- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.321
koçişlerinizle nasıl tanıştını........
kızlar ben gidiyorum süt zamanım geldi ancak yaparım. şimdilik size iyi geceler. yarın sabah görüşürüz inşallah. hepiniz iyiki varsınız arkadaşlarım
kuzenim tanıştırdı canım peki ya sen
kızlar ben gidiyorum süt zamanım geldi ancak yaparım. şimdilik size iyi geceler. yarın sabah görüşürüz inşallah. hepiniz iyiki varsınız arkadaşlarım
ii geceler bende kaçıyorum sabah uyanmak o kadar zor oluyorki bana :) hepinizi öpüyorum
ii geceler bende kaçıyorum sabah uyanmak o kadar zor oluyorki bana :) hepinizi öpüyorum
bence hemen moralini bozma bebek rahme tutunurken kılcal damarlara zarar verdiği için lekelenme tarzı kanama olabilirmiş,belkide hamilesindir tam adet olmadıysan yinede tahlil yaptırabilirsin:teselli:
iyi buğular hayatımkaydirigubbakcemile3
ben hehe istanbul netten:) benim muzip bir arkadaş vardı onunbir profili vardı bana uyarladık maksat muhabbeti bir saatliğine resim koydum 1 saate 300 mesaj geldi heh hemen kaldırdım o 300 mesaj içerisinden bir mesaj dikkatimi çekti msnde konuşmaya başladık ilk hafta hemen buluştuk... cumartesiydi sonra pazartesi evlenme teklif etti şaka sandım ama gerçekdi kabul ettim ve 1 ay içinde evlendik. tanışmamız evlenmemiz herşey dahil 1,5 ay:)
selam merhaba bişey soracaktım arkadaş süt den falan bahsettide süt bugusu dedgi ney benim bildigimle aynımı acaba diye sordum kusura bakmayın:kedi:
ahhhh canımmm sağolll iyi dileğin ve tesellin için.inş. öyledir canımmm ama ben umudumu yitirdim. öğleden belli ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu senağlama. rabbim inş.tez zamanda hepimize nasip eder.
sıradışıymış peki özel değilse mesaj neydi diğerlerinden farklı olan
maydanoz süt buharı bu sitenin alternatif tıp bölümünde gebe kalamayanlar kısmında var canım
ya ne bilim diğerleri aman çok güzelsiniz şudur budur yamışdı merhaba tabışalım...vs aşkım toçişim ise ağzı i
yi laf yatığından dolayı döktürmüşdü.... hayatımın kadınını arıyorum du ilk kelimesi......
selam merhaba bişey soracaktım arkadaş süt den falan bahsettide süt bugusu dedgi ney benim bildigimle aynımı acaba diye sordum kusura bakmayın:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?