- Konu Sahibi KARTOPU344
-
mrb arkadaşlar....sancux ve kartopucum..aralık ayında aşılama yaptıranlar listesindennn...
bende uzun zaman dır girmiyomrum topiğe bi baktımm şubat 2010 tabiki yaptıranlar arasında ben de varım 2, aşılama 29 ocakta oldum 2, aşılamayıı ve sonuç negatif olduğunu 15 şubatta öğrendimm tahlile gittim sonuç almaya gidecem bi baktım sonucu almadan kırmızıları gördümm ve çook üzüldüm tabikii
ALLAHIM sizlere nasip etsin inşallah aşılama yapan herkeze..sancux cumm sende tüp bebek yaptırmışsın hayırlısı olsun inan umutluyum olacak ...
birde konyalı arkadaşlarımm aşılamalarınızı nerede yaptırdınız ve hangi doktora açıklarsanız sevinirim ...
bu zorlu yolda ALLAH herkezin yar ve yardımcısı olsunn
ne mahsuru olsun arkadaşım memnuniyetle ekleriz senide listeye.
ben pregon 300 kullandım herakşam 5 ile 7 arası 75 lik doz.göbekten kendim yaptım. adetin 2.günü başladım 6 gün kullandım . sonra çatlatma iğnesi oldum. 16 şubatta da aşılama oldu şimdi beklemedeyim. senin içinde hayırlı olsun arkadaşım. :ecrin_bebek:
234 tl ye aldım ilacı ecz. arkadaşım biraz indirim yaptı peşin ödemede. bana bir kutu yetti. pregnyl çatlatma iğnesini 2 ktu kullandım 12,5 x 2 = 25 tl. crinone gell 78 di galiba ama nu ssk karşılıyor %20 sini ödedim. sanırım raporla yaptırınca sadec tüm ilaçların %20 sini ödüyorsun.
aminnn inşalah canım şu mübarek cuma günü rabbim kabul etsin dualarımızıAllah hepimizin yardımcısı olsun canım. Herkesin gönlüne göre versin
mrb herkese iyi günler arkadaşlar...ben 5 te gidiyorum aşılamaya bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var içim sıkılıyo ya çok fenayımmafoldumben
mrb herkese iyi günler arkadaşlar...ben 5 te gidiyorum aşılamaya bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var içim sıkılıyo ya çok fenayımmafoldumben
eee şimdi yarın adetin 3.günü ben yarın başlasam iğnelere benim aşılam mart ayınamı kalıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?