Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Sudenur80.......................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart

Uğurumuz...............19/Şubat Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor

Emenne.................Aşılama için gün sayıyor

mrb arkadaşlar....sancux ve kartopucum..aralık ayında aşılama yaptıranlar listesindennn...
bende uzun zaman dır girmiyomrum topiğe bi baktımm şubat 2010 tabiki yaptıranlar arasında ben de varım 2, aşılama 29 ocakta oldum 2, aşılamayıı ve sonuç negatif olduğunu 15 şubatta öğrendimm tahlile gittim sonuç almaya gidecem bi baktım sonucu almadan kırmızıları gördümm ve çook üzüldüm tabikii

ALLAHIM sizlere nasip etsin inşallah aşılama yapan herkeze..sancux cumm sende tüp bebek yaptırmışsın hayırlısı olsun inan umutluyum olacak ...
birde konyalı arkadaşlarımm aşılamalarınızı nerede yaptırdınız ve hangi doktora açıklarsanız sevinirim ...
bu zorlu yolda ALLAH herkezin yar ve yardımcısı olsunn

kızlar merhaba allah izin verirse bende bu ay aşılam yaptırıcam ve yarın ilk randevumuzu aldım adetimin 3. muayne edip ilaç vericek heralde bişey sormak istiyorum doktor ne kadar iğne veriyor 1 kutuda kaçtane var birde kaç gün kullanıyoruz bu iğneleri yazarmısınız kızlar bu arada bi mahsuru yoksa benide listenize eklermisiniz allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize

ne mahsuru olsun arkadaşım memnuniyetle ekleriz senide listeye.
ben pregon 300 kullandım herakşam 5 ile 7 arası 75 lik doz.göbekten kendim yaptım. adetin 2.günü başladım 6 gün kullandım . sonra çatlatma iğnesi oldum. 16 şubatta da aşılama oldu şimdi beklemedeyim. senin içinde hayırlı olsun arkadaşım. :ecrin_bebek:

inşallah busefer hepimizin aşılaması tutar segul. herhalde 3.kez aşılama deneyeceksin. inşallah bu seferinde tutar canım

Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor

ay canım benim çok teşekkür ederim sağol nerde yaptırdın aşılamanı hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın ilaçlar ne kadar tuttu acaba 1kutuda kaç iğne oluyor canım

234 tl ye aldım ilacı ecz. arkadaşım biraz indirim yaptı peşin ödemede. bana bir kutu yetti. pregnyl çatlatma iğnesini 2 ktu kullandım 12,5 x 2 = 25 tl. crinone gell 78 di galiba ama nu ssk karşılıyor %20 sini ödedim. sanırım raporla yaptırınca sadec tüm ilaçların %20 sini ödüyorsun.

anladım canım teşekkür ederim bende rapor çıkarmayı düşünüyorudm ama malesef olmadı
hem maddi hemde manevi olarak gerçekten zorlu bir mücadele inşallah bizde bu mücedeleyi kaznır kucaklarız meleklerimizi

mrb herkese iyi günler arkadaşlar...ben 5 te gidiyorum aşılamaya bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var içim sıkılıyo ya çok fenayımmafoldumben

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Herkesin gönlüne göre versin
aminnn inşalah canım şu mübarek cuma günü rabbim kabul etsin dualarımızı
mrb herkese iyi günler arkadaşlar...ben 5 te gidiyorum aşılamaya bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var içim sıkılıyo ya çok fenayımmafoldumben

hakkında hayırlsı olsun canım inşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun rahat olmaya çalış stres yapma güzelim allah yarımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım. hiç moralini bozma. herşey çok güzel gelişecek inşallah.
bu kadar karamsar olma lütfen. bebişlerimiz gelirken bu karamsarlık niye. dualarım seninle bugün. şimdi cuma selası okundu. bu vakitte dualar kabul olurmuş. Allah hepimizin bebişlerini kucağına versin inşallah. sağlıcakla.

eee şimdi yarın adetin 3.günü ben yarın başlasam iğnelere benim aşılam mart ayınamı kalıcak

hepinize teşekürler çok saolun allah gönlünüze göre versin belliki gönlü güzel insanlarsınız çok saolun inşallah rabbim hepimizi güldürsün bu arada liste çok güzel olmuş eline saglık cnmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…