- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.381
kızlar annem yine aradı kitapda okumuş Arif Pamuğun güllü yasin kitabı varya orada.
bu tespihe başlamadan önce 21 kere
Estağfirullahel azime ve etübü ileyh
çekilmesi gerekirmiş sonra niyetimiz söylenecek daha sonrada birkere eüzu besmele çekilip sonra devam edilecek. sayı çok önemli arkadaşlar.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
bir topikde okudum da sizlerde bir okuyun amin dyin diye buraya getirdim.....
gul nasılsın hayatım . akşam benden sonra iyi muhabbet yapmışsınız)))))))))))
okey canım o şekilde başlarım
kızlar annem yine aradı kitapda okumuş Arif Pamuğun güllü yasin kitabı varya orada.
çekilmesi gerekirmiş sonra niyetimiz söylenecek daha sonrada birkere eüzu besmele çekilip sonra devam edilecek. sayı çok önemli arkadaşlar.
sağol hayatım
canlarım ben de anneme söledim oda benim adıma sela vakti başlıcak inşallah :Saruboceq: hadi hayırlısı Allah hepimizinkini kabul etsin inşallah..kızlar annem yine aradı kitapda okumuş Arif Pamuğun güllü yasin kitabı varya orada.
kızlar şimdi enepInAr ıda aradım sabah beni uyandır demişti. oda kalktı ve biraz sonra başlayacak. haber vereyim dedim
kızlar şimdi annemle telefonda konuştum. oda sela vakti bizim niyetimize benim yerime 10 adet okuyayım dedi. hemde önden hepiniz adına yasin falan okuyup dualarınıda yaparım dedi. hadi bakalım hayırlı olsun arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?