Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin hayatım. güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah çok güzel ve rahat bir aşılma olur.
tahlil tarihin belli olunca onuda yazarız listeye. büyük ihtimalle 5 Mart gibi olur ama sen yinede doktoruna danış hayatım.

ece006 hoşgeldin canım a.s.

senin tahlil tarihin bellimiydi. ben atladım galiba özür dilerim

evet beni unutmuşsun 2 mart benim tarihim..:) aşılamadan sonra sende bir değişiklik oldu mu ? benim sol kasığımda çok ağrı var ilk aşılamam olduğu içinde normal mi değil mi bilemiyorumm...

evet beni unutmuşsun 2 mart benim tarihim..:) aşılamadan sonra sende bir değişiklik oldu mu ? benim sol kasığımda çok ağrı var ilk aşılamam olduğu içinde normal mi değil mi bilemiyorumm...

özür dilerim canım hemen ekliyorum senide. benim o akşam çok midem bulandı ve başım döndü. ama sonrasında gayet iyiyim şimdi.ara ara benimde kasığımda bir ağrı oluşuyor. başkada bir değişiklik yok şimdilik

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Sudenur80.......................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart

Uğurumuz...............19/Şubat Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor

Gül1973 hoşgeldin arkadaşım. a.s.
tahlil sonucuna üzüldüm gerçekten. Ama bırakmak yok değilmi canım. senide listeye ekleyelim mi nedersin. hepimize moral olması için yaptık bunu.

teşekkürler kartopu hayırlısıyla bu ay güzel sonuç alırız..çok umutluyum inşallah mübarek günde allah dualarımızı kabul eder..

kartopucum benide eklermisin inşallah liste uğurlu gelir. yarın hastalığımın 2. günü 2. aşılama tedavisi için sabah doktora gidiyorum. Bakalım ne önerecek. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Sudenur80.......................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart

Uğurumuz...............19/Şubat Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor
Gül1973............. ..Aşılama için gün sayıyor

hergün buraya girip sizin yazılarınızı okuyunca moralim düzeliyor kartopucum. Tabiki hepimiz birbirimize desteğiz. Ben inanıyorum bu ay hepimize uğurlu gelecek :) güzel güzel bebişler peşpeşe gelecek listede :))) iyiki varsınız burdasınız

arkadaşlar ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz. hepinizi öpüyorum.

UĞURUMUZ ;

ben gelmeden çıkarsan sanada bol şanslar, kalpini ferah tut arkadaşım Allah hepimizin yanında. bunu unutma. sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…