediğini, o evin size ait olduğunu, anahtarlarında sade ikinizde bulunması gerektiğini anlat canım

işte ben bişeyi sürekli sakin anlatamıyorum 2 kere 3 kere güzel güzel anlatırım sonra baktım anlamıyo bağırmaya başlıyorum elimde değil

işte ben bişeyi sürekli sakin anlatamıyorum 2 kere 3 kere güzel güzel anlatırım sonra baktım anlamıyo bağırmaya başlıyorum elimde değil

Sakin olmaya çalış ama sen bağırırsın o bağırır, böyle iletişim kuramazsınız.. Yavaş yavaş işle bu düşünceleri, bi kere anlattım anlamadı bitti gitti, böyle olmaz.. Sende sadece anahtar konusu olmuş.. Bende kaynanayla aynı evde oturma mevzusu vardı..
Sevdiğimden vazgecmedim ama tatlı dille onu ikna ettim.. Annemle aynı mahalle de olucam ikna oldu hemde nasıl ikna olmak Yani diyeceğim seviyosan sabret vazgeçme.. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

amin inşallah ama sorun sadece anahtar değil ve kendiside çok inatçı burda ona iş vardı kasiyer 1400 lira alıyodu servis elemanı da 1200 lira filan o maaşı istemedi illa izmite gidicem istemiyorum orayı kalmam kesinlikle dedi şimdi gitti 900 lira maaşla iş buldu hep kafasının dikine gidiyo

Uysal olmayan, dediğim dedik insanları yönetmek zordur.. Sen tanıyosundur ama nasıl idare edeceğini bilirsin.. Şöyle düşün.. O kadar kötü anlaşamadığın biri olsaydı bu kadar aşama atlamazdınız.. Bilmiyorum ne kadar süredir birliktesin ama, Söz olmuş, nişan olmuş eğer birbirinizi sevmeseniz istemeseniz buraya kadar gelmezdi bu iş.. Tabi bu benim dışardan görüşüm :44::44:

anlaşmasına çok iyi anlaşıyoduk ta ki bunlar olana kadar uyarılarımı hiç dikkate almıyo hep tersini yapıyo konuştuğumuz anlaştığımız şeyleri hep değiştirmeye çalışıyo

anlaşmasına çok iyi anlaşıyoduk ta ki bunlar olana kadar uyarılarımı hiç dikkate almıyo hep tersini yapıyo konuştuğumuz anlaştığımız şeyleri hep değiştirmeye çalışıyo

Biraz erken evin reisi havalarına girmiş, ağırlığını koymaya çalışıyo desene Acaba kayınvaliden böyle gaza getiriyor olabilir mi.. Normalde öyle davranışları yokmuş çünkü.. :44: Yalnızken mi yapıyor böyle daha çok yoksa birileri varken mi..?
Benim nişanlım genelde birileri varken yapıyor bu benim dediğim olsunları :44:

ikimizken sorun yok birileri olunca ya da birileriyle görüşünce bunun fikirler değişiyo başkalarına da mı soruyo ne yapıyo bilmiyorum ama fikir değiştiriyo

ikimizken sorun yok birileri olunca ya da birileriyle görüşünce bunun fikirler değişiyo başkalarına da mı soruyo ne yapıyo bilmiyorum ama fikir değiştiriyo

Çok çabuk gaza geliyorlar, benim nişanlımda aynı şekilde başkalarının lafına çok kulak asıyor.. Ama ben uysal diye kolaylıkla halledebiliyorum. Zaten başkasından akıl aldığı belli oluyor o zamanlarda özellikle kv, görümce! Önemli olan yalnızken anlasabilmeniz canım.. Ben hep derim.. başkasının söylediğine bakma.. Zorlukda olsa sadece ikimize kolaylıkda olsa ikimize.. Borçta olsa ikimiz ödicez.. 3. kişiler sadece lafta varlar.. Kapı kapanır olay biter.. Sadece ikimiz oluruz o akıl verenler olmaz.. :44:

doğru söylüyosun ama işte başka birilerinin benim eşyama gelinliğime karışması beni çok sinir ediyo kendi evlenirken eşi ne isterse almış hiç karışmamış ona da diyodu ne isterse al beğenmezse 1 sene sonra değiştirmek ister ama arkamdan bi 3lü bi 2li al yeter diyomuş kolaysa bana söyleseydi ya bende dedim bu kimseyi ilgilendirmez ben istersem 3 tane 3lü 4 tane tekli alırım belki sıkış sıkış seviyorum evde eşyaları ya da alırım bi 3lü koltuk öyle otururum

Okurken Ben Sinir Oldum Burda Adam Bildiğin Gıcık Yaa Daha Adını Bile Gıcık Bi Şekilde Söyleyen Adam'dan Bi Halt Olurmu Seni Bakırköye Yatırmaya Niyetlenmişler Ailecek Demek Ayrıldığın Tam İsabet Olmuş

ayrılmadım ki annem kesinlikle ayrılmak yok ya huyuna gidiceksin ya da çekiceksin diyo yapıcak bişey yok yengemin anneside vardı yengemle sordular kavga mı ettiniz diye anlattım kadın bana dedi bundan sana hayır gelmez kızım dedi

Aaa Ben Yanlış mı Okudum Yaf :26: Sen Aileni Dinleme Gözünü Sevem Bak Pişman Olursun Sonra Hayır Gelmez Evet Yaşayacak Olan Sensin O Adamla Kesecek Değil ya Ailen Seni

Aaa Ben Yanlış mı Okudum Yaf :26: Sen Aileni Dinleme Gözünü Sevem Bak Pişman Olursun Sonra Hayır Gelmez Evet Yaşayacak Olan Sensin O Adamla Kesecek Değil ya Ailen Seni

evlenip ayrıldın bi de nişanlanıpta ayrılırsan tam rezil olursun bütün millet sana kötü gözle bakar hadi bizede ver derler filan diyo

canım bunun nedenlerini anlat ona.doğru düzgün cevap almassan çok ileri giderse yani sana küfür filan evlenme bu tip erkeklerden kork

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…