Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk 22 gündür gonal f yapıyorum hala yumurtam gelişmedi dün yine gittim hiç büyüyen yokmuş dozu yine arttırdı pazartesi bakacak eğer olmamışsa iptal edecek benim için dua edin ne olur ne yapacağımı bilemiyorum o kadar emek masraf boşa çıkmaz inşallah rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmaın((

günaydın arkadaşlar,

hepinize hayırlı cumalar diliyorum. bugün içim kıpır kıpır hepimiz için çok güzel bir gün başlıyor, yeni umutların yeşerdiği.

veeeeee duamıza başlıyoruz bugün. sela vakti evde olan arkadaşlarımız başlayacak. bizlerde inşallah akşam abdestimizi alıp besmelemizi çekip başlıyoruz.

niyet etmeyi, besmele çekmeyi unutmayın arkadaşlar. sayı çok önemli çektiğiniz tespihi yazın bir yere.

yetiştiremeyecek olan arkadaşlar varsa hafta içi haber versinler onlarıda bölüşürüz aramızda.

Yüce Rabbim Tespihimizi , Dualarımızı Kabul Etsin ınşallah. Bizlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılsın. Anneliği tattırsın bize. AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:

arzum bozma moralini herşey pazartesine kadar yoluna girecek inan buna. bu işlerde inanç çok önemli canım. bol bol dua et hayatım :Saruboceq:

canım hiç moralini bozma zamanla teknoloji ilerliyor he bebek olmayınca eşinle mutlu olmayacakmısın bebek sadece mutlulugunuza mutluluk katacak bende çok zor durumdayım ama eşimle mutlu olmaya devam ediyorum benimde eşimde problem var inşallah en kısa zamanda paramız olursa bizde aşılama sistemine başlayacagız bizimden matti inmkanlarımız anne ve baba olmamızı engelliyor yani anlayacagın herşeyde bir hayır var canım kendinide üzme allah büyüktür

arzu bütün dualarımız seninle kendinide üzme canım bak herşey yoluna girecek gün ola hayrola allah sana saglık sırhat versin

kartopu hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım diledigin güzel dilekler için çok teşekürler amin inşallah anne oluruz yüce rabbim bebeyimizi kucagımıza alacagı günleride nasip eder inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nbr kartopu bız dua ya akŞam baŞlıyoruz dımı ÇalıŞınca :)sen nasılsın benım bu gÜn bıraz daha morelım ıyı testten felan vazgeÇtım beklıcem canım dedıĞın gıbı.

Nbr kartopu bİz dua ya akŞam baŞlıyoruz dİmİ ÇalıŞınca :)sen nasılsın benİm bu gÜn bİraz daha morelİm İyİ testten felan vazgeÇtİm beklİcem canım dedİĞİn gİbİ.

Evet canım biz çalışanlar akşam başlıyoruz. moralinin düzelmesine çok sevindim canım.
duaya bir başlayalım ondan sonra yaptır testi arkadaşım.

ben sabah biraz yoğundum mesajlara cevap yazamadım kızlar. :teytey:

Kızlaaaaarrrr,

Eyüp Sabri Tuncerden 5 tl lik alışverişe 40 liralık hediye paketi kampanyası var.(Kadınlar günü münasebetiylen)

Çok güzel el yapımı sabunlar body splashler falan var.

Bi bakın bakalım.

bendemin sipariş verdim sizde bir inceleyin isterseniz

ben biraz sonra telefonla enepInAr ı arayıp uyandıracağım. dün gece çok geç yatmış hatta sabaha karşı. beni ara uyandır yoksa sela vakti başlayamam dedi.

egeli75 de bugün sela vakti başlayacaktı arkadaşlar. sizde sela vakti dua etmeyi unutmayın.

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

kızlar şimdi annemle telefonda konuştum. oda sela vakti bizim niyetimize benim yerime 10 adet okuyayım dedi. hemde önden hepiniz adına yasin falan okuyup dualarınıda yaparım dedi. hadi bakalım hayırlı olsun arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…