Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah duamızı kabul eylesin şimdiden kızlar.... ben zaten akşamları okuyamam yarın selada başlarım insaallah..... kıslar şimdiden heyecan basdı beni...... önümüzdeki üç ay içerisinde hepimizin hamiş kalacağına öyle inanıyorumki.... hele nisan ayı çok bereketli geçecek.....

kızlar varsa artık o iş bile tuhaf oluyor bebiş için çalışmalara başladık başlayalı.. kendimi robot gibi hissediyorum..... eski hayatımı özledim hehe:)

bir an bile umutsuzluğa kapılma..... inan ogün gelecek ve o mutluluğu sende bizlerde yaşayacağız. inanmak inana yolun yarısı demek...... gerisi kısmet ama er yada geç o kısmet bizlerede uğrayacak.....

evet gerçekten kürler falan haftasonları annemlere bile gidemedik vallahi.bi haraket geldi yaşamımıza

kartopu bişey soracam henüz çok erken biliyorum ama kendimi tuhaf hissediyorum ara ara midem bulanıyo karnımda değişik bi ağrı var eklemlerim de çok ağırıyo acaba pisikolojik mi ne dersin

canım psikolojik olma ihtimali yüksek ama ben aşılamdan sonra iki gün karın ağrısından başa bişrşey hisetmemmişdim...... insaallah bebiş habercisidir..... sen genede kendini fazla dinlememeye çalış....

ya varya asker olsaydık bu gün saymalara tezkeremizi almış olurduk:)

İnşallah canım dediğin gibi sırayla doğum yapabiliriz aynı şehirde olmasak da çok şükür aynı ülkedeyiz ve dualarımızla duygularımızla düşüncelerimizle aynı rotadayız
inşallah dualarımız kabul olur yolumuzu şaşırmadan ve de fire vermeden hedeflediğimiz noktaya ulaşırız

aşılamayıda sanırım deneyebilirsin.... sperm sayısı az ama olsun sanırım olur... ama bir kaç sefer tekrarlama ihtimalin var... fiyatları ilaçlar hariç yerine göre 500 600 700 değişiyor ilaçlarda sanırım 500 600 arası değişiyor..... ama bence spaerm sayısı az olduğundan dolayı aşılamayla hiç vakit kaybtme kendini toplar toplamaz tüp bebeği gene dene...

selamlar kızlar bişey soracam sizlerle sadece burada mı konuşabiliyoruz acaba ögrenebilirmiyim yoksa başka bi yeremi üye olacağım

amiiinnnn canım amiiinnnnn hem nasıl değişecek hayatımız

dimi negüzel dğişir hayat... uykusuz gecelere ne kadar meraklıyız:)))) Alla ım sağlıklı sıhatli verde bizler uykusuzluğu 1 sene çekeriz...

kız bazen düşünüyorum bebişimiz olsa evliliğimiz nasıl değişir.... düşünmesi bile içimi kıpır kpır ediyor... eşim eve aşırı düşkün biiridir.inanın iğne alsam aa yenimi aldın der farkeder... dolapda ne var yok benden daha iyi bilir.... dün gelirken yolda patik görmüş bende bu aralar kendimi sıcak tutmaya çalıştığımdan hemen almış. geçen göz kalemimi açarken kırdım gayri ihtiyaride söylendim ertesi gün baktım bana kalemtraş almış gelmiş sen unutursun şimdi diye... yani o denli ilgili bir eş eşim.... çocuk olursa heralde kavga dövüş ederiz çünkü bir gün eli boş gelmez artık saçma sapan kıyafetlermi alır oyuncaklarmı bilmem ama eli boş gelmez.

çok cic bir baba olur eşim... Allah ım eşlerimizi bizden olmak şartı ile baba olmalarını nasip eyle....

selamlar kızlar bişey soracam sizlerle sadece burada mı konuşabiliyoruz acaba ögrenebilirmiyim yoksa başka bi yeremi üye olacağım

canım burdan konuşabilirsin...... başka bölümlerede girebilirsin ........öyle bir kısıtlama yok.... ama bizlerle sadece burdan konuşabilirsin..... aramıza hoşgeldiin...

kızlar bu arada ne bilim ben bu ay kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum iyiki varsınız.... sanki üzerimden bir yük kalmış gibi rahat ve sakinim... sizdede böyle bir hs varmı..

teşekkürler kızlar sagolun bende 5 yıllık evliyim kızlar eşimde varikosel var 2 kere ameliyat oldu 2 kere aşılama yaptırdık öbür ay 3 .ncü aşılamam yapılacak sonra tüp bebek hepimiz için hayırlısı kızlar 5 yuldır ugraşıyoruz

ben bebekken 2 yıl ağlamışım annem hala söyler umarım bana çekmez.benim eşimde seninki gibi ev kuşu cinsinden dün sabahki yazını okudum uyandırma cabaların aynen biz vallahi

inşallah bu sefer tutar biliyorsun moral çok önemli burada iyi zaman geçiriyorum. en azından kendimi dinlemiyorum artık

ben bebekken 2 yıl ağlamışım annem hala söyler umarım bana çekmez.benim eşimde seninki gibi ev kuşu cinsinden dün sabahki yazını okudum uyandırma cabaların aynen biz vallahi

:))))) uyandırma çabalarımı...... cinnet geçireceğim birgün seni uyandırırken diyorum.....
gece geç yatıyor saat 3 4 neymiş uykuda zaman geçirmek istemiyormuş... bende o saate kadar oturuyorum.... sabah işe giderken uyanamıyor haliyle... o gittkden sonrada ben cup yatak:)

o uykusuz geceler hepimize er yada geç nasip olacak emin ol buna... bizim bebişler nazlı çıktı napalım... tembeller bir yola çıkıp gelemediler ama geldiklerindede davul zurnayla karşılanacaklar bşliyorlar ondan nazlanıyorlar. içini ferah tut.... insaalah bu defasında tutacakdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…