- Konu Sahibi KARTOPU344
-
belli olmadı daha canım ben bugün yarın hasta olcam bekliyorum belim karnım ağırıyo zaten 3. gün gel dede doktorum gonal f ile yumurtlamaya çalışacam hayırlısı bakalımsenin aşılama tarihin belli oldumu??????
ben çok ümitsizken tuttu adet olucam diye gittim hamilesiniz dedi
rabbim isteyen herkese versin[/QUOT
senin adına çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah biraz daha ayrıntılı anlatırmısın hikayeni merak ettim bizede umut olursun belki canım
hoşbulduk canım nasılsın liste çok güzel olmuş ellerine sağlık bakalım ilk müjdeli haberi kim varacak ben heyecanla bekliyorum Allahıııııım güldür hepimizi yarabbim amiiiiiin
kızlar hiç moralinizi bozmayın sakin ben bi aylık hanileyim adet sancısından beter sancı çekiyorum...bu gayet normalmiş embriyolar tutunmaya çalışıyormuş..kendinizi şartlandırmayın adet olacam diye olayı seyrine bırakın üstüne düşmeyin normal zamanlarda ne yapıyorsanız onu yapın. ben ilk aşılamada hep yattım tutmadı bunda hiç umursmadım fosur fosur sigara içtim...psikolojik rahatlık çok önemli...1 şubatta oldum aşılamamı:)
teşekkür ederim. inşallah en baştan başlayarak herkes hayırlı haberlerini verir bize. Arkadaşlar ne olur sonuçları bizimle paylaşın,bizlerde sizinle beraber sevinelim burada. olumsuzsada beraber üzülür birbirimize destek oluruz. :enbuyukkk:
ben bundan 4 ay önce doktora gittim ve eşimde sperm hareketsizliği ve sayı yetersizliği vardı. tedaviye başladık bana iğne verdiler tabi bu sırada eşime pekmez fındık ceviz yedirdim...ilki ocak 7 de yapıldı 21 ocakta adet oldum kahroldum çok üzüldüm çok ağladım
valla kızlar bende hiç belirti yoktu aksine adet sancısı çekiyordum..hiç birşey hissetmedim hatta teste bile 4 gün sonra gittim adet olucam diye şimdi yeni yeni göğüslerim ağrıyo rabbim kimseyi dalsız budaksız bırakmasın hepinize nasip etsin...ayrıca artık sigara içmiyorum sigara yerine süt içiyorum ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?