Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
okuyan okunacak .......................................... okunan
adet .. ............................................ miktar

KARTOPU344 200 ad..............................................
eneplnAr 1000 ad ...........................................33 ad
gül1973 100 ad ..............................................
kartopu344 100 ad...............................................
pancarr 300 ad..............................................
minaaa 144....................................................
bjközlem 500 ad..............................................
murse 500 ad...............................................
egeli75 400 ad...............................................
emenne 200 ad...............................................
estamp 200 ad...............................................
ece006 200 ad................................................
selda003 200 ad...............................................
ecrin87 200 ad.............................................
esra8 100 ad..............................................
ayşe.c. 100 ad...............................................

kızlar bu listeden takip edelim okunan miktarları herkes ara verdiğinde buraya girsin kendi adının karşısına ne kadar okuduğunu yazsın.... bizde bilelimki gerekirse takviye çıkalım....

Son düzenleme:

bu arada ALLAH KABUL ETSİN arkadaşım. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

mrb kızlar bende seladan sonra başladım duamı ettim ve başladım 100 okudum gerçekten okunmazı okadar zor değil çabuk bitiyo inşallah allah kabul eder dualarımızı

kızlar benim karnımda ağrı başladı adet mi olucam acaba üfff( kesin yine akşama adetim gelir...
yani bu ayda tutmadı herlade benim..((

kızlar benim karnımda ağrı başladı adet mi olucam acaba üfff( kesin yine akşama adetim gelir...

moralini bozma arkadaşım tahlil gününü bekle bazen gebelik belirtisi adetinki gibi olurmuş bu siteden duymuştum içini ferah tut

canım üzüme .. kendini fazla zorlama ne olur olmaz.... bu ay olmazsa bir dahaki ay olur... bak duayada başladık nisan ayı berekerli geçecek.... sıkma kendini.....

teşekkür ederim kızlar duygularımı şu an kendim bile anlayamıyorum fazla acele ettiğim için olabilir bu başıma gelenler ..nese hayırlısı diyelim .

kılzar bir rüya gördüm uyuya kalmışım:)))) rüyamdan bu ay bana aşılama yapacak doktoru gördüm muayanesindeyiz. çataldayım aşılama yapacak o açıcı aleti akmiş ama nasıl sert taktı daha çatalda ayaklarımı açmamışım sonra eşimin sperm mi bir enjerkötde getirdi bak az bende takviye yapimmi dedi soyundu çıplak oldu bir an sonra herkese şikayet ediyorum ama kimse kaiseye almıyor sonra tecavüz ediyor:)))))))))) tövbe tövbe hatta tacvüzden sonra diyorum ki aşılama yapmayacakmısın........

herneyse rüya tabirine baktım yarumuna bakın allah aşkına:)Rüyanizda kendinizi tecavüz edilirken görürseniz, cok mutlu bi hayat yasayacaksiniz, boy boy cocuklariniz olacak demektir. üzülmeyin tadini cikarin zevk almaya bakin

her ay aynı aşamalardan sıkıldım daha bu 2. diydi ama yine olmayacağını biliyorum .ya sinirlerim çok bozuk benim birde işteyim rahatlıyamıyorum da eve gitsem rahat rahat ağlıcam (

aşılamayı doğal yapmışya bir yerinmi açıkta kaldı uyuyunca senin:roflol:

ya beni çok güldürdün :))iyi geldi teşekkür ederm:roflol:

teşekkür ederim kızlar duygularımı şu an kendim bile anlayamıyorum fazla acele ettiğim için olabilir bu başıma gelenler ..nese hayırlısı diyelim .

belkide hastalanacaksın bilemeyiz .. ala dilediğin kadar ağla için dökülür ama şunu yapmsaydım acele etmeseydim gibi sözlerle sakın ama sakın kendin suçlama..... hiç biriniz kendinizi veya eşinizi suçlamayın...... bu işlerinizi hayatınızı dahada zorlaştıırır... hepimiz bebiş istiyoruz dimi neden anne omak için neden anne olmak istiyoruz eşimizi sevdiğimiz için onu baba olması için demekki eşimiz bizim için bebek kadar önemli... o nednele sakın bebiş bu ayda gelmeye bilir kısmet değilmiş de ağla evet ağla içinde kalmasın ama kendini suçlama....

aşılamayı doğal yapmışya bir yerinmi açıkta kaldı uyuyunca senin:roflol:

kız herşeyi okadar çok kafamıza takıyoruz ki bir hastalansam aşılamayı bir an önce yptırsam diye gün sayan askerler gibi gün sayıyorum..... e öyle oluncada böyle rüyalar kapıya dayanıyor:)))) ama rüya hoşuma gitti ... rüyanın kendi değil aman yanlış anlamayın rüyanın yorumu:))))))) boy boy bebişiniz olacak demek yazıyor hehehehehe insanlahhhhhh allahım elimiizide kucağımızıda karnımızıda boş bırakmasın:)))) ben üç tane istiyorum da ondan:)))) biri elimde biri kucağımda biri karnımda hehe ne güzel olur...

allah kalbine göre versin hayatım bana 3 çok yalnız 1 tane gelsinde bakarız sakin hayata alışyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…