Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben gidiyorum süt zamanım geldi ancak yaparım. şimdilik size iyi geceler. yarın sabah görüşürüz inşallah. hepiniz iyiki varsınız arkadaşlarım

kuzenim tanıştırdı canım peki ya sen

ben hehe istanbul netten:) benim muzip bir arkadaş vardı onunbir profili vardı bana uyarladık maksat muhabbeti bir saatliğine resim koydum 1 saate 300 mesaj geldi heh hemen kaldırdım o 300 mesaj içerisinden bir mesaj dikkatimi çekti msnde konuşmaya başladık ilk hafta hemen buluştuk... cumartesiydi sonra pazartesi evlenme teklif etti şaka sandım ama gerçekdi kabul ettim ve 1 ay içinde evlendik. tanışmamız evlenmemiz herşey dahil 1,5 ay:)

bence hemen moralini bozma bebek rahme tutunurken kılcal damarlara zarar verdiği için lekelenme tarzı kanama olabilirmiş,belkide hamilesindir tam adet olmadıysan yinede tahlil yaptırabilirsin:teselli:

ahhhh canımmm sağolll iyi dileğin ve tesellin için.inş. öyledir canımmm ama ben umudumu yitirdim. öğleden belli ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu senağlama. rabbim inş.tez zamanda hepimize nasip eder.

sıradışıymış peki özel değilse mesaj neydi diğerlerinden farklı olan

selam merhaba bişey soracaktım arkadaş süt den falan bahsettide süt bugusu dedgi ney benim bildigimle aynımı acaba diye sordum kusura bakmayın:kedi:

maydanoz süt buharı bu sitenin alternatif tıp bölümünde gebe kalamayanlar kısmında var canım

ahhhh canımmm sağolll iyi dileğin ve tesellin için.inş. öyledir canımmm ama ben umudumu yitirdim. öğleden belli ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu senağlama. rabbim inş.tez zamanda hepimize nasip eder.

ağla içini dökene kadar ağla......... içinde klamasın ama ağlarken her daim umutlu ol yarına dair dualarını esirgene kendinden..... bak er yada geç bebişlerimizin geleceğine bizler inanıyoruz sende inan. inan bende aşılamadan sonra hastalanınca ağladım gözlerim balon gibi oldu bak geçdi ogündü seninde geçecek ve bir sonraki aya umutların yeşerecek.. yeterki kendine küsme...

sıradışıymış peki özel değilse mesaj neydi diğerlerinden farklı olan

ya ne bilim diğerleri aman çok güzelsiniz şudur budur yamışdı merhaba tabışalım...vs aşkım toçişim ise ağzı i
yi laf yatığından dolayı döktürmüşdü.... hayatımın kadınını arıyorum du ilk kelimesi......

bir buçuk ay ha ben 5 ay hızlı derdim kendime

selam merhaba bişey soracaktım arkadaş süt den falan bahsettide süt bugusu dedgi ney benim bildigimle aynımı acaba diye sordum kusura bakmayın:kedi:

yumurtlama döneminde yarım kilo süte bir demet maydanoz koyuyorsun iyice kaynatıyorsun sonra üzerine çömelerek süüt buharının idrar yllarına gelmesini sağlıorsun ama yanamaya dikkat et.... buda yumrtalara giden yolu açıyormuş ve spermler daha çabuk ilerliyormuş ama ardından hemen ilişkiye girmek lazımış. temzi bast birişlem canım.... hehe penirli börek gibi kokuyor.:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…