- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.061
ya kıslar pazartesi ya da salı regil günüm nasıl beklicem ogüne kadar bilmiyorum acaba eczaneden idrar testi alıp yapsam mı ??sizce
benimde bugün 9.gün geçen aşılamada 12.gün adet olmuştum o nedenle bu sefer bana jel verdi doktor belki adet olursam da geç olur diye düşünüyorum yanlışmıyım??
benimde bugün 9.gün geçen aşılamada 12.gün adet olmuştum o nedenle bu sefer bana jel verdi doktor belki adet olursam da geç olur diye düşünüyorum yanlışmıyım??
Bitanem inşallah hamilesindir dualarımız sizinle :Saruboceq: banada aşılamadan sonra jel vermişti adetim 6 gün gecikmişti ama kimindede erken geliyormuş. Bence bunlara takılma içini ferah tut
gül sigarayı naptın azaltmaya başladın mı... ben artık tamamen arındım:) kz inan 3gün.... bırakmak için cuma akşamını seç hem eşin destekçi olur sana hafta sonunuda evde geçir pazartesi bomba gibi olursun.
iyiki burdan yazışıyoruz kızlar enazından birbirimizi anlıyoruz.yani bizim yaşadıklarımızı yaşamayanın bizi anlaması çok zor ..
Bende 5 gün içinde hasta olucam bir mucize olsada doğal aşılamayla bu ay hamile olduğumu öğrensem :))))))))))))))) Yazarken bile pek mutlu oldum düşüncesi bile güzel :))))))
aynen canım... bazen işde şu doğum yaptı kıskanıyorsun diyen bile çıkıyor... ne alaka bugüne kadar kimsenin evladını kıskanmadım aksine ne denli kıymetli olduğunu bildiğimden dolayı Allah ım sağlık sıhat ver sans ver bu bebişe diye duacısı oldum... ama kıskançlıkla itham edildim... kızlar bırakın Allah içimizi bilsin.
merhaba arkadaşlar benimde yarın 15.günüm doktor tahlil yaptırmamı istedi. çok heyecanlıyım. ama umudum yokkkadet olacakmışım gibi belirtiler var. korkuyorummm. 2.aşılamam bu. hepimiz için hakımızda hayırlısı olsun.
Canım benim ben hala tam gaz valla utanıyorum(( benden adam olmaz galiba sen süpersin . hergün yarın yarın yarın diyorum yarınlar bitmiyor. Bugün dediö arkadaşım bırakalı yani sen :))) 1 hafta oldu diye maşallah opuyorumnanaktan
Boşver onların içi fesat neden kıskanalımki onlar için sevinir kendimiz için belki buruk oluruz herkesin kısmeti ayrı Allah bizimde gönlümüze göre vericek :) Etrafımda o kadar hamile varki maşallah yani istemeyenler patır patır hamile valla :))))
isteyenen versin tabiki canabı hakkım bu her kadının en doğal hakkı ve tabi eşlerinnde ama istemeyen ve hatta korunurken hamiş kalıp aldırıyorlar ya çok üzülüyorum... işde o zaman hafif bir isyan sarıyor içimi sınra tövbe tövbe diyorum. üst komşum 2 bebişi var allah uzun ömürler versin biri 5 diğeri 2,5 yaşında 1ay olmadı kürtaj oldu korunurken hamiş kalmış. sigara çok içiyor ee onunda yaşı 42 43lerde çığlık atasım geliyor:)))))
Bende 5 gün içinde hasta olucam bir mucize olsada doğal aşılamayla bu ay hamile olduğumu öğrensem :))))))))))))))) Yazarken bile pek mutlu oldum düşüncesi bile güzel :))))))
benimde vallahi :))) Hatta şimdi bir çığlık attım. Eşim sigarayı bırakmadan tüp bebek yapıycağız diyor haklıda yani kaçarım yok :) 3 ay içindede tip bebeğe başlama niyetimiz var aslında tam sırası tamamen arınmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?