Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Sudenur80.......................25/şubat

Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart

kartopucum beni listeden şimdilik silebilirsin. cumartesi doktora gittik. birinci aşılamam olmamıştı. doktor tüp bebeğe geçelim dedi. bende 2-3 ay eşimle beraber beklemeye karar verdik. ama burdan güzel haberlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
sudenur canımm herşeyin hayırlısı olsun umudunu yitirme..inşallahh bu ay olurr..Allaah yardımcımız olsun kendine ii bak

hayırlısı olsun arkadaşım, belkide bekleme süresinde kendiliğinden olur tüp bebeğe bile gerek kalmaz. lütfen sende bizi kendinden mahrum bırakma yazılarını bizimle paylaş hayatım.:ecrin_bebek:

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor

arkadaşlar yeni listemiz.

yarın tahlil yaptıracak arkadaşlar dualarımız sizinle . inşallah hayırlı ve güzel haberlerinizi alırız aminnnnnnn

vallaa çok az kaldı kızlar inşaalahh hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun...
hepinize günaydın diyorum kendinize dikkat edin akşama görüşürüz...:)

merhaba arkadaşlar bende şubat 1 de aşılama yaptırmıştık fakat tutmadı 1 ay dinlenme süresindeyim inşallah bu sefer tutar

günaydın arkadaşım, aramız ahoşgeldin.

benimde 1.aşılamam tutmamıştı. bende 1 ay ara vermiştim.şimdide tahlil sonucunu bekliyorum. lütfen bizimle irtibatını kesme senide aramızda görmek bizi memnun edecektir.a.s.

funancığım günaydın,

dualarımız seninle arkadaşım, inşallah ilk güzel haberi senden alırız hepimize moral olur. görüşmek üzere

günaydın arkadaşlar bu ay bende aşılama yaptıracağım ilk aşılamam tedaviye cuma günü başladım gonal f 37,5 kullanıyorum yarın kontrolüm var inşallah gelişir yumurtalarım rabbim herkese hayırlısını versin

ya kızlar bişey dicem ben ayın 20 sinde hasta olacaktım hala olmadım ya biliyorum sitresten olamıyorum hani olunca 3. gün giccem tedavim başlıcak ya uff Allahım neden rahat olamıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum çok gerginim

günaydın kızlar nasılsınız inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız allahın izniyle
benim buayki aşılamam malesef iptal olsu kisten dolayı şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum eritmesi için allah izin verirse mart ayında yapılıcak aşılamam allah hepimizizn yardımcısı olsun inşalalh önce göbüşlerimiz sonrada kuakalrımız dolsun aminnnnnn

kumsal canım hayırlısı olsun diyelim mart çok geç değil inşallah sonuç güzel olsun da bir ay geç olsun gelişmeleri paylaş bizimle olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…