- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.041
:))))) uyandırma çabalarımı...... cinnet geçireceğim birgün seni uyandırırken diyorum.....
gece geç yatıyor saat 3 4 neymiş uykuda zaman geçirmek istemiyormuş... bende o saate kadar oturuyorum.... sabah işe giderken uyanamıyor haliyle... o gittkden sonrada ben cup yatak:)
o uykusuz geceler hepimize er yada geç nasip olacak emin ol buna... bizim bebişler nazlı çıktı napalım... tembeller bir yola çıkıp gelemediler ama geldiklerindede davul zurnayla karşılanacaklar bşliyorlar ondan nazlanıyorlar. içini ferah tut.... insaalah bu defasında tutacakdır.
inşallah evet bizimkiler nazlı çıktı annemde hep der bir yola çıkamadılar gelsinde yavrum dügün yapacagım diyor inşallah bu sefer tutturacagız kızlar hepimiz:ecrin_bebek:
kartopu ben bu tevriciyeyi okurken epeepeyce zaman alıyor..200 okuyamam belki diye 100 arkadaşlarıma vermeyi düşündüm..bir sorun olmaz diye biliyorum ne dersin..
bomba gibiyiz arkadaşım sen nasılsın,
merhaba arkadaşlar benimde yarın 15.günüm doktor tahlil yaptırmamı istedi. çok heyecanlıyım. ama umudum yokkkadet olacakmışım gibi belirtiler var. korkuyorummm. 2.aşılamam bu. hepimiz için hakımızda hayırlısı olsun.
merhaba arkadaşlar benimde yarın 15.günüm doktor tahlil yaptırmamı istedi. çok heyecanlıyım. Ama umudum yokkkadet olacakmışım gibi belirtiler var. Korkuyorummm. 2.aşılamam bu. Hepimiz için hakımızda hayırlısı olsun.
bende çok iyiyim anneme geldim kafa dağıtıyorum evde tek olunca sıkılı insan.yarın hayırlısıyla duamıza başlıyorum inş haftaya hamiş haberleri almaya başlarız.
merhaba arkadaşlar benimde yarın 15.günüm doktor tahlil yaptırmamı istedi. çok heyecanlıyım. ama umudum yokkkadet olacakmışım gibi belirtiler var. korkuyorummm. 2.aşılamam bu. hepimiz için hakımızda hayırlısı olsun.
inşallah arkadaşım. bu arada sende duaya başlayabilirsen sela vakti başla olurmu. ben ancak eve gidince başlayabilirim. en azından bir kaç kişisela vakti başlasın canım.
:Saruboceq:
kesin allah izin verirse başlarım evdeyim nasıl olsa bu dua çok heycanladırıyo beni sanki bu duayla şifa bulup bebişlerimiz olucakmış gibi içimde çok güzel bi his var ama inanıyorum hamiş haberleri almaya başlıcaz :CüvCüv:
ya kıslar pazartesi ya da salı regil günüm nasıl beklicem ogüne kadar bilmiyorum acaba eczaneden idrar testi alıp yapsam mı ??sizce
arkadaşlar inanç çok önemli. hepimiz inanarak okursak dualarımızı Yüce Rabbimde bizim yanımızda olur verir bebişleri kucağımıza inşallah.
idrar testinde çıkmayabilir selda. sonra kendkendini boşuna üzmüş olursun. kaç gün olmuştu sen aşılama yaptıralı. 12 gün falan olduysa kan testinde çıkar. istersen kan testi yaptırabilirsin o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?