Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım vallah bende özlelikle son 10 gündür hep hamiş olarak kendimi görüyorum.... ikiz cenin görmeler ikiz bebiş görmeler. içeren köyde bir falcı var hehe ona gitmeyi süşünüyorum ya inandığımdan değil... diyolarki insanı rahatlatan biriymiş... hep güzel umut veren şeyler söyleyen biriymiş kaç karı kocanın arasını fal ayağı ile düzelmiş... benim görümcem içi daraldığında hep gidiyormuş ona ben hiç gitmedim hep diyordu psikolog gibi kadın sözleri çok iyi geliyor insan kendi hatalarını görüyor diye....

Slm kızlar ben geldİm nasıl gİdİyor muhabbet

hoş gedin ya kızlar akşama ne yemek yapsam of buda büyük sıkıntılardan biri ...... diğer sıkıntıda ütü hehehehe :)))) eşim hep kumaş giyiyor bir giydiğini bir daha giymez kışın bile gömlek giyer kazak sevmez batıyormuş... ütü yapmam lazım sizi bırakamıyorum:) yemek yapmam lazım ne yapayım bilmiyorum...

kafa dağıtmak için git tabide sen yinede çok inanma böyle şeylere paranıda kaptırma.

İnşallah bitanem bir kız bir erkek sağlıklı eli ayağı düzgün çocukların olur inşallah :Saruboceq:

patatesli tavuk yap at fırına poşete koyup. benim çok kolayıma geliyor. kendi kendine 45 dak. pişiyor.

kafa dağıtmak için git tabide sen yinede çok inanma böyle şeylere paranıda kaptırma.

yok kız inanmakda değil kadının aldığı para 10tl öyle paracı bir kadınada değilmiş. belki psikolojik olarak iyi gelirdiye. ben duadan sonra içeren köye geçeceğim insaallah ozaman görüşürüz şidi yemek yapmak için çıkmam lazım ütümde var... of ne yemek yapayım bir akıl verin ya yemek yapmak değilde karar vermek zor. iki işisin ne yapacaksın ne yiyeceksin

patatesli tavuk yap at fırına poşete koyup. Benim çok kolayıma geliyor. Kendi kendine 45 dak. Pişiyor.

canım yemeyi sıkıntı yapma iki yumurta kahvaltılık yada maksat karın toklugu degilmi dert etme kendine ok ben bugece eve gidecegim yekey yapmayacagım eşim yapsın arada bir erkekleri mutfaga koyun kötü olsada güzel oldu diyin adam heveslenir daha güzel yapar kızlar bu teknik hep işe yaramıştıre :)

birde bira açarsın yanına tam olur ))))))

dün eşimle viski keyfi yaptık...... ama ben bir yudum her zamanki gigi kız içemiyorum ... tatları hoşuma gitmiyor.... maksat muhabbet olsun diye bazen caybardağının yarısı kadarıyla eşime eşlik ederim. eşim maalesef iyi bir olkol tüketicisi

Arkadaşlar merhabaaaa, bal tarçın çörekotu kürü fln demişsiniz. O neye iyi geliyor? nasıl yapılıyor bana bilgi verebilir misiniz?

Pınarcım ben kendİmİ toparladım ya ne olacak hayat devam edİyor nasıl olsa

hayat elbette devam edecek savrulmamak lazım. bazen gırgır şamata olsun diye takılıyorum sakın yanlış anlamayın ..... dik durmak lazım canım.... evet hepimiz aynı stresi acıyı burukluğu içimzde yaşadığımızdan birbirimizi anlarız ama hepimiz şunuda biliyoruz evet bebiş istiyoruz hemde çok ama olmaması yuvamızı yıpratmamalı ve buna izin vermemeliyiz....

belki bebişimize sarılıp uyuyamıyoruz ama eşimiz yanımızda ve satılı uyuyoruz.... onu bulamayanlarda var ...

bu aralar fazla kaçırmayın arkadaşım. spermlerede zararlı alkol. zaten sen tespihler bitene kadar içme . duamız tam olsun )))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…