- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.401
kız sonra kardeş gelmesin sana:))))
kız sonra kardeş gelmesin sana:))))
kızlar ezanla bölünmesin diye bırakdım 21 adet okunacak duasını okudum niyetini ettim 33 defa okudum.... ara verdim hem ezanla sayı karoşmasın hemde dibimde okul var onlar bir aktivite yapıyor kafam karışıyor:)
Allah ım utandırmasın kızlar... dualarımızı kabul eylesi... ama içimde nasıl desem pır pır birşeyler uçuşuyor sanki.... okunması zor diye sanmışdım ama değilmiş kızlar 15dk bile sürmedi ki ezberede bilmiorum 33 defa okudum başlangıcı olsun diye.... 1 haftada zorlanmadan biter ......
amin canım. annemde 50 tane okumuş benim adıma arkadaşlar. 50 tane de ben okurum akşam biter herhalde.
kızlar benim karnımda ağrı başladı adet mi olucam acaba üfff( kesin yine akşama adetim gelir...
yani bu ayda tutmadı herlade benim..((
Ömür hatunsun ya hihoyyyt kocan yaşlanmaz senin :)
kızlar benim karnımda ağrı başladı adet mi olucam acaba üfff( kesin yine akşama adetim gelir...
kılzar bir rüya gördüm uyuya kalmışım:)))) rüyamdan bu ay bana aşılama yapacak doktoru gördüm muayanesindeyiz. çataldayım aşılama yapacak o açıcı aleti akmiş ama nasıl sert taktı daha çatalda ayaklarımı açmamışım sonra eşimin sperm mi bir enjerkötde getirdi bak az bende takviye yapimmi dedi soyundu çıplak oldu bir an sonra herkese şikayet ediyorum ama kimse kaiseye almıyor sonra tecavüz ediyor:)))))))))) tövbe tövbe hatta tacvüzden sonra diyorum ki aşılama yapmayacakmısın........
herneyse rüya tabirine baktım yarumuna bakın allah aşkına:)Rüyanizda kendinizi tecavüz edilirken görürseniz, cok mutlu bi hayat yasayacaksiniz, boy boy cocuklariniz olacak demektir. üzülmeyin tadini cikarin zevk almaya bakin
kılzar bir rüya gördüm uyuya kalmışım:)))) rüyamdan bu ay bana aşılama yapacak doktoru gördüm muayanesindeyiz. çataldayım aşılama yapacak o açıcı aleti akmiş ama nasıl sert taktı daha çatalda ayaklarımı açmamışım sonra eşimin sperm mi bir enjerkötde getirdi bak az bende takviye yapimmi dedi soyundu çıplak oldu bir an sonra herkese şikayet ediyorum ama kimse kaiseye almıyor sonra tecavüz ediyor:)))))))))) tövbe tövbe hatta tacvüzden sonra diyorum ki aşılama yapmayacakmısın........
herneyse rüya tabirine baktım yarumuna bakın allah aşkına:)Rüyanizda kendinizi tecavüz edilirken görürseniz, cok mutlu bi hayat yasayacaksiniz, boy boy cocuklariniz olacak demektir. üzülmeyin tadini cikarin zevk almaya bakin
teşekkür ederim kızlar duygularımı şu an kendim bile anlayamıyorum fazla acele ettiğim için olabilir bu başıma gelenler ..nese hayırlısı diyelim .
aşılamayı doğal yapmışya bir yerinmi açıkta kaldı uyuyunca senin:roflol:
kız herşeyi okadar çok kafamıza takıyoruz ki bir hastalansam aşılamayı bir an önce yptırsam diye gün sayan askerler gibi gün sayıyorum..... e öyle oluncada böyle rüyalar kapıya dayanıyor:)))) ama rüya hoşuma gitti ... rüyanın kendi değil aman yanlış anlamayın rüyanın yorumu:))))))) boy boy bebişiniz olacak demek yazıyor hehehehehe insanlahhhhhh allahım elimiizide kucağımızıda karnımızıda boş bırakmasın:)))) ben üç tane istiyorum da ondan:)))) biri elimde biri kucağımda biri karnımda hehe ne güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?