- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.201
bende soğan suyu içiyorum berbat bişi inş.ç.b.t iyidir çörek otu taneymiş gıcır gıcır kum gibi şimdiden tuhaf oldum ıııııyyyy
ya ilk ilaç tedavisine başladım iğne oldu ertesi gün şu satte dedi yapacaksınız iyi dedim eşimin işi çıktı müşterileride hepolmadık zamanda gelirler zaten apar topar bir bahane bulmuş arabayla kapıya geldiler müşteriler aşağıda bekliyor biz apartopar yaptık acilen gitti:)))))))))) bende mesaj çektim para bırakmayı unuttunuz lütfen 100dolar:) kötü kadınlar gibi hissettimkendimi...
inanmıyorum nasıl apar topar öldüm gülmekten
ya soğan suyu kis söktürüücü etkisinin yanında ilk 3 ayda bebişi düşürme etkisi var biliyorsun dimi... ya çörek otu beni delirtiyor ben bir çay kaşığı oda yarım yamalak yiyorum.... içim almıyor....
aminnnn
arkadaşım hepsini bulamaç gibi yap ve yut. pek anlamıyorsun o zaman:icecream:
ya soğan suyu kis söktürüücü etkisinin yanında ilk 3 ayda bebişi düşürme etkisi var biliyorsun dimi... ya çörek otu beni delirtiyor ben bir çay kaşığı oda yarım yamalak yiyorum.... içim almıyor....
muhteşemsin arkadaşım. çok kafasın valla
amin çok güzel bi dua hemen yazdım dua defterime allahım sen bizleri görüyosun yarabbim evladın hayırlısını kıl bizlere:ecrin_bebek:
kız iki ay klomen tedavisi olduk ilkinde böyle oldu ikincisinde iğne oldum yarın şu saat dedi ben imkansız dedim doktor şaşırdı nasıl imkansız dedi dedimki eşimin dün beli tuttu adam kımıldayamıyorki. ve ikinci tedavimde böyle boş geçti... adamın beli tta tuta ogün tuttu işlkdefa evde 1 hafta yattı ama yattı sadece..... kımıldayamadı...
kız iki ay klomen tedavisi olduk ilkinde böyle oldu ikincisinde iğne oldum yarın şu saat dedi ben imkansız dedim doktor şaşırdı nasıl imkansız dedi dedimki eşimin dün beli tuttu adam kımıldayamıyorki. ve ikinci tedavimde böyle boş geçti... adamın beli tta tuta ogün tuttu işlkdefa evde 1 hafta yattı ama yattı sadece..... kımıldayamadı...
inşallah bu aralar böyle şeyler başınıza gelmez arkadaşım. sen işi garantiye al. yap bu akşam sütünü. kocan gelincede cup yatakkkkkkkk:asigim:
aksilik oldumu peşi ardı bırakmıyor o nednele 3 aydı klomen tedavisi ilk konuştuğumuzda aman ilki böyle ikinci öyle oldu bir üçüncüsünde ne olur boşver aşılama yapalım dedim de öyle karar verdim aşılamaya... aşılamada bir an korktum eşim sperm veriyor odadan 45dk çık:) psikolojik olarak çökmüş zavallım...
bu sitenin alternatif tıp bölümünden okudum çok hamile kalan varmış ib.saraçoğlunun sitesindende okudum rahimi yeniliyormuş ben ameliyat olmuştum onun için
kız akşam koca gelirde gelmesine bende yaparım yapmasına ama kocacık yatağın yolunu bulabilir mi bilmiyorum..... hadi yatağın yolunu buldu başka yolu bulacak halde olurmu onuda bilmiyorum:)))))) körkütük gelir şimdi....
koptum valla :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?