Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım viski zaten çok sert bir içki. Sevmiyorsan bi tavsiye de bulunayım; ananas suyuyla votka süper oluyor, ananas çok tatlı olduğundan votkanın keskinliğini alıyor, içimi rahat. Diğer meyvesularıyla da olur tabiki. Bir de muzlu likörle süt de güzel, hafif oluyor. Denemeni tavsiye ederim, sadece eşine değil, sanada keyif olur kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar merhabaaaa, bal tarçın çörekotu kürü fln demişsiniz. O neye iyi geliyor? nasıl yapılıyor bana bilgi verebilir misiniz?

canım adetliyken başlıyorsun.... 15gün kullanıyorsun yumurtaların gelişimine yardımcı oluyor....

ben 4 yemek kağığı bal 1,5 yemek kaiığı çörekotu ve tarçını karıştırdım hergün 1 çay kaşığı yiyorum....

bu arada yumurta çatlaması içinde ceviz çok etkiliymiş kızlar.....

ben iki gündür idrar testi yapıyorum hiçbirinde silik bile çıkmadı acelemi ediyorum gerçekten yokmu bilemiyorum.kan testi günüm cumartesi ama onu yaptırmaya bile cesaretim yok

Aaa bak bu kolaymış, bunu yaparım canım çok sağol. tarçın az mı koyuyorsun? Bana ne kadar kür söyleseler hep ağzıma sürmediğim şeyler oluyor (soğan, maydonoz gibi ıyy) ama bu güzel nihayet zemuszemus

Arkadaşlar merhabaaaa, bal tarçın çörekotu kürü fln demişsiniz. O neye iyi geliyor? nasıl yapılıyor bana bilgi verebilir misiniz?

yumurtaları çoğaltıyormuş kalitesini arttırıyormuş arkadaşım. yumoşlarımız güzelleşiyor yani.

1 tatlı kaşığı bal+1 çay kaşığı çörekotu(dövülmemiş)+1 çay kaşığı toz tarçın
hepsini bulamaç yap sabah aç karnına ye.

aynı ölçete akşam yatarkende yapılıp yenecek

bu aralar fazla kaçırmayın arkadaşım. spermlerede zararlı alkol. zaten sen tespihler bitene kadar içme . duamız tam olsun )))))))

yok tesbih sırasında içmem birde ben istesemde içemem:))) sadece maksat muziplik muhabbet olsun diye eşim maalesef çok içiyor kızlar.... tek şikayetim bu zaten eşimden.....

ben iki gündür idrar testi yapıyorum hiçbirinde silik bile çıkmadı acelemi ediyorum gerçekten yokmu bilemiyorum.kan testi günüm cumartesi ama onu yaptırmaya bile cesaretim yok

Canım kan testini yaptır çünkü idrar testini çok erken yapmışsın ayrıca döllenme de geç olmuş olabilir sen kan testini kesin yaptır bence

soğan suyu maydanoz aman sakın düşğe sebep oluyormuş birde çekirdek..... gebeliğin ilk 3 ayında bular kesinlikle yasakmış

kızlar bal tarçın çörekotuda adetin 2 . günü başlayıp 12.günü bitecek ona göre.

bende çatlama kolay olsun diye 12. güne kadar 3 adet incir yiyorum hergün. birde 2 fincan adaçayı içiyorum. oda yumurta geliştiriyormuş.

b ç t yi ben sadece akşamları yiyorum.... içim almıyor...... incir yiyorum iki üç tane günde birde çatlatması için ceviz yiyorum...... adaçayını hiç içmedim.... off ben gene ilacı unuttum ya ...

b ç t yi ben sadece akşamları yiyorum.... içim almıyor...... incir yiyorum iki üç tane günde birde çatlatması için ceviz yiyorum...... adaçayını hiç içmedim.... off ben gene ilacı unuttum ya ...

kendini zorla ve sabahlarıda ye arkadaşım. ardından 1 bardak su içersen hiçbirşeyin kalmaz. cevizi hiç duymamıştım ama bende yiyeyim bari. bu arada ne ilacı içiyorsun sen????

kendini zorla ve sabahlarıda ye arkadaşım. ardından 1 bardak su içersen hiçbirşeyin kalmaz. cevizi hiç duymamıştım ama bende yiyeyim bari. bu arada ne ilacı içiyorsun sen????

kis oluştu ya ondan ara verdik biz kist için ilaç verdi doktor.... onu kullanıyorum.... bıraktığımda hastalanacakğım o nednele unutup erkenden hastalanmakda var işin ucunda... kıslar kontrole gitsem mayenede çıkarmıki kistin eriyip erimediği....

hayırlısı olsun canım.inşallah tutunmuştur bebişin. istersen bugünde yaptırabilirsin tahlılını. artık belli olur çünkü.

Allahtan hayırlısı. :Saruboceq:

inşallah diyeceğim ama renkli akıntım geldi. adet olcağım herhalde çok kötüyümmm. moralim çok bozuk.bu sefer çok umutluydum ben amaaaa :çok üzgünüm:senağlama

canımmm çok sağol iyi dileklerin için ama olmadı sanırım renkli akıntım geldi adet olacağım galiba. çok moralim bozukkk senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…