- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.101
Rüya dedimde hamileyken rüyamda deprem görmüştüm rüya yorumunda çocuğunuzu kaybedeceksiniz yazıyodu popom açıkta kaldı demiştim :) Sonra zaman geçince 20.haftada kızımı almışlardı benden. Kıssadan hisse rüyaları boşa yormayalım :)
Slm kızlar ben geldİm nasıl gİdİyor muhabbet
canım vallah bende özlelikle son 10 gündür hep hamiş olarak kendimi görüyorum.... ikiz cenin görmeler ikiz bebiş görmeler. içeren köyde bir falcı var hehe ona gitmeyi süşünüyorum ya inandığımdan değil... diyolarki insanı rahatlatan biriymiş... hep güzel umut veren şeyler söyleyen biriymiş kaç karı kocanın arasını fal ayağı ile düzelmiş... benim görümcem içi daraldığında hep gidiyormuş ona ben hiç gitmedim hep diyordu psikolog gibi kadın sözleri çok iyi geliyor insan kendi hatalarını görüyor diye....
canım vallah bende özlelikle son 10 gündür hep hamiş olarak kendimi görüyorum.... ikiz cenin görmeler ikiz bebiş görmeler. içeren köyde bir falcı var hehe ona gitmeyi süşünüyorum ya inandığımdan değil... diyolarki insanı rahatlatan biriymiş... hep güzel umut veren şeyler söyleyen biriymiş kaç karı kocanın arasını fal ayağı ile düzelmiş... benim görümcem içi daraldığında hep gidiyormuş ona ben hiç gitmedim hep diyordu psikolog gibi kadın sözleri çok iyi geliyor insan kendi hatalarını görüyor diye....
olsungeçerim içeren köyde iki dayım bir teyzem ve görümcem oturuyor:)
hoş gedin ya kızlar akşama ne yemek yapsam of buda büyük sıkıntılardan biri ...... diğer sıkıntıda ütü hehehehe :)))) eşim hep kumaş giyiyor bir giydiğini bir daha giymez kışın bile gömlek giyer kazak sevmez batıyormuş... ütü yapmam lazım sizi bırakamıyorum:) yemek yapmam lazım ne yapayım bilmiyorum...
patatesli tavuk yap at fırına poşete koyup. Benim çok kolayıma geliyor. Kendi kendine 45 dak. Pişiyor.
kafa dağıtmak için git tabide sen yinede çok inanma böyle şeylere paranıda kaptırma.
slm canım nasılsın_?
patatesli tavuk yap at fırına poşete koyup. Benim çok kolayıma geliyor. Kendi kendine 45 dak. Pişiyor.
patatesli tavuk yap at fırına poşete koyup. benim çok kolayıma geliyor. kendi kendine 45 dak. pişiyor.[/QUOTE
hehe daha dün yaptım tavuk canım.... tavuk benimdeçok kolayıma geliyor aa balık alayımda balık yapayımm..... daha klayımı var.. yanına salata ohhhhhh.......
sağol canımiyiyim sen nasılsın biraz toparlayabildinmi kendini....
birde bira açarsın yanına tam olur))))))
Pınarcım ben kendİmİ toparladım ya ne olacak hayat devam edİyor nasıl olsa
Pınarcım ben kendİmİ toparladım ya ne olacak hayat devam edİyor nasıl olsa
dün eşimle viski keyfi yaptık...... ama ben bir yudum her zamanki gigi kız içemiyorum ... tatları hoşuma gitmiyor.... maksat muhabbet olsun diye bazen caybardağının yarısı kadarıyla eşime eşlik ederim. eşim maalesef iyi bir olkol tüketicisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?