- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.301
birde kızlar ya düşünsenize hemen ilk aylardan hamiş kalıp çoluk çocuk derdine düşenlerin evliliği resmen harabe ama bizim gibi zor elde edilen mutluluklar geç evlenmek geç bebişe sahip olmak gibi daha sğlam daha değerli ve kıymetli... bizim bebişimiz geldiğini düşünsenize eşlerinizi bir hayal edin bunca emekden cabadan masrafdan sonra bebiş nihayet geldiğinde nasıl bir eş ve babaolurlar ne kadar kıymet ve değer bilirler... belkide Allah ın sevdiği kullarıyızda ondan böyle geç veriyor bebişimizi.
eşimde öyle diyor ama takmamakta mümkün değilki diyorum. 25 yaşında olsam. bırakayım düşünmeyeyim. ama benim çok zamanım yok. bide bu işlerin içine girince yumurta zamanı falan öğreniyorsun. ister istemez o günleri çalışma yapmak istiyorsun.olay mekaniğe dönüşüyor. tambir kısırdöngü anlayacağınız:bbo:
canım ya ameliat kararı tek doktorla verilmemeliydi neden yaptıki bu ameliyatı...... kartopu sende korundun diye kendini yıpratma tabi korunacakdın ilk yıl herkes eşiyle beraber olmak ister el ele diz dibe en doğal hakkındı... kendinize bundan dolayı kızmayın.. korunmayanlarda ah biz ne ettik evliliğimizin tadıını çıkartamadık diye ddert ediyorlar.
birde kızlar ya düşünsenize hemen ilk aylardan hamiş kalıp çoluk çocuk derdine düşenlerin evliliği resmen harabe ama bizim gibi zor elde edilen mutluluklar geç evlenmek geç bebişe sahip olmak gibi daha sğlam daha değerli ve kıymetli... bizim bebişimiz geldiğini düşünsenize eşlerinizi bir hayal edin bunca emekden cabadan masrafdan sonra bebiş nihayet geldiğinde nasıl bir eş ve babaolurlar ne kadar kıymet ve değer bilirler... belkide Allah ın sevdiği kullarıyızda ondan böyle geç veriyor bebişimizi.
canım er yada geç olacak... işde sorun buna iinan yaının ardına gizlenme.... bak en ötü ihtimalle tp bebekle olacakki snede hiç bir problemde yok .... demek zamanı var. hiç takma nazlı nazlı gelecek o bebişin... geldimide tam gelecek ama merak etme sen...
Canım evlenip ilk ay hamile kaldığımda çok erken oldu diye ağlamıştım şimdi düşününce ne kadar salakmışım tabi insan neleri yaşıyacağını bilemiyoki kısmet herşey kader kısmet ne desek boş
enepInAr sen sütünü aldınmı canım?******
sözde araştırdım üniversitede tüp bebek bölüm başkanı randevu zor alınıyor güvendik işte tecrübelendik hemde rahimi genişleticem aşılama tutma şansını yükseltir falan filan
AY UNUTTUM BEN KOŞAR ALIR......hihoyyythihoyyyt
kartopu btç denediğimde benimde ağrım olmuştu şimdi o ağrı yumurta oluşuyomu çatladımı demek sence
ben öyle biliyorum. yumurta takibi yaparken doktor öyle söylemişti. yumoşlar büyürken ve çatlarken kasıklarda ağrı olurmuş. yanlız bende biraz erken oluştu ben b,ç,t ye bağlıyorum. yumoşlar hızlı gelişmiş olabilir. yani bu ay her boş vakitte çalışmak lazım diyorum benkaydirigubbakcemile3
canım benim adt 28 günde bir oluyor bende ağrı erken oldu iki gün arayla ağrı oldu o iki gün çalışabildik aslında o yüzden sordum
enepInAr ve egeli 75 siz yarın sela vakti başlayabileceksiniz değilmi tespihe.???????
gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.
eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.
ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle
12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.
enepInAr ve egeli 75 siz yarın sela vakti başlayabileceksiniz değilmi tespihe.???????
son adet tarhin ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?