Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar ben daha 50 adet okuyabildim ( ama yetiştiricam perşembeye merak etmeyin ok?
siz nasılsınız grüşmeyeli bi kaç gündür giremedim.

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 00 AD
gül1973............100 ad................................................ ............... 100 AD
kartopu344........100 ad................................................ ................100 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 250 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............200 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................................50 AD

ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Son düzenleme:
günaydın herkese,
ben 1 martta 2.aşılamamı yaptırdım. crinone verdi doktor ilk defa kullandım. hala regl olmadım dün test yaptırdım kandan negatif dediler ama bu gün sayısal değerli sonuç vereceklermiş. o testin güvenirliliği %95 miş. ya kızlar anlamadım bu crinone yüzünden mi gecikti adetim acaba? kesin gözüyle bakıyordum be defa çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım

Canım bende de o jelden dolayı 6 gün gecikme olmuştu doktor 5-7 gün gecikme olabilir 10 günün geçerse gel demişti.O jel kiminde erken kiminde geç getiriyo hastalığı. Moralini bozma hayırlısı ne zamansa o zaman alacağız yavrularımızı karnımıza ve kucağımıza

Kartopucum bu arada bende daha hasta olamadım dua zamanımızda az kaldı okuyamayan varsa banada verirse hastalanmadan bende okurum. Bir an öncede bitmiş olur. Listeyi sürekli takip ediyorum.

günaydın kızlar kontes bende senle aynı durumdayım bende 3 martta yaptırdım bende ilk defa o jelden kullanıyorum ilk defa ama ben henüz test falan yaptırmadım 10 gün gecikmesini bekliyorum ama pek umutlu deilim

kontes ve pancarr umutsuzluğa kapılmayın herşeyin hayırlısı kısmet illa olmıycak die birşey yok. AMa benim düştüğüm hatay düşmeyin çünkü biz çok üzülmüştük hastalanmayınca çok umutlanmıştık. en doğğru sonucu kan testi gösteriyor. 12.gün yapıldığında birşeyler gösteriyormuş kan testi kan testi yaptırsanıza ben daynamayıp yaptırmıştım. herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…