Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inanmıyorum aldığımız cevap bile aynı bende diyorumki sabah uykuda geçen zamana yazık değilmi tabii cevap yok

inşallah evet bizimkiler nazlı çıktı annemde hep der bir yola çıkamadılar gelsinde yavrum dügün yapacagım diyor inşallah bu sefer tutturacagız kızlar hepimiz:ecrin_bebek:

inşallah evet bizimkiler nazlı çıktı annemde hep der bir yola çıkamadılar gelsinde yavrum dügün yapacagım diyor inşallah bu sefer tutturacagız kızlar hepimiz:ecrin_bebek:

aramıza hoşgeldin canım. seninde tedavin hayırlı olsun. artık dualarımızda sende olacaksın :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benimde yarın 15.günüm doktor tahlil yaptırmamı istedi. çok heyecanlıyım. ama umudum yokkk adet olacakmışım gibi belirtiler var. korkuyorummm. 2.aşılamam bu. hepimiz için hakımızda hayırlısı olsun.

hayırlısı olsun canım.inşallah tutunmuştur bebişin. istersen bugünde yaptırabilirsin tahlılını. artık belli olur çünkü.

Allahtan hayırlısı. :Saruboceq:

canım muhakkak sonucu burdan yaz ben de bekliyorum sonuç çok heyecalıyım daha benim 15 gün olmadı bekliyorum ..inşallah hayırlısıyla tutmuşyur senin.

bende çok iyiyim anneme geldim kafa dağıtıyorum evde tek olunca sıkılı insan.yarın hayırlısıyla duamıza başlıyorum inş haftaya hamiş haberleri almaya başlarız.

inşallah arkadaşım. bu arada sende duaya başlayabilirsen sela vakti başla olurmu. ben ancak eve gidince başlayabilirim. en azından bir kaç kişisela vakti başlasın canım.
:Saruboceq:

inş hamilesindir canım benim stres yapma hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyo hemen hemen bunu anlıyamıyoruz işte hiçbizaman umudunu yitirme hep olucak gibi düşün negatif düşünmekte çok etkiliyo duam seninle bugün güzel haberini bekliyoruz.

inşallah arkadaşım. bu arada sende duaya başlayabilirsen sela vakti başla olurmu. ben ancak eve gidince başlayabilirim. en azından bir kaç kişisela vakti başlasın canım.
:Saruboceq:

kesin allah izin verirse başlarım evdeyim nasıl olsa bu dua çok heycanladırıyo beni sanki bu duayla şifa bulup bebişlerimiz olucakmış gibi içimde çok güzel bi his var ama inanıyorum hamiş haberleri almaya başlıcaz :CüvCüv:

ya kıslar pazartesi ya da salı regil günüm nasıl beklicem ogüne kadar bilmiyorum acaba eczaneden idrar testi alıp yapsam mı ??sizce

arkadaşlar inanç çok önemli. hepimiz inanarak okursak dualarımızı Yüce Rabbimde bizim yanımızda olur verir bebişleri kucağımıza inşallah.

ya kıslar pazartesi ya da salı regil günüm nasıl beklicem ogüne kadar bilmiyorum acaba eczaneden idrar testi alıp yapsam mı ??sizce

idrar testinde çıkmayabilir selda. sonra kendkendini boşuna üzmüş olursun. kaç gün olmuştu sen aşılama yaptıralı. 12 gün falan olduysa kan testinde çıkar. istersen kan testi yaptırabilirsin o zaman.

arkadaşlar inanç çok önemli. hepimiz inanarak okursak dualarımızı Yüce Rabbimde bizim yanımızda olur verir bebişleri kucağımıza inşallah.

duayı okurken arkadaşlar içten gelerek kapamızı başka şeylere vermiyelim gerçekten inanarak okursak daha iyi olur .

idrar testinde çıkmayabilir selda. sonra kendkendini boşuna üzmüş olursun. kaç gün olmuştu sen aşılama yaptıralı. 12 gün falan olduysa kan testinde çıkar. istersen kan testi yaptırabilirsin o zaman.

canım geçen ay da aşılama yaptırdım son,ra gittim kan testi yaptırdım tabi ve sonuç olumsuz du .. açıkçası kan testinden soğudum ( neyse 3 -4 gün daha bekliyeyim ..off kartopu yarın inşallah dua ya başlıyalım da ondan sonra yaptırayım testi :))

benimde bugün 9.gün geçen aşılamada 12.gün adet olmuştum o nedenle bu sefer bana jel verdi doktor belki adet olursam da geç olur diye düşünüyorum yanlışmıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…