Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyyyyyyy canım benim inşallaaaaah sen yeter ki anne ol meleğini kucağına al geliriz geliriz
ama dur ya aynı anda olursak gelemeyiz olmaz hepimiz hastanede olcaz o zaman:sm_cool:

o zamanda bigisayarın kamerasından birbirimizi görür bebeklerimizi tanıştırırız kızımmmmm zemuszemus

herkese günaydın kızlar....dün internet bağlantımda bir sorun vardı yazdıklarınızı zor takip ettim..sürekli bağlantı kopuyor..sizdede aynı problem var mı?

hepsini bir günde okumuycam canım.bu arada maydanoz kürü nasıl gidiyor.

dün akşam 3. yü yaptım.insanın içini ferqahlatıyro valla. :))))))))

cuma gününe kadar yapmayı düşünüyorum.

eşim karar verdi bana lazımlık alacakmış :) daha rahat oturmam için.

şimdi sen otur nasılsa bunu yapınca bebeğimiz olacakmış sonrada onu oturturuz lazımlığa diyor. sonra kahkayı basıyor. benle delga geçiyor hayatım kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlar....dün internet bağlantımda bir sorun vardı yazdıklarınızı zor takip ettim..sürekli bağlantı kopuyor..sizdede aynı problem var mı?

hoşgeldin canım,

kızlar negüzel bugün çok kalabalığız. Allah muhabbetimizi devam ettirsin. inşallah bundan sonralarda bebişlerimizi anlatırız birbirimize.

inanmıyorum :roflol:vallahi sabah sabah gülme krizine soktun beni ALLAHDA seni güldürsün kaydirigubbakcemile3

kartopu benide çok güldürdün :))) bizde aynı muhabbeti ultrasonda yapıoruz ben ultrasondan hamile kalıcam ultrason bebeği olucak diorum evdekiler yıkılıyo :))

kartopucum merhaba ne yapmaya karar verdin bir sonraki aşamada.adet oldunmu?

evet canım ayın 4 ünde adet oldum.doktor bir ay ara verdi. şimdi bu ay adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacak.

ama ben bu 1 aylık dinlenmede bal+tarçın+çörekotu kürüne başladım. birde süt buharı yapıyorum. inşallah tüp bebeğe tedavisine ihtiyac duymadan bu ay hamile kalacağım.

birde yarın arkadaşlarla selatı tefriciyeye başlıyoruz.

kısaca böyle yani.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…