Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımmm çok sağol iyi dileklerin için ama olmadı sanırım renkli akıntım geldi adet olacağım galiba. çok moralim bozukkk senağlama

canım üzülme kısmet değilmiş bu ay bir dahaki aya bak bizlerde hepimizde diyoruz nisanda patlama olacak....... insaallah hastalanmazsın gene ama hastalanırsan üzülme nisana sakla kendini bak göreceksin er yada geç olacak....

inşallah canımmm rabbim isteyen herkese hayırlısını versin.bu zaten aşılamada son denemem di. tüp bebeğe geçeceğiz hemen başlarmıyız 1 ay aramı veririz bilmiyorum ama ben şu an hazır değilim onunda stresini yaşamaya ama bakalım canım. çok sağolll

bence hemen moralini bozma bebek rahme tutunurken kılcal damarlara zarar verdiği için lekelenme tarzı kanama olabilirmiş,belkide hamilesindir tam adet olmadıysan yinede tahlil yaptırabilirsin:teselli:

bence hemen moralini bozma bebek rahme tutunurken kılcal damarlara zarar verdiği için lekelenme tarzı kanama olabilirmiş,belkide hamilesindir tam adet olmadıysan yinede tahlil yaptırabilirsin:teselli:

bencede öyle olma ihtimali olabilir ama genede umutlanmamak en güzeli.... Allah ım hayırlı olanı nasip eylesin

Ayy çok sağol canım iş çıkışı bal alayım da yarın hemen başlarım yapmaya adetliyim zaten. Adaçayı, incir, ceviz hepsinden yerim hergün kaydirigubbakcemile3 yeterki büyüsün de çatlasın yumoşlarım da bebiş olsun :ecrin_bebek:

birde arkadaşlar ceviz ve ananasın bebişin tutunmasına yardımcı olduğunu duymuştum 12. günden sonrada bunlardan bol bol yiyelim.

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.

EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

bir topikde okudum da sizlerde bir okuyun amin dyin diye buraya getirdim.....

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:

AMİNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

aminnn ne güzel duaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…