- 24 Nisan 2009
- 398
- 190
- 323
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.361
günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk 22 gündür gonal f yapıyorum hala yumurtam gelişmedi dün yine gittim hiç büyüyen yokmuş dozu yine arttırdı pazartesi bakacak eğer olmamışsa iptal edecek benim için dua edin ne olur ne yapacağımı bilemiyorum o kadar emek masraf boşa çıkmaz inşallah rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmaın((
günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk 22 gündür gonal f yapıyorum hala yumurtam gelişmedi dün yine gittim hiç büyüyen yokmuş dozu yine arttırdı pazartesi bakacak eğer olmamışsa iptal edecek benim için dua edin ne olur ne yapacağımı bilemiyorum o kadar emek masraf boşa çıkmaz inşallah rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmaın((
gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 100 ad
kartopu344 100 ad
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 400 ad
emenne 200 ad
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
ayşe.c. 100 ad.
eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.
ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle
12/03/2010 cuma günü sela vakti başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.
Nbr kartopu bİz dua ya akŞam baŞlıyoruz dİmİ ÇalıŞınca :)sen nasılsın benİm bu gÜn bİraz daha morelİm İyİ testten felan vazgeÇtİm beklİcem canım dedİĞİn gİbİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?