Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben geç evlendim erken evlenmiş olmayı çok isterdim belki herşey daha farklı olurdu diyorum gerçi herşey kısmet

bende aynısını diyorum ama kısmet böyleymiş ben hepinizden geç evlendim kızlar. 38 yşında evlendim ben. doktor gerçi yaşına göre yumurtalık rezervin çok iyi diyo ama.yinede iki aşılama sonuç sıfır

Arapça okumak ii ama bence içimiz niyetimiz önemli türkçede okuyabiliriz daraltı gelince :) mühim olan okumak

yaş 35 yolun yarısı ederaklinialirimsmileyumurta rezervi az dedi ama dr değişti ona sorucam

aman 35 dediğin neki bu devirde tam çıtırlık zaman aslında 35 yaş.... bence..... ya aslında doktorlar bence direk tüüpbebei seçelim diye diyorlar yumrta rezervin az diye.... millet hamile kaldığğında sanki 10 yumurtayla hamile kalıyorlar. tek yumurtayla kalıyorlar demekki bizde kalabiliriz... sadece yumurtalarla emnriyoları aynı zamana denk getirmeyi beceremiyoruz. bir yazı okudum bir sperm yumurtalığa giden yolu 10 saatte geçermiş.. yani 10 saat nedemek 24 saat yaşadığını dşünürsek bir yumurtanın 14 saatinde beraberlik olursa sperm 10 saat yol aldığından yetişemeyeek demekdir. denk getirmek için hergün düzenli yaramazlık lazım... offff oda çok sıkıcı geliyor bu aşamadan bakınca...

bo kocalarımızı dövmek lazım nerdelermiş bizi böyle beklettiler klava: -tatlicadiarzu-

Biz bu kadar hesap kitap yapıyoruz gel teskere gel :))) millet kazaya kurban gidip hamile kalıyo. arkadaşımda spiral vardı kız hamile kaldı öyle üzüldüki aldırmak zorunda kaldı

ben yolun yarısını geçtim 37 :))) tüp bebek düşünüyomusun ben bir aşılama yaptım bundan sonra oyalanmada tüp bebek istiyorum Allahın izniyle

1 yıldır dr gidiyoruz oyaladı hep ameliyat yaptı 1 ay sonra tekrar ameliyat dedi randevu günü hast.gittik dr.bey has.ayrılmış tam gün yasası anlıycan elimiz boş 2 3 aşılamadan sonra tüp düşünüyoruz

gülüm benim teyzem ikinci evliliğini 40 yaşında yaptı 5 ay sonra hamiş kaldı..... görümcem içerenköyde oturan dedimya 42veya 43 yaşında benden 1sene önce evlendi 3,5 yllık evli.....

3,5 yıl içinde ilk bebişi düşüyor.. 2 ay sonrasında ikinci bebişine hamiş kalıyor dünyaya geliyor.... duru daha 1 yaşına girmişdi ana baktı gene hamiş aldırdı onu sonra korunmaya başladı şidmi 4. haişliği ve korunurken hamiş kaldı... yaşla alakası yok kızlar yaşımız var diye dert etmeyin..... kısmetttt biim bebişler nazlı çıkdı napalım....

Kafaya taktığımız içinmi olmuyo sizce

inşallh hayatım. kısmetimizde var ise alırız kucağımıza bebişlerimizi

Kafaya taktığımız içinmi olmuyo sizce

eşimde öyle diyor ama takmamakta mümkün değilki diyorum. 25 yaşında olsam. bırakayım düşünmeyeyim. ama benim çok zamanım yok. bide bu işlerin içine girince yumurta zamanı falan öğreniyorsun. ister istemez o günleri çalışma yapmak istiyorsun.olay mekaniğe dönüşüyor. tambir kısırdöngü anlayacağınız:bbo:

canım ya ameliat kararı tek doktorla verilmemeliydi neden yaptıki bu ameliyatı...... kartopu sende korundun diye kendini yıpratma tabi korunacakdın ilk yıl herkes eşiyle beraber olmak ister el ele diz dibe en doğal hakkındı... kendinize bundan dolayı kızmayın.. korunmayanlarda ah biz ne ettik evliliğimizin tadıını çıkartamadık diye ddert ediyorlar.

birde kızlar ya düşünsenize hemen ilk aylardan hamiş kalıp çoluk çocuk derdine düşenlerin evliliği resmen harabe ama bizim gibi zor elde edilen mutluluklar geç evlenmek geç bebişe sahip olmak gibi daha sğlam daha değerli ve kıymetli... bizim bebişimiz geldiğini düşünsenize eşlerinizi bir hayal edin bunca emekden cabadan masrafdan sonra bebiş nihayet geldiğinde nasıl bir eş ve babaolurlar ne kadar kıymet ve değer bilirler... belkide Allah ın sevdiği kullarıyızda ondan böyle geç veriyor bebişimizi.

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:

Eşim en sevdiğim arkadaşlarım takma diyor ama senin gibi düşünüyorum ne kadar zamanım varki nasıl takılmaz onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…