- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.961
doktor aşılamadan sonra herhangi bir ilaç verdimi sana.
bana vajinal jel vermişti. benimde başım dönüyor,midem bulanıyordu. belirtilermi var acaba diye seviniyordum. meğerse ilacın yan etkisiymiş canım :-(((((
tamam kartopucum ben 300 adet okuyorum ve sela vakti başlıyoruz anladım bengole aynı dert bizde de var hayatım beraber aşıcaz bu engelleri benim de kocam yanımda deil hafta sonları görüyorm ve onu çok özlüyorum bak ben ağlıyomuyum((( ağlıyorum
tamam kartopucum ben 300 adet okuyorum ve sela vakti başlıyoruz anladım bengole aynı dert bizde de var hayatım beraber aşıcaz bu engelleri benim de kocam yanımda deil hafta sonları görüyorm ve onu çok özlüyorum bak ben ağlıyomuyum((( ağlıyorum
hiçbirşey vermedi bana canım bir de sela vakti okuyalım dedin ya ama işte oluyoruz o saatte ben evde yapmak istiyorum abdest alıp seccadeye oturarak iyice konsantre olarak yani
inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder
Herkese günaydın. Pancarcım ne zamandır gözükmüyodun umarım herşey yolundadır. Olacağı varsa hafta sonuna denk gelir olur canını sıkma bak benim eşim genelde yanımda ama genede olmuyo :)
Bende umutluyum kartopunun sayfası uğurlu gelecek ama bazende kendim için umutsuzluğa kapılmıyo değilim herşeyin hayırlısı diyelim Yüce Allahım ol derse olur olma dersede yapacak hiç bir şey yok . Bugün kötü günüm kesin :)
bu arada rüyamda kırmısı kartı yemiştim(( ikinci aşılamam da tutmadımı yaaaa
hadi amaaaa yapma . hepimiz için çok güzel bir gün olacak bugün. bak yarın duamızada başlıyoruz. sonra sırayla bebişlerimizi alacağız kucağımıza.
arkadaşlar doğum yapınca hepinizi bekliyorum ziyaretime hastaneye benim kızkardeşim yok teyzeleri olarak siz geleceksiniz ona göre. sonra mevlüttede siz hizmet edeceksiniz. sonrada biz geliriz bebişimle sizi ziyarete inşallah. :dance:
hadi amaaaa yapma . hepimiz için çok güzel bir gün olacak bugün. bak yarın duamızada başlıyoruz. sonra sırayla bebişlerimizi alacağız kucağımıza.
arkadaşlar doğum yapınca hepinizi bekliyorum ziyaretime hastaneye benim kızkardeşim yok teyzeleri olarak siz geleceksiniz ona göre. sonra mevlüttede siz hizmet edeceksiniz. sonrada biz geliriz bebişimle sizi ziyarete inşallah. :dance:
günaydın arkadaşlar nasipse payıma düşeni yarın okuycam ALLAH dualarımızı kabul etsinkaydirigubbakcemile3gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.
eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.
ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle
12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?