Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim endişem annem 35 inde menepoza girdi dr sordum genetikmidir diye evet dedi elimi çabuk tutmam lazım

Bu zamanda genetiği falan kalmadı için rahat olsun sigara içmiyosan bence çok daha geç olur. benim annem menepoza geç girdi , ablam erken girdi banada sigaradan dolayı yumurta rezervini azaltmışsın dedi. benece takılma genetik kısmına.

arkadaşım eski türkçe biliyorsan Kur'an da var Hadid süresi ben ara ara okuyorum bu dediğin duayı. aşılamaya giderkende okumuştum. birde Meryem suresi var ama 7 sayfa falan onuda okuyabilirsiniz.

kızlar sizlere iyi muhabbetler ben şimdilik çıkıyorum kendinize çoook iyi bakın he bu arada duaya seladan sonra başlıcam hayırlısıyla öptüm hepinizi aeo.

benim endişem annem 35 inde menepoza girdi dr sordum genetikmidir diye evet dedi elimi çabuk tutmam lazım

yaş kaçdı senin yumurta rezervin nasılmış nededi doktor banada sorsu yumurta rezervin daralmış azalmış ee dedm annen kaç yaşında menopoza girdi dedi bende dedimki şuan annem 52 yaşında ve hala düzenli adet oluor:) çıt diyemedi.........

Son düzenleme:

hiç sigara içmedim şimdiye kadar annem içti belkide ondan yada 4 doğumdan

kızlar ben mursenin söylediği duayı yarın akşam tespihimi çektikten sonra hepimiz için yapacağım. haberiniz olsun Allah Kabul etsin inşallah

arkadaşım eski türkçe biliyorsan Kur'an da var Hadid süresi ben ara ara okuyorum bu dediğin duayı. aşılamaya giderkende okumuştum. birde Meryem suresi var ama 7 sayfa falan onuda okuyabilirsiniz.

tamam canım okurum onuda ne olursa okurum artık bi defter tutuyorum okuduğum dualar için naparsın dualardan fayda var

yaş 35 yolun yarısı ederaklinialirimsmileyumurta rezervi az dedi ama dr değişti ona sorucam

Allah razı olsun meryem süresi içinde çok ii diyorlar sende yazmışsın

ben kuranı okumasını bilmiyoum blmediğimden dilim zor dönüyor dilimde zor dönünce uzun duaları okurken sıkılıyorum... inanmasına çok iznnıyorum ama bişlmemek değilde dilimin dönmemesi daralltı getiriyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…