Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım hayırlı olsun. İnşallah hepimiz bir an önce meleklerimize kavuşuruz.

Şeniz

BEKTAS hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin..sağlıkla kucağına alırsınız inşallah :))bizlerede umut oldun.

Uğurumuz,

aşılaman oldumu canım. inşallah kolay geçmiştir ve hayırlısıyla tutar. güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım

Merhabalar! Ben de varım beni de ekleyebilir misiniz? Belki aranızda olmak durumu daha katlanılabilir yapar, sizleri takip ediyorum ama yazmaya elim varmadı bir türlü...
Bektaş tebrik ederim.... SONUÇ 1 MART

kartopu teşekkür ederim canım beni de eklemişsin listeye inşş hepimiz mutlu haberler veririz burayaa
Allahh dualarımızı en yakın zaman da kabul etsinn:)

buraya ilk yazdığımda kimse soruma cevap vermemişti ama benide listeye eklemişsiniz çok tşk ederim.inş güzel sonuçları hep birlikte alırız.

buraya ilk yazdığımda kimse soruma cevap vermemişti ama benide listeye eklemişsiniz çok tşk ederim.inş güzel sonuçları hep birlikte alırız.

cevap vermez olurmuyuz cnm dertleşmek rahatlamak için burdayız biz dikkat edemedik demekki kırılma biz yanındayız önce allah tabiki relaks olalım diye beraberiz açık oldugum müddetçe konuşabiliriz kendine iyi bak hoşçakal:teselli:

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Sudenur80.......................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart

Uğurumuz...............19/Şubat Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor
Gül1973............. Aşılama için gün sayıyor

kartopu teşekkür ederim canım beni de eklemişsin listeye inşş hepimiz mutlu haberler veririz burayaa
Allahh dualarımızı en yakın zaman da kabul etsinn:)

funan merhaba,

topiğe yamış olan herkesi eklemeye çalıştım. ama sende lütfen bizi haberdar et, mesajlarını eksik etme bizden.hayırlı olsun arkadaşım :teytey:

jbase merhaba,

lütfen bize kırılma. ben hekese elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum. burada herkes birbirine yardımcı olmak için uğraşıyor. herhalde ben olmadığım bir ara yazmışsın benimde gözümden kaçtı.kusura bakma ne olur.

soruna gelince ben burada birkaç kişiden daha duymuştum üstüste aşılama yapıldığını. herhalde daha sağlam olsun diye düşünüyor doktorlar :)
bazı doktorlar ise aşılamadan sonra gün aşırı ilişki öneriyor.

herşeyin hayırlısı hayatım. Allah izin verince herşey oluyor. bunu böyle düşünmek gerekiyor herhalde.

hafta içi burada olursan sorularına daha rahat cevap verebiliriz şimdilik hoşcakal canım.

merhaba arkadaşlar bende şubat 1 de aşılama yaptırmıştık fakat tutmadı 1 ay dinlenme süresindeyim inşallah bu sefer tutar

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.burası bana dert otağı oldu.hergün yüzlerce sayfa okuyrm nerdeyse.hamilelik haberleri moral buldurtuyor bana.hemen hemen her akşam giriyrm.karşılaştıkça yazışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…