Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kıslar pazartesi ya da salı regil günüm nasıl beklicem ogüne kadar bilmiyorum acaba eczaneden idrar testi alıp yapsam mı ??sizce

canım daha erken hem idrar tetsince ikinci çizgiyi silik göreme ihrtimlinde var ilaçlardan dolayı sabret canım bekle..... hadi insaallah ilk haber sende ve sedadan snra emmene heh ismini unuttum bir an ondan gelecek ve tabiki pancarda var dimi:) hadi kızlar içinizi ferah tuttun.

benimde bugün 9.gün geçen aşılamada 12.gün adet olmuştum o nedenle bu sefer bana jel verdi doktor belki adet olursam da geç olur diye düşünüyorum yanlışmıyım??

Bitanem inşallah hamilesindir dualarımız sizinle :Saruboceq: banada aşılamadan sonra jel vermişti adetim 6 gün gecikmişti ama kimindede erken geliyormuş. Bence bunlara takılma içini ferah tut

benimde bugün 9.gün geçen aşılamada 12.gün adet olmuştum o nedenle bu sefer bana jel verdi doktor belki adet olursam da geç olur diye düşünüyorum yanlışmıyım??

vallah kızlar deminde dedim gel tezkere türküsünü başlayacağız bu saymaların ardında.... bırak canımcım rahat ol. biliyorum kolay deği bizlerde yaşıyoruz ama kafanı dağıt.. bak yarın dua ya da başlıyoruz kafan dağılır artık....

iyiki burdan yazışıyoruz kızlar enazından birbirimizi anlıyoruz.yani bizim yaşadıklarımızı yaşamayanın bizi anlaması çok zor ..

NE kadar doğru bilmiyorum ama hamile olanlarda ovulasyon testinde çift çizgiyi görüyotmuş. Fortelin erken gebelik testinide deneyebilirsin ama bence dualarımız başlasın öyle test yap

Bitanem inşallah hamilesindir dualarımız sizinle :Saruboceq: banada aşılamadan sonra jel vermişti adetim 6 gün gecikmişti ama kimindede erken geliyormuş. Bence bunlara takılma içini ferah tut

gül sigarayı naptın azaltmaya başladın mı... ben artık tamamen arındım:) kz inan 3gün.... bırakmak için cuma akşamını seç hem eşin destekçi olur sana hafta sonunuda evde geçir pazartesi bomba gibi olursun.

Bende 5 gün içinde hasta olucam bir mucize olsada doğal aşılamayla bu ay hamile olduğumu öğrensem :))))))))))))))) Yazarken bile pek mutlu oldum düşüncesi bile güzel :))))))

Canım benim ben hala tam gaz valla utanıyorum (( benden adam olmaz galiba sen süpersin . hergün yarın yarın yarın diyorum yarınlar bitmiyor. Bugün dediö arkadaşım bırakalı yani sen :))) 1 hafta oldu diye maşallah opuyorumnanaktan

iyiki burdan yazışıyoruz kızlar enazından birbirimizi anlıyoruz.yani bizim yaşadıklarımızı yaşamayanın bizi anlaması çok zor ..

aynen canım... bazen işde şu doğum yaptı kıskanıyorsun diyen bile çıkıyor... ne alaka bugüne kadar kimsenin evladını kıskanmadım aksine ne denli kıymetli olduğunu bildiğimden dolayı Allah ım sağlık sıhat ver sans ver bu bebişe diye duacısı oldum... ama kıskançlıkla itham edildim... kızlar bırakın Allah içimizi bilsin.

jel tutunmayı sağlıyormuş canım. gerçi bende jel kullandım herikisinde de ama olmadı malesef. adet günümde de bir değişiklik olmadı.

Boşver onların içi fesat neden kıskanalımki onlar için sevinir kendimiz için belki buruk oluruz herkesin kısmeti ayrı Allah bizimde gönlümüze göre vericek :) Etrafımda o kadar hamile varki maşallah yani istemeyenler patır patır hamile valla :))))

inşallah hamilesin arkadaşım bütün dualarımız seninle Rabbim yavrunu tuttursun sana ve sırasıyla burda bekleyen herkese
bak bu kadar beklemişsin acele etme (söylemesi kolay) sonuç pozitif olsun da bekleyelim önemli değill

tedaviye başlamadan 3 ay önce bırakacakdım sözde başlayalı 4 ay oldu 3daha ekle 7 ay eder yedi ayda anca kendimi hazırlayabilmişim.... sende niyet et bugün yarıın bırakmak için ilk adımı atarsın..... sigara gebelige engeli değil benim görümcem 42 yaşında içiyor ve hamiş şuan ve hala iç.iyor..... çok kzıyoruz şimdi yapma bari diye..... ee hamişken en yapacaksın... o zaman zaten bırakacaksın. şimdiden yavaş yavaş başla...

isteyenen versin tabiki canabı hakkım bu her kadının en doğal hakkı ve tabi eşlerinnde ama istemeyen ve hatta korunurken hamiş kalıp aldırıyorlar ya çok üzülüyorum... işde o zaman hafif bir isyan sarıyor içimi sınra tövbe tövbe diyorum. üst komşum 2 bebişi var allah uzun ömürler versin biri 5 diğeri 2,5 yaşında 1ay olmadı kürtaj oldu korunurken hamiş kalmış. sigara çok içiyor ee onunda yaşı 42 43lerde çığlık atasım geliyor:)))))

benimde vallahi :))) Hatta şimdi bir çığlık attım. Eşim sigarayı bırakmadan tüp bebek yapıycağız diyor haklıda yani kaçarım yok :) 3 ay içindede tip bebeğe başlama niyetimiz var aslında tam sırası tamamen arınmış olurum

kızlar haberlerde duymuşsunuzdur belki... 3 aylık bebği adam döverek öldürmüş. bebişi dövdüğü esnada eşi hastanedeymiş ilk eşini dövmüş hastanelik etmiş sonrada 3 aylık bebişini döverek öldürmüş. afedersiniz ama şerefsiz pislik diyeceğim....

dün okudum adam hemen tutuklanmış ve hapishanede öldürülmüş.... yani adamı öldürmüşler. eşimde bende resmen oh olsun yapanın ellerine sağlık dedik... ya işde bu adamlar baba oluyor ya gıcık oluyorum...

Bende 5 gün içinde hasta olucam bir mucize olsada doğal aşılamayla bu ay hamile olduğumu öğrensem :))))))))))))))) Yazarken bile pek mutlu oldum düşüncesi bile güzel :))))))

inşallah hayatım hadi hayırlısı.

bu arada sen istanbuldasın nasılsa daha öncede bahsettim. eşim, ben ve bizim tavsiyemizle bir sürü arkadaşımız sigarayı bıraktı bu merkez sayesinde. ön görüşme için parada almıyorlar.internetten bir incele istersen. 45 dak.iş bitiyor. neosante.com.tr internet adresi. fiyatıda çok uygun. taksitte yapıyorlarmış artık galiba???

iyi diyor :9 oh olsun sana eşine bizde diyelim bak sigarayı bıraktığın anda tüp bebeğe gerek kalmadna hamiş kalacaksın bırak bak göreceksin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…