- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.081
inşallah hayatım hadi hayırlısı.
bu arada sen istanbuldasın nasılsa daha öncede bahsettim. eşim, ben ve bizim tavsiyemizle bir sürü arkadaşımız sigarayı bıraktı bu merkez sayesinde. ön görüşme için parada almıyorlar.internetten bir incele istersen. 45 dak.iş bitiyor. neosante.com.tr internet adresi. fiyatıda çok uygun. taksitte yapıyorlarmış artık galiba???
Kızlar istanbulda olanlar bir gün buluşsakda bunları karşılıklı konuşsak ne güzel olur dimi
aynen canım... bazen işde şu doğum yaptı kıskanıyorsun diyen bile çıkıyor... ne alaka bugüne kadar kimsenin evladını kıskanmadım aksine ne denli kıymetli olduğunu bildiğimden dolayı Allah ım sağlık sıhat ver sans ver bu bebişe diye duacısı oldum... ama kıskançlıkla itham edildim... kızlar bırakın Allah içimizi bilsin.
neden olmasın insanla hamiş hamişde buluşuruz:)
neden olmasın insanla hamiş hamişde buluşuruz:)
test yaptırmak istemeyenleride çok ii anlıyorum her ay erken gebelik testi almaktan yada kan testi yaptırmaktan bıktım bende . tüp bebek yaptırınca hayırlısıyla adet olmayı bekliycem test falan yaptırmıycam
Mesela bakırköyde buluşuruz :)) birer kahve içip sohbet ederiz. Hamiş hamişde buluşuruz :) Bi duamız başlıyıp bitirelimde hayırlısıyla
Mesela bakırköyde buluşuruz :)) birer kahve içip sohbet ederiz. Hamiş hamişde buluşuruz :) Bi duamız başlıyıp bitirelimde hayırlısıyla
bakırköyde oturuyorsun galiba))))))
evet canım benide yolda gören herkes daha bebek yok mu yada biraz kilo alsam aa hamilemisin allahım diorum sabır insanlar delilk getiriyo insana iş arkadaşımın eşi hamile bana en son sölüyolar sanki nazarım değecekmiş gibi.herkesinkini Allah bağışlasın .
İş yerindede bana gelip yokmu haber demiyolarmı ölüyorum :) haber varda ben söylemiyorum. Çalışıyoruz ama olmuyo işte :) Sorulmasına gıcık oluyorum olsa zaten söyliyeceğiz. Yok cildim güzelleşmiş hamilemiymişim, yok rüyada görmüş hamilemiymişim falanda filan işte
Yok bitanem pendikteyim ben, siz o taraftasınız diye dedim hafta sonu olursa eşimle geçerim karşıya. o karşıda çalışıyor. sizin için gelirim yani oraya
bande ataşehirdeyim canım
İş yerindede bana gelip yokmu haber demiyolarmı ölüyorum :) haber varda ben söylemiyorum. Çalışıyoruz ama olmuyo işte :) Sorulmasına gıcık oluyorum olsa zaten söyliyeceğiz. Yok cildim güzelleşmiş hamilemiymişim, yok rüyada görmüş hamilemiymişim falanda filan işte
Biz yakınmışız o zaman EneplnAr bu tarafa geçer :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?