- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.341
teşekkürler canım
bir buçuk ay ha ben 5 ay hızlı derdim kendime
ağla içini dökene kadar ağla......... içinde klamasın ama ağlarken her daim umutlu ol yarına dair dualarını esirgene kendinden..... bak er yada geç bebişlerimizin geleceğine bizler inanıyoruz sende inan. inan bende aşılamadan sonra hastalanınca ağladım gözlerim balon gibi oldu bak geçdi ogündü seninde geçecek ve bir sonraki aya umutların yeşerecek.. yeterki kendine küsme...
1,5 ay evet canım ilk merhabamızla imza atmamız... ikimizde bunu nasıl yaptık sonradan kendimize inanamadık ...ve hatta gelinliği unuttuk son iki gün kala aldıkda hiç hoşuma gitmmişdi... evlendiğimizde iğne bile almadık.... eve.... eşim ev tutu hemenbekar evindeki eşyaları koydu.... evlendikden sonra yaptık herşeyi..... resmen kumar oynadık ve çok şükür kazandık. eşim sabah uyanması ve birazcık fazla içmesi dılında mükemmel bir eşdir...
ağlamak istiyorum içimi dökmek istiyorum ama eşim kızıyor.onunda sinirleri gerildi ben ağladıkça onunda psikolojisi bozuluyormuş zaten umudumuzuda kaybedersekkk yaşayamayız ki. canım inş. tez zamanda gelir bebişlerimiz. dualarım hepimiz için.
ağlamak istiyorum içimi dökmek istiyorum ama eşim kızıyor.onunda sinirleri gerildi ben ağladıkça onunda psikolojisi bozuluyormuş zaten umudumuzuda kaybedersekkk yaşayamayız ki. canım inş. tez zamanda gelir bebişlerimiz. dualarım hepimiz için.
evet gerçekten kumar allah mutluluğunuzu bozmasın herşey karşılıklı sonuçta dimi
umut hepimizin ilacı canım o olmasa dayanılmaz zaten
sohpet çok güzeldi ama ben kaçıyorum öptüm kaydirigubbakcemile3
siz nasıl evlenmeye karar verdiniz...
eşlerimiz bizim üzülmemizi istemediklerinden böyle dik duruyormuş gibi apıyorlar onlarda üzülüyor ama benim eşim dedi nasıl rahatsın dedim dediki içim kan ağlasada dik durmak zorundayım bende ağlarsam seni düşünemşyorum diye... halı düşün bizler ne kadar güçlüyüz desekde bayanların yapısında sığınma iç güdüsü var.... biz eşlerimizi bildik onlarda ağlarsa tamamen yıkılırız diye düşünüyorar eşinede kızma.... sende o yokken ağla:))))))) ama ağla içinde kalmasın ama üzülmede umutluda ol er yada geç mutlaka olacak inan.
2 ay çıktık ve ortak zevklerimiz ve sevecenliği cezbetti işte
evettt canım doğru söylüyorsun. Bende öyle yapıyorum o görmeden ağlıyorum. çok sağolll yaa valla çok ihtiyacım vardı böyle sözlere. Evet er yada geç rabbimin izniyle gelecek bizim yaramaz inatçı bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?