Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Duânın Türkçe Okunuşu:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:

allah sizi emi çok güldüm valla...ama lazımlıkda süper fikir yanma riskide yok..ben de hayıt tohumu içiyorum..3-4 gündür b+ç+t bakalım bir işe yarayacak mı nasılsa beklemedeyim..kısmet belki olur..

Kızlar duamı ezberledım Çok ŞÜkÜr Şımdı daha rahat okuyabılırım
hep ezberlemek ısterdım ama bır tÜrlÜ fırsat olmazdı sız vesıle oldunuz hepınızden allah razı olsun

allah sizi emi çok güldüm valla...ama lazımlıkda süper fikir yanma riskide yok..ben de hayıt tohumu içiyorum..3-4 gündür b+ç+t bakalım bir işe yarayacak mı nasılsa beklemedeyim..kısmet belki olur..

CANIM EŞLERİNİZE DE YEDİRİN BALLI KARIŞIMDAN BENCE ŞEYLERİ GÜÇLENİRnaniknanik

kartopu ben bu tevriciyeyi okurken epeepeyce zaman alıyor..200 okuyamam belki diye 100 arkadaşlarıma vermeyi düşündüm..bir sorun olmaz diye biliyorum ne dersin..

Kızlar duamı ezberledİm Çok ŞÜkÜr Şİmdİ daha rahat okuyabİlİrİm
hep ezberlemek İsterdİm ama bİr tÜrlÜ fırsat olmazdı sİz vesİle oldunuz hepİnİzden allah razı olsun

oh ne gzüel maşallah bende ezberlemeyi düşünüyorum belki okurken ezberlerim..

toz halinemi getiriyosunuz çörek otunu

toz halinde kullanda var ama çerokotunda uçucu bir yap olduğu için özelliğini çabuk kaybedebilir diye düşündüm..ama ağzıma aldığımda ç.otunu iyice çiğniyorum öyle yutuyorum...eşimle birlikte kullanıyoruz ama bazen unutuyorum..biraz düzensiz kullanıyoruz dieyebilirm..

merhaba kızlar kimmsecikler yokmu.......ben geldiğimde siz yemeğe çıkmış oluyorsunuz afiiyet olsun:) topak topak yağ olsun dermişim hehe:)

ayyyyyyyy canım benim inşallaaaaah sen yeter ki anne ol meleğini kucağına al geliriz geliriz
ama dur ya aynı anda olursak gelemeyiz olmaz hepimiz hastanede olcaz o zaman:sm_cool:

hehe haklısın vallah kısmetse hepimiz bir kaç hafta arayla doğum yapacağız:))))) olsun telefonlaşırız hepimiz yanı şehirde olsaydık ne güzel olurdu görüşürdük bir hafta sonu beraberce yemek yerdik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…