Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:
tamam kartopucum ben 300 adet okuyorum ve sela vakti başlıyoruz anladım bengole aynı dert bizde de var hayatım beraber aşıcaz bu engelleri benim de kocam yanımda deil hafta sonları görüyorm ve onu çok özlüyorum bak ben ağlıyomuyum ((( ağlıyorum

hiçbirşey vermedi bana canım bir de sela vakti okuyalım dedin ya ama işte oluyoruz o saatte ben evde yapmak istiyorum abdest alıp seccadeye oturarak iyice konsantre olarak yani
inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder

arkadaslar ben de ara ara yazdıklarınızı okuyorum yüzüm gülüyo iş yerinde olduğum için .ama içim de bir umut var inşallah mart yada nisan hepimize uğurlu gelsin yarabbim.Şeniz

canım benim ağlama lütfen bak bir de bunu iyi tarafından düşün uzmanlar kısa süreli ayrılıkların çiftleri birbirine daha çok bağladığını söylüyolar daha çok özleyip, dahada seveceksiniz birbirinizi ve yavrunuz mutlu bir aile ortamında doğup büyüyecek YAŞASIIIIIIIIIN

Herkese günaydın. Pancarcım ne zamandır gözükmüyodun umarım herşey yolundadır. Olacağı varsa hafta sonuna denk gelir olur canını sıkma bak benim eşim genelde yanımda ama genede olmuyo :)

herkese günaydın.ALLAHIM tez zamanda hepimizin dualarını kabul eder tüm isteyenlere anne olmayı nasip eder ıNŞALLAH.

ben de çalıştığım için akşamları okuyabilirim.

hiçbirşey vermedi bana canım bir de sela vakti okuyalım dedin ya ama işte oluyoruz o saatte ben evde yapmak istiyorum abdest alıp seccadeye oturarak iyice konsantre olarak yani
inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder

ev hanımı olan arkadaşlarımız sela saatinde niyet edip başlarlar böylece başlangıç yapılmış olur. bizde akşamları evimize gidince abdest alıp başlamış oluruz canım arkadaşım. Allahım her şekilde kabul edecek duamızı inşallah hayatım

Herkese günaydın. Pancarcım ne zamandır gözükmüyodun umarım herşey yolundadır. Olacağı varsa hafta sonuna denk gelir olur canını sıkma bak benim eşim genelde yanımda ama genede olmuyo :)

biraz yoğundum giremiyodum ama aklım hep sizdeydi, doğru dediğin gibi nasip herzaman yanında olanın da olmayanında bebek sahibi olmadığı oluyo haklısın

Bende umutluyum kartopunun sayfası uğurlu gelecek ama bazende kendim için umutsuzluğa kapılmıyo değilim herşeyin hayırlısı diyelim Yüce Allahım ol derse olur olma dersede yapacak hiç bir şey yok . Bugün kötü günüm kesin :)

ağlama arkadaşım her sabrın sonunda vardır bir güzellik. yine sen hafta sonları görüyorsun kocişini. bak denizci askerler gemiyle somaliye gittiler onların eşleri 3/4 ay göremeyecekler. :gitme: herşeyin iyi tarafını görelim olurmu. bu bizim için çok önemli kızlar zemuszemus

hadi amaaaa yapma . hepimiz için çok güzel bir gün olacak bugün. bak yarın duamızada başlıyoruz. sonra sırayla bebişlerimizi alacağız kucağımıza.

arkadaşlar doğum yapınca hepinizi bekliyorum ziyaretime hastaneye benim kızkardeşim yok teyzeleri olarak siz geleceksiniz ona göre. sonra mevlüttede siz hizmet edeceksiniz. sonrada biz geliriz bebişimle sizi ziyarete inşallah. :dance:

Canım benim inşallah Allah dualarını kabul etsin hepimizi duydun inşallah :Saruboceq:

SİZİ ÇOK SEVİYORUM İİ Kİ VARSINIZ

ayyyyyyyy canım benim inşallaaaaah sen yeter ki anne ol meleğini kucağına al geliriz geliriz
ama dur ya aynı anda olursak gelemeyiz olmaz hepimiz hastanede olcaz o zaman:sm_cool:

günaydın arkadaşlar nasipse payıma düşeni yarın okuycam ALLAH dualarımızı kabul etsinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…