Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kartopu bişey soracam henüz çok erken biliyorum ama kendimi tuhaf hissediyorum ara ara midem bulanıyo karnımda değişik bi ağrı var eklemlerim de çok ağırıyo acaba pisikolojik mi ne dersin

kızlar ben birazıcık yoğunum bugün. ara ara konuşabilirim sizlerle.

pancarr hoşgeldin canım,

sana 200 adet verdim ama daha istersen gülden alıp verebilirim biraz daha.

günaydın kızlar kartopu sayımı gördüm 200 adet ama acaba bu akşamdan mı başlasak cuma akşamı bu akşam kıymetli bir akşam yani ben bu akşam bitiririm bengole niye canın sıkkın canım hayırdır ne oldu

neyse ben iş yerindeyim ara ara açıp oukyorum yazdılarınızı ozamanı içimde bir umut yeşeriyor inşallah rabbim hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eder aminnnnnnnnnn

kartopu günaydın tatlım dediğim gibi ben zaten hergün 100 tane okuyorum bana ne kadar istersen verebilirsin okurum ben yüce Rabbim kabul etsin

kartopu bişey soracam henüz çok erken biliyorum ama kendimi tuhaf hissediyorum ara ara midem bulanıyo karnımda değişik bi ağrı var eklemlerim de çok ağırıyo acaba pisikolojik mi ne dersin

doktor aşılamadan sonra herhangi bir ilaç verdimi sana.

bana vajinal jel vermişti. benimde başım dönüyor,midem bulanıyordu. belirtilermi var acaba diye seviniyordum. meğerse ilacın yan etkisiymiş canım :-(((((

emenneciğim kendini fazla dinleme . başka şeylerle ilgilenmeye çalış kitap falan oku mesela . ama ağır kitaplar olmasın basit,rahat okunabilir. beyaz dizi mesela :)))))))) insanı çok rahatlatıyor gerçekten.

bol bol dua et bu arada canım

canım sıkkın çünkü bebeyim olmuyor anne olmak hayal oldugu için bide eşimde bugün rıhatsız aklım oda kaldı o haldede işe gitmek zorunda kaldı bilmiyorum canım aglamak isityor ama aglayamıyorum çünkü iş yerindeyim ((

pancarr senin sayını 300 adet yapayım o zaman. daha sonra okuyamayan olursa oradan sana ilave ederiz artık.

bu arada cuma sela vaktiyle başlayalım dedik arkadaşlarla. sela vakti edilen dualar çok kabul görürümüş. unutmayalım bunu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…