Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yerin dibine yanii

allah iyiliğini versin kız güldürdünya beni onuda sen becericeksin artık hep kocişten bekleme ayıltırsın artık

ya onların yerine koysanıza kendinizi sizi bir odaya tıkıyorlar boşalacaksın diyorlar... hehe o psikoloji adamı yer zaten..... hihoyyyt

allah iyiliğini versin kız güldürdünya beni onuda sen becericeksin artık hep kocişten bekleme ayıltırsın artık

:)))))))))))) Allah ım nisanda bol bol bol bol güldürsün bizleri.... bebiş haberleriyle çoştursun bizlerii aminnn....

aılama için gittiğimizde eşim odadan çıkarken adamın biri eşiyle girmiş çıktıklarında eşim söyledi

önceden yumurtlama günümü varmış kızlar. dedelerimiz ceketini atınca ninelerimiz hamile kalırmış. annemle bazen konuşuyoruz bu dönemde hamile kalınmaz diyorum o nedemek hamile kalmanın zamanımı olur diyor. tabi kadıncağız böyle şeyler yaşamamışki )))))))

kız süt kalmamış evde nasıl unuttum almayı ben bir koşuda gidip alayım.......... ya birgün buharı için üzerine çömeleceğim hiç aklıma gelmezdi... ıyy insan sütten tiksinir....

öncedende yumrtlama günü vardır olmasına da önceden herşey doğal gdo yok hormon yok abuk subuk yiyecekler yok..... yumurtlama döneminden çatlaması 24 saat sperm 72 saat yaşıyormuş yani 4 gün içinde birkere yaramazlık apsalar ki yapmışlardır:)))) oda denk gelir zaten.... ee herşey doğal bebişlerde doğal yoldan pıtır pıtır geliyormuş eskiden.

kız süt kalmamış evde nasıl unuttum almayı ben bir koşuda gidip alayım.......... ya birgün buharı için üzerine çömeleceğim hiç aklıma gelmezdi... ıyy insan sütten tiksinir....

dün börek yapıcaktım senin yazını okuyunca peynirli börek gibi demişsin vallahi patlıcanlı yaptım yerken aklıma kesin gelir imkansız yiyemem bu aralarkaydirigubbakcemile3

dizilerde adam tecavüz ediyor kız hamile kalıyor, aşk ve cezada bir gece beraber oldular kız hamile kaldı. ben hemen bilimsel açıklama yapıyorum kocişime tamda kadının ovülasyon gününe denk gelmiş tesadüfe bak diyorum. kocam garip garip bakıyor yüzüme. bizim hatun kafayı yedi artık diyordur adamcağız. zemuszemus lülülülülülü hihoyyyt

evet şimdi hastaneler çocuk tedavisi için doluyor artık gitgide daha çok artıyo

dün börek yapıcaktım senin yazını okuyunca peynirli börek gibi demişsin vallahi patlıcanlı yaptım yerken aklıma kesin gelir imkansız yiyemem bu aralarkaydirigubbakcemile3

ay koptum:))))))))) inan dün eşim peynirli börek istedi aman dedim şuan lafını bile duymayayım:)

biz dört kardeşiz ilk yaşamamış erkekmiş sonra 3 kız 21 er ay arada yaş farkı sonra8 yıl sonra erkek

:)))))) fimlerdede hep öyle olur zaten kız ilk ilişkisini yaşar bekareti bozulur bir kaç gün sonra miğdesi bulanır annesi ne yin var diye sorar o üşüttüm der bir baker bebiş varmış:))))) 1 kerede eskiden anlamazdımda şimdi yuh diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…