Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
test yaptırmak istemeyenleride çok ii anlıyorum her ay erken gebelik testi almaktan yada kan testi yaptırmaktan bıktım bende . tüp bebek yaptırınca hayırlısıyla adet olmayı bekliycem test falan yaptırmıycam

Sağol canım senin ilk yazdığın gün buraya netten baktım hatta internete adresi kaydettim

evet canım benide yolda gören herkes daha bebek yok mu yada biraz kilo alsam aa hamilemisin allahım diorum sabır insanlar delilk getiriyo insana iş arkadaşımın eşi hamile bana en son sölüyolar sanki nazarım değecekmiş gibi.herkesinkini Allah bağışlasın .

her ay bunu bende diyorum bu ay yapmayacağım işde şunda yapmayacağım ama malum gün yaklaşınca içim başlıyor horon tepmeye hemen ilk eczanede nefes alıyorum 4 taneden aşağı almıyorum ... b akıyorum bakıyorumnegatif... bir kere 3 test yaptım üçündede çift çizgi gördüm ama silikdi meğer kullandığım ilalardan çıkarmış bazılarında öyle ne umutlanmışdım ama kanda gerçek yüzüme vuruldu 0,1 di hehe herzamanki gibi...

test yapmamak imkansız gibi bir şey o anki psikolojide.

Mesela bakırköyde buluşuruz :)) birer kahve içip sohbet ederiz. Hamiş hamişde buluşuruz :) Bi duamız başlıyıp bitirelimde hayırlısıyla

kız hadi çıkın çıkın gelin bakırköye.... burda ruhve sinir hastalıkları hastaneside var orayada uğrar bir görünürüz....:)))))) hem ben bakırköyde oturuyorum ne güzel olur

ış yerindede bana gelip yokmu haber demiyolarmı ölüyorum :) haber varda ben söylemiyorum. Çalışıyoruz ama olmuyo işte :) Sorulmasına gıcık oluyorum olsa zaten söyliyeceğiz. Yok cildim güzelleşmiş hamilemiymişim, yok rüyada görmüş hamilemiymişim falanda filan işte

onlar şunun farkında değiller evet belki o an içim burulur ama onlar için en hayırlı dua bizden gider biz o acıyı bilioruz ve kimsenin yaşamasını istemeyiz o nedenlede her zaman en güzel duayı bizden alırlar.... ah bir düşünebilseler.

doğru diyorsun arkadaşım. nedense bu aralar insanların rüyalarını süslüyoruz hamile olarak :)))))

:)))) iki ay önce benim bir akraba ama nasıl lafı uzatıyor kendi kzını övüyor bebişi varda ... işde şöyle yapın böyle edin... herkes anladı kızmaya başladığmı ama onda tık yok bende ya istersen sana hergün rapor vereyim yatağa giriyoz çıkıyoruz reçetesini tut bakalım belki doğru beceremiyoruzdur... bana edepsiz dedi ama umurumda değilki ben hayatımda aptal manyak deli gibi kelimeleri bile kullanmayan biriyimdir. ama çıldırttı... dış kapının dış mandalı aklı sıra bana iş öğretecek.

vallah eşim diyor kim nederse desin cevabını çekinme ver ben varım ardında. eşimin alesi çıt diyemez eşimden dolayı bilrler ne denli delidir. annesi babansı bile tırsar eşimden.... bir benim ailemi suusturamıyoruz:)))))))))

Rüya dedimde hamileyken rüyamda deprem görmüştüm rüya yorumunda çocuğunuzu kaybedeceksiniz yazıyodu popom açıkta kaldı demiştim :) Sonra zaman geçince 20.haftada kızımı almışlardı benden. Kıssadan hisse rüyaları boşa yormayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…