Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
enepInAr ,

benim yumurtalıklarım sancımaya başladı adetimin 9. günü acaba yumoşlarım büyümeyemi başladı. b,ç,t etkisini göstermiş erken büyüme olmuş olabilirmi ne dersin?

afiyet olsun canım. eşim fiim seyrediyor bende duaları bir kere daha hatırlatayım diye girdim nete

sağol canım iyi yapptın benimkide telefon açtı misafiri varmışş 11 gibi gelecekmiş bende buralarda takılıyorum... dua benimde çok hoşuma gitti... başka topükde bir arkadaş yazmışş...

aminnn ne güzel duaymış

ege snein eşindemi akşamcı bugün..... benimki 11 de gelirim dedi ama onun gelmesi 1ri geçer. ve alkol alıp geleceğinden uyuya kalır bir işe yaramaz bu akşam(( yumurtlama döneminde böyle yaptımı sinir oluyorum...

enepInAr ,

benim yumurtalıklarım sancımaya başladı adetimin 9. günü acaba yumoşlarım büyümeyemi başladı. b,ç,t etkisini göstermiş erken büyüme olmuş olabilirmi ne dersin?

ben 3 yıllık evliyim yumurtlama sancısını 1kez oda ilk ilaç tedavisinde farkettim ... ya yumurtalar ağrımı yapar acaba..... ben yarın yumurtlama varmı yokmu merak ettiğimden kızılaya kontrole gideceğim.. bi baktırayım ne var yok....

enepInAr ,

olabilir kartopucum ben bu ay yaptığımda aşılamadaki gibi kasıklarımdas ağrı hissetmiştim hatta yürümekte zorluk çekmiştim. bçt etkisi kesin var bence

aminnnn

bende 2 yıllık olacağım nisanda. evlenene kadar kadın doğumcuya gitmemiştim. son 6 ayda bıktım valla.gitmek istemiyorum artık. bu ay kendiliğinden olacaksa olsun. kontrol ettirmek istemiyorum lmaz:

ben 22:30 sibi süte otururum yine. buharlanır yatarım kaydirigubbakcemile3

hehe bende bugün yapacakdım ama malum eşim geç gelecek yapamayacağım..... çalışın çalışın ....... yanmıyorsun dimi birde kız farkındamısın ben birkere yaptım altdan altdan sıcak sıcak iyi geldiğini hissettim sanki rahatlattı :)))) yumoşlarda öyle düşünüyormudur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…