- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.261
başka torun yomu canım????
benim endişem annem 35 inde menepoza girdi dr sordum genetikmidir diye evet dedi elimi çabuk tutmam lazım
yok eşim tek çocuk
Allah uzun ömürler versin diyeceğim kızmazsın sanırım öyle dedim diye:)))) Allah ona torununu sevmeyi nasip etsin.....
benim endişem annem 35 inde menepoza girdi dr sordum genetikmidir diye evet dedi elimi çabuk tutmam lazım
ALLAHTAN BİRŞEY DİLEYECEĞİN ZAMAN HADİD SURESİNİN İLK ALTI AYETİ İLE HAŞR SURESİNİN SON DÖRT AYETİNİ OKU VE ŞÖLE DUA ET
ya^ men hüve ha^kezâ, es'elüke bi hakkı ha^zihil esma^i en tüsalliye ala^ muhammedin ve a^li muhammedin ve en tef'ale bi (burada hacet söylenir)
kendisinden başka ilah olmayan ALLAH'a yeminederimki ,hacetin ALLAH'ın izniyle kabul olur
ARKADAŞLAR DİKKATTTTT
BU SUREYİ YAZARKEN ^ KULLANDIĞIM İŞARET ASLINDA A HARFLERİNİN ŞAPKASIDIR BEN ÜSTÜNE KOYAMADIM YANINA KOYDUM UZATILARAK OKUNULUR YANLIŞ OKUMAYIN GÜNAHINIZ BOYNUMA GİRER
LÜTFEN DİKKAT EDİN YOKSA DİLEĞİNİZ KABUL OLMAYABİLİR
DİKKATLİ OKUYUN CAN DOSTALRIM
BEN HADİD SURESİNİ BULAMDIM SİZ BULURSANIZ YAZIN
Bu zamanda genetiği falan kalmadı için rahat olsun sigara içmiyosan bence çok daha geç olur. benim annem menepoza geç girdi , ablam erken girdi banada sigaradan dolayı yumurta rezervini azaltmışsın dedi. benece takılma genetik kısmına.
kaç senedir evlisin
hiç sigara içmedim şimdiye kadar annem içti belkide ondan yada 4 doğumdan
arkadaşım eski türkçe biliyorsan Kur'an da var Hadid süresi ben ara ara okuyorum bu dediğin duayı. aşılamaya giderkende okumuştum. birde Meryem suresi var ama 7 sayfa falan onuda okuyabilirsiniz.
kızlar ben mursenin söylediği duayı yarın akşam tespihimi çektikten sonra hepimiz için yapacağım. haberiniz olsun Allah Kabul etsin inşallah
10 yıl milenyumda
10 yıl milenyumda
yaş kaçdı senin yumurta rezervin nasılmış nededi doktor banada sorsu yumurta rezervin daralmış azalmış ee dedm annen kaç yaşında menopoza girdi dedi bende dedimki şuan annem 52 yaşında ve hala düzenli adet oluor:) çıt diyemedi..... i.imden nasıl güşüyorum.... ama yalan değl 52 yşında kız veren allahım verdimi verior benim annem 48 yaşında hamiş kaldıda aldırdı det bune dedim boyunca kıızın var utan bizden utanmıyorsan torunndan utan aldır dedik aldırdı ne aptalmışım.... şimdiki aklım olsa elaleme ne doğur kız derdim anneme....
yüce rabbim hepimizi biran önce anne yapsın inşallah. O duyguyu biran önce tatmak nasip etsin, anneliği bize hayırlı kılsın rabbim. Aminnnnnnnnnnn
Allah razı olsun meryem süresi içinde çok ii diyorlar sende yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?