Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir buçuk ay ha ben 5 ay hızlı derdim kendime

1,5 ay evet canım ilk merhabamızla imza atmamız... ikimizde bunu nasıl yaptık sonradan kendimize inanamadık ...ve hatta gelinliği unuttuk son iki gün kala aldıkda hiç hoşuma gitmmişdi... evlendiğimizde iğne bile almadık.... eve.... eşim ev tutu hemenbekar evindeki eşyaları koydu.... evlendikden sonra yaptık herşeyi..... resmen kumar oynadık ve çok şükür kazandık. eşim sabah uyanması ve birazcık fazla içmesi dılında mükemmel bir eşdir...

ağlamak istiyorum içimi dökmek istiyorum ama eşim kızıyor. onunda sinirleri gerildi ben ağladıkça onunda psikolojisi bozuluyormuş zaten umudumuzuda kaybedersekkk yaşayamayız ki. canım inş. tez zamanda gelir bebişlerimiz. dualarım hepimiz için.

evet gerçekten kumar allah mutluluğunuzu bozmasın herşey karşılıklı sonuçta dimi

eşlerimiz bizim üzülmemizi istemediklerinden böyle dik duruyormuş gibi apıyorlar onlarda üzülüyor ama benim eşim dedi nasıl rahatsın dedim dediki içim kan ağlasada dik durmak zorundayım bende ağlarsam seni düşünemşyorum diye... halı düşün bizler ne kadar güçlüyüz desekde bayanların yapısında sığınma iç güdüsü var.... biz eşlerimizi bildik onlarda ağlarsa tamamen yıkılırız diye düşünüyorar eşinede kızma.... sende o yokken ağla:))))))) ama ağla içinde kalmasın ama üzülmede umutluda ol er yada geç mutlaka olacak inan.

umut hepimizin ilacı canım o olmasa dayanılmaz zaten

evettt canım doğru söylüyorsun. bende öyle yapıyorum o görmeden ağlıyorum. çok sağolll yaa valla çok ihtiyacım vardı böyle sözlere. evet er yada geç rabbimin izniyle gelecek bizim yaramaz inatçı bebişlerimiz.

elbette gelecek nazlılar nazlı bizimkiler. Kıymete bindirdiler kendilerini geldiklerinde çok sevinelim onları çok sevelim diye yapıyorlar..... Olmayınca olmuyor işde .... Er yada geç olacak ama....

kızlar iyi geceler sizlere ben siz uyurken tocişimi bekleyeceğim şimdi gidip süte oturayım sonra iki rekat namaz kılayım bir dua var ismini unuttum hepimizze niyet o duayıokuyayım sizde rüyalarınızda kocacığınızı ve kollarınızı dolduracak bebişinizi görün insaallah bu sadece rüyada kalmayacak gerçek olacak iyi varsınız. canabı hakkım bizleri utandırmasın ...by by

kızlar benim kızım nasıl çıkmış:))))) buda benim bebişim. işde birgün bebişim olrsa bunun kuyruğunu çeksin istiyorum. bu arasa bir yasin okudum dilek duaları okudum ayetel kürsüyü 170 defa okudum... Allah ım hepimize bebiş olmayı nasip etmesi dileği ve arzusuyla insaallah kabul olunur....

ve eşim daha gelmedi çıldırıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…