Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kontes yaptırmış kan testi negatif çıkmış ben kan testi yaptırmak istemiyorum korkuyorummmm ((

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................1100 AD

gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 100 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................100 AD

pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 250 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................50 AD

ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Son düzenleme:
pancarcım valla sanki belirtilerim de var gibiydi ama psikolojikmiş sanırım. kasık batması, uyku hali, göğüslerde şişkinlik, iştahım arttı bir de su gibi akıntım vardı. kısmet değilmiş demekten başka çaremiz yok malesef

kızlar bu arada hiç bir şeyi kafaya takmayın lütfen.

kuruk sokumunun üstünde 3 tane sivilce gibi bir şey çıkmıştı benim 2 gün önce. yanma ve ağrı yapıyordu. demin doktora göründüm sıkıntıdan zona olmuşsun dedi bana. yarın bir cildiye doktoruna gideceğim.

hayırlısı olsun arkadaşım.

tedavi için ne karar verdin aşılama , tüp ne düşünüyorsunuz??????

sağol canım büyük ihtimal aşılama yapılacak üniv.hastanesine gidiyorum prosedür 3 aşılamadan sonra tüp işler orda düzenli işliyor rapor falan hepsini onlar çıkartıyor biz uğraşmıyoruz

geçmiş olsun canım çok ağrı yapar diye duydum inş erken tedavi hemen iyileşirsin

tamam kızlar 100 okucam inşallah
kartopu canım çok geçmiş olsun bak görüyomusun sıkıntı nelere sebep oluyor acil şifalar diliyorum
arkadaşlar birde şey dicem benim aşılamamın bugün 9. günü ilk gün midem bulanmıştı belimde karnımda ağrılar olmuştu ama birkaç gündür hiçbir belirtim yok hatta önceki aylarda olan halsizliğim bile gitti capcanlıyım anlayacağınız benim de olmadı

geçmiş olsun kartopucum valla ben ilk defa bu ay hiç bir şeyi kafaya takmıyorum napıyım kısmet diyorum hatta abartıp ne zaman hasta olursam o zaman gelir diyorum aşılamada üzülünce böyle oluyo galiba. herşeyin hayırlısı

Pancarcım sen bi kan testi yaptır bence ne olcaksa olcak zaten hayırlısı neyse o olsun en azından 10 gün bekleyip kendini yıpratmazsın genede sen bilirsin arkadaşım beklemek benim için en zoruda :)

sağolun kızlar. şimdi kendi doktorumu aradım. hemşiresi çıktı . eğer zona tedavisine başlarsanız tüp bebeğe ara vermek zorunda kalabiliriz dedi. doktorla konuşup beni arayacaklar. gördüğünüz gibi kısmetten ötesi olmuyor kızlar.

Canım hemen niye olumsuz düşünüyosun moralini bozuyosun zaten belirti olmazmış hatta hasta olucam zannedip hamile olduğunu öğrenirmişsin. 9 . gün ne belirtisi bekliyosunki üzme kendini

Çok güzel söyledin biz ne kadar plan yapıp istesekte kısmetten ötesi yokk. Önce sağlık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…