- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
benim kv de düğün resimlerimizi birkaç akrabalarına dağıtmış hemde benden habersiz.evlerine gittiğimizde gördüm albümleri açtılar bir baktım eşimle ben düğün resmimiz.ne arada vermişkadındaki hıza hayranım.kendi evinde düğün resmimiz sadece bir tane üstünede birşey dökülmüş lekeli albümde bile değil kıyıda köşede poşetlerin içinde.değer vermiyor yani.kaynımın düğün vitrinde herkez görsün diye baş köşede.anaktar olayımızda eşimin sayesinde olmuştu anaktarımızı kendi ailesine benim aileme dağıttı.bende sinirlendim gittim kilidi değiştirdim.evime ben yokken iki kere geldiler ben kesinlikle sevmem öyle şeyi.koşa koşa başka kilit alıp değiştirdim sizde nişanlınıza anaktar vermesine karşı olduğunuzu söyleyin eğer yinede verirse benim yaptığım gibi yaparsın kilidi değiştirirsin.içinde anaktar kırıldı dersin.bende mecbur kaldım değiştirdim dersin.
ben direk kendisine söyledim eğer anahtarı verirsen ilk işim kilidi değiştirmek olur dedim
canım ilk okuduğumda evlilik stresinden kaynaklıdır diye düşündüm sözde esprilerini okuyunca psikolojisinin bozuk
olduğu ortaya cıktı bence iyi düşün bu sekilde sacmalayan bir adamla bir ömür geçer mi?
geçmez ama annem geri dönüşü yok çekiceksin huyuna gidiceksn ama o yüzük çıkmıcak diyo bana
Ya annen özel eşyalarımızı görürse utanırım ben diyeydin :)
Edit : Nişanı atacagını sonradan okudum canım. hakkında hayırlısı olsun. Çok mantıklı düşünmüşsün. bunu yapabildiğin için mutlu olmalısın :)
istedim dün ama annem kesinlikle olmaz huyuna gidiceksin çekiceksin mecbursun diyo
Sadece siz şehirdışındayken gelicekmiş anladığım kadarıyla.. Eğer gerçekten öyleyse abartmayın.. Daha ne istiyosunuz siz tatil yaparken o evinizi temizlicek
iyi de ben tatildeyken kapı pencere her yer kapalı olucak ne kadar kirlenir ki ev bide ben yatak odama girilmesinden asla hoşlanmam başka birininde yatak odasına girmem bu sefer odama giricek çamaşırlarımı görücek evde ikimiz beraber belki çıplak olucaz karı koca hayatı bu ne zaman ne olucağı belli olmaz kendi evimde de odaların kapısını kapatıcak değilim bizi öyle çıplak görse ne olucak
Arkadaşım bence sende nişan düğün stresiyle biraz olayları abartıyorsun. Akrabalara fotoğraf yollanması kadar normal bir durum yok bunun nesine kızdın anlamadım.
Anahtar durumuna gelince bizimde evimizin anahtarlarından biri kayınvalidemde durur. E hayat bu Allah korusun biz evde yokken yangın çıkar hırsız girer vs. vs. yada en basiti evin anahtarını içerde unuturuz kayınvalidemden isteyebiliriz. Ha şöyle de bir durum var O da bu durumu hiç bir zaman kullanmamıştır evime kesinlikle anahtarı var diye bir kere bile girmemiştir hatta bize gelirken habersiz bile gelmemiştir. Sadece tedbir amaçlıysa gayet normal bir durum.
işte onun annesi öyle değil anahtar var diye kapıyı bile çalmaz anahtarla eve girer benim düzenimi bile değiştirir yani ayrıca dediğim gibi ben evde eşimle çıplak olsak bizi görücek bu sefer çok düşüncesizdir kendisi
hımm ben bu son yazdıklarını okumamıştım canım. Sizde biraz ilginç bir durum söz konusu olmuş yani biraz fazla karışıyor ailesi gibime geldi okumak istersen okursun çalışmak istersen de çalışırsın sonuçta bu senin kendi kararın.
Ayrıca nişanlın da biraz şımarmış sana saygısı tükenmiş gibi biraz ama bence çözülmeyecek olaylar değil canım adam gibi otur konuş bence böyle giderse nişanı atmayı düşündüğünü söyle çeki düzen versin kendine. Sende çok hassas olmamaya bak evlendikten sonra aşılabilecek şeylere benziyor sorunlarınız nişanlılık döneminde her şey insana batar çünkü
bana hiç bişey sormaması beni çok sinir ediyo kendi kendine planlar yapıyo ama bu plana hiç çouğu sokmuyo yok eşya için 25 bin kredi çekicekmiş o kredi bittikten sonra araba için kredi çekicekmiş eeee çocuk ne zaman olucak ben hep çalışıcak mıyım çocuk olunca da defalarca çalışmıcam dedim ona ayrıca kasiyerlik yapmak istemiyorum diyorum durmadan bana şurda kasiyer arıyolar burda arıyolar bak şanslısın işte çabuk iş bulursun diyo benim ne dediğim umrunda değil onun bide diyorum ki tv ünitesiyle orta sehpa aynı renk olur bana dediği şey ben herşeyi aynı renk istemiyorum koca karı gibi herşeye karışıyo sence yatak başı çok çok önemli mi onu bile sorun yapıyo