Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay kızlaaaaar yaşasın listeyi yapmışsınız kartopu teşekkürler canım inşallah uğunr getirir bu liste hepimize

hoşbulduk canım nasılsın liste çok güzel olmuş ellerine sağlık bakalım ilk müjdeli haberi kim varacak ben heyecanla bekliyorum Allahıııııım güldür hepimizi yarabbim amiiiiiin

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Sudenur80.......................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart

Uğurumuz...............19/Şubat Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor
Gül1973............. Aşılama için gün sayıyor

QUOTE=BEKTAS;11678881]ben çok ümitsizken tuttu adet olucam diye gittim hamilesiniz dedi
rabbim isteyen herkese versin[/QUOTE]

hayırlı olsun bebişiniz. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kaç aylık hamilesin?

kızlar hiç moralinizi bozmayın sakin ben bi aylık hanileyim adet sancısından beter sancı çekiyorum...bu gayet normalmiş embriyolar tutunmaya çalışıyormuş..kendinizi şartlandırmayın adet olacam diye olayı seyrine bırakın üstüne düşmeyin normal zamanlarda ne yapıyorsanız onu yapın. ben ilk aşılamada hep yattım tutmadı bunda hiç umursmadım fosur fosur sigara içtim...psikolojik rahatlık çok önemli...1 şubatta oldum aşılamamı:)

hoşbulduk canım nasılsın liste çok güzel olmuş ellerine sağlık bakalım ilk müjdeli haberi kim varacak ben heyecanla bekliyorum Allahıııııım güldür hepimizi yarabbim amiiiiiin

teşekkür ederim. inşallah en baştan başlayarak herkes hayırlı haberlerini verir bize. Arkadaşlar ne olur sonuçları bizimle paylaşın,bizlerde sizinle beraber sevinelim burada. olumsuzsada beraber üzülür birbirimize destek oluruz. :enbuyukkk:

canım bende sigara içiyorum bırakıyım diyorum beceremiyorum. bazen sigaradanmı tutunamıyo diyorum

arkadaşlar artık bırakın ama sigarayı. bektaş hele sen muhakkak bırak canım artık. bebişini düşünmen lazım. onun sağlığı açısından çok önemli. güzel haberi sende yeni almışsın anlaşılan. bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. bizim için çok moral oluyor aşılamayla hamile kalanları duyunca. güzel bir hamilelik geçir inşallah ve bizimle beraber ol burada . tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok seviniriz.

haklısın canım düşünüyorum da iyi ki böyle imkanlarımız var. Dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşabiliyor olmamız ne büyük nimet değil mi? insan yeri geliyor ailesiyle akrabasıyla iş arkadaşıyla konuşamıyor bazı konuları ama burada hepimiz aynı durumdayız aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlayabiliyoruz yani azda olsa rahatlıyoruz hepinize gönülden bütün kalbimle dua ediyorum sizden de bekliyorum

ben bundan 4 ay önce doktora gittim ve eşimde sperm hareketsizliği ve sayı yetersizliği vardı. tedaviye başladık bana iğne verdiler tabi bu sırada eşime pekmez fındık ceviz yedirdim...ilki ocak 7 de yapıldı 21 ocakta adet oldum kahroldum çok üzüldüm çok ağladım

zaten kişilerin birbirlerine ettiği dualar daha çabuk tutarmış arkadaşlar. hepimiz birbirimize dua edelim.Allah hekesle birlikte bizimde dualarımızı kabul etsin inşallah. AMıNNNNNNN

Allah nasip ettiğinde oluyormuş demekki. Üzülmenin ve ağlamanın bir anlamı yok ama elimizde değil işte. bazı şeyleri bilsekte yinede duygusal davranıyoruz. elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakmak gerekiyor.

valla kızlar bende hiç belirti yoktu aksine adet sancısı çekiyordum..hiç birşey hissetmedim hatta teste bile 4 gün sonra gittim adet olucam diye şimdi yeni yeni göğüslerim ağrıyo rabbim kimseyi dalsız budaksız bırakmasın hepinize nasip etsin...ayrıca artık sigara içmiyorum sigara yerine süt içiyorum ::)

alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…