- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.241
:)))))) fimlerdede hep öyle olur zaten kız ilk ilişkisini yaşar bekareti bozulur bir kaç gün sonra miğdesi bulanır annesi ne yin var diye sorar o üşüttüm der bir baker bebiş varmış:))))) 1 kerede eskiden anlamazdımda şimdi yuh diyorum..
:)))))) fimlerdede hep öyle olur zaten kız ilk ilişkisini yaşar bekareti bozulur bir kaç gün sonra miğdesi bulanır annesi ne yin var diye sorar o üşüttüm der bir baker bebiş varmış:))))) 1 kerede eskiden anlamazdımda şimdi yuh diyorum..
biz dört kardeşiz ilk yaşamamış erkekmiş sonra 3 kız 21 er ay arada yaş farkı sonra8 yıl sonra erkek
biz herşeyi öğrendik arkadaşım bular bize sökmez artık.bizi kandıramazlar:smiley-cool:
erkek ne nazlıdır şimdi onu alan yandı sanırım 3 görümce bir kaynana şımarık bir eş:))))))
bizimde öylede 2 kız sonra 1 ölü erkek ardından bir erkek oo ne nazlı diyorum aldığın kız yandı ki alanda akıl yok diyede söylüyorum.... ya bizimki öyle şımarıkki afedersiniz evlendiğim halde arada bana gelir abla koltuk altımı temizlesene derki yaparım bende kıyamam. 18 yaşında daha... ama çok şımarık çokk....
benden 10 yaş küçük 1 yaşında veleti var hemde
İnşallah seninde hepimizinkide olacak bundan sonrada olunca heralde yere göğe koyamayacağız eminin fırlama bişey olurlar :))))
Allah bağışlasın canım,analı babalı büyüsün bahtı açık olsun :Saruboceq:
Hele enepInAr in çocuklarını düşünemiyorum ben :))))) fırlama ötesi bişey olurlar
benimde kızkardeşim benden 2 yaş küçük 5 yaşında bir kızı var bu ay sonundada doğumuvar 2.ye hamiş. bana abla deme diyorum:))))) ben sana abla diyeceğim diyorum..... zaten benden büyükde gösteriyorsun fil gibi oldun diyorum:))))) kızdırıyorum... ALLAH IM ablasının gülünede teyzesinin canlarınada uzun ömüler sağlıklı huzurlu bir yaşan versin hepsi şaka tabi... kız bizim gözüüzden korkanların aklı yok... bizim duamız ancak onlarla olur gözümüz değil....
inşallah umutluyum kayınvalidem yazık 73 yaşında ne çok bekliyo
varya düz duvara tırmanmalı ....eşim diyor 10 yaşına geldimi erkek olursa pavyona götüreceğim kız olursa diyorum... ilk okula başladımı peşine adam takacağım ....kink boksa göndereceğim laf atanı vursun devirsin:) benim bir minik köpeğim var onun kuyruundan çektiklerini hayal ediyorum ay içim kıpır kıpır oldu şimdide.....
sağol canım darısı başımıza diyorum
Yumurtalarımız olduğu sürece Allah' tan umut kesilmez bence umudumuzu kaybetmemiz lazım arada kaybolsada silkelenip yerine getiriyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?