Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yumoşlarada iyi gelir bide güzellik için süt banyosu oluyorya değişiklik olur herhalde:roflol:

arkadaşım sen yinede yap buharını. en azından tedavi amaçlı olur. bu yolla hamile kalan birisi yazmıştı. 3 gün üstüste yapmış. 4. gün eşiyle beraber olmuş. ilk 3 günü pas geçmişler yani

:)))))) bebişlerimiz güzel çıksınlar .....deriz zamanında biz yapmadık ama size süt banyosı yaptırdık.....

bizim annelerimiz der ya yemedik yedirdik içmedik içirdik bizde diyeceğizki :))))) süt bayosunu biz hayatımızda yapmadık size yaptırdır sizin için ne kadar iğrenç tadı olan şey varsa yedik içtik:))))))))

evet yaa birde annesindeydik o dönem hafta sonuydu çok kötüüüü

gitmeyin kızım o günlerde bir yere oturun evinizde. bir müddet yumoşlara göre ayarlayacağız hayatımızı. pazartei ankaraya gitmesi gerekiyor eşimin günü birlik git gel dedim. ne yapalım çalışma yapmamız gerekiyor kaydirigubbakcemile3

aşılamadan sonra doktor 3 gün üst üste çalışın dedi. gülerim ağlanacak halime 2. gün ikimizde sinirden nerdeyse ağlıyacaktık tabi boş geçti :))))

ya ilk ilaç tedavisine başladım iğne oldu ertesi gün şu satte dedi yapacaksınız iyi dedim eşimin işi çıktı müşterileride hepolmadık zamanda gelirler zaten apar topar bir bahane bulmuş arabayla kapıya geldiler müşteriler aşağıda bekliyor biz apartopar yaptık acilen gitti:)))))))))) bende mesaj çektim para bırakmayı unuttunuz lütfen 100dolar:) kötü kadınlar gibi hissettimkendimi...

-tatlicadiarzu- delikafadulden sositosositosempatiksalakcinni

bizim annelerimiz der ya yemedik yedirdik içmedik içirdik bizde diyeceğizki :))))) süt bayosunu biz hayatımızda yapmadık size yaptırdır sizin için ne kadar iğrenç tadı olan şey varsa yedik içtik:))))))))

şimdiden evlatlarımız için nelere katlanıyoruz. hele olunca ne yaparız bilmem artık. eşim şimdiden şımartmak yok diyor ama benden önce o şımartacak. oyuncakları şimdiden alıyor. ben kızıncada kendime aldım ben oynayacağım diyor :))))))))

bende soğan suyu içiyorum berbat bişi inş.ç.b.t iyidir çörek otu taneymiş gıcır gıcır kum gibi şimdiden tuhaf oldum ıııııyyyy

inanmıyorum nasıl apar topar öldüm gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…