Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar annem yine aradı kitapda okumuş Arif Pamuğun güllü yasin kitabı varya orada.

bu tespihe başlamadan önce 21 kere

Estağfirullahel azime ve etübü ileyh

çekilmesi gerekirmiş sonra niyetimiz söylenecek daha sonrada birkere eüzu besmele çekilip sonra devam edilecek. sayı çok önemli arkadaşlar.

okey canım o şekilde başlarım

kızlar bunu dün akşam enepInAr yazmıştı bize. geriye dönüp okumayan var ise diye tekrar atıyorum herkese. sela vakti bu duatı yapalım hep beraber. print alın masanıza koyun . aklınıza geldikçe dua edin

bende yazıcıdan çıktı aldım aklın kalmasın böyle okuyacam :) :Saruboceq:

canlarım ben de anneme söledim oda benim adıma sela vakti başlıcak inşallah :Saruboceq: hadi hayırlısı Allah hepimizinkini kabul etsin inşallah..

kızlar şimdi enepInAr ıda aradım sabah beni uyandır demişti. oda kalktı ve biraz sonra başlayacak. haber vereyim dedim

Cuma günü herhangi bir vakitte bu dua okunarak duada
bulunulursa, meşrıkla mağrip arasında ne istenilirse istenilsin duası Allahın izniyle kabul olunur.

LÂ ıLÂHE ıLLÂ ENTE YÂ HANNÂNÜ YÂ MENNÂNÜ YÂ BEDÎAS SEMÂVÂTı VEL ERDI YÂ ZEL CELÂLı VEL ıKRÂM*

kızlar ezanla bölünmesin diye bırakdım 21 adet okunacak duasını okudum niyetini ettim 33 defa okudum.... ara verdim hem ezanla sayı karoşmasın hemde dibimde okul var onlar bir aktivite yapıyor kafam karışıyor:)

Allah ım utandırmasın kızlar... dualarımızı kabul eylesi... ama içimde nasıl desem pır pır birşeyler uçuşuyor sanki.... okunması zor diye sanmışdım ama değilmiş kızlar 15dk bile sürmedi ki ezberede bilmiorum 33 defa okudum başlangıcı olsun diye.... 1 haftada zorlanmadan biter ......

kız sonra kardeş gelmesin sana:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…