- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.641
bilmem senin toplam kaç taneydi 100 okuyabilirim
kontes ve pancarr umutsuzluğa kapılmayın herşeyin hayırlısı kısmet illa olmıycak die birşey yok. AMa benim düştüğüm hatay düşmeyin çünkü biz çok üzülmüştük hastalanmayınca çok umutlanmıştık. en doğğru sonucu kan testi gösteriyor. 12.gün yapıldığında birşeyler gösteriyormuş kan testi kan testi yaptırsanıza ben daynamayıp yaptırmıştım. herşeyin hayırlısı
Gamsemde ses yok onun 100 ünü kartopu 50 -50 paylaşsakmı. estamp danda ses yok galiba
günatdın kızlar dün adet oldum dr randevu aldım perşembe gel dedi bakalım
hayırlısı olsun arkadaşım.
tedavi için ne karar verdin aşılama , tüp ne düşünüyorsunuz??????
kızlar bu arada hiç bir şeyi kafaya takmayın lütfen.
kuruk sokumunun üstünde 3 tane sivilce gibi bir şey çıkmıştı benim 2 gün önce. yanma ve ağrı yapıyordu. demin doktora göründüm sıkıntıdan zona olmuşsun dedi bana. yarın bir cildiye doktoruna gideceğim.
tamam kızlar 100 okucam inşallah
kartopu canım çok geçmiş olsun bak görüyomusun sıkıntı nelere sebep oluyor acil şifalar diliyorum
arkadaşlar birde şey dicem benim aşılamamın bugün 9. günü ilk gün midem bulanmıştı belimde karnımda ağrılar olmuştu ama birkaç gündür hiçbir belirtim yok hatta önceki aylarda olan halsizliğim bile gitti capcanlıyım anlayacağınız benim de olmadı
geçmiş olsun kartopucum valla ben ilk defa bu ay hiç bir şeyi kafaya takmıyorum napıyım kısmet diyorum hatta abartıp ne zaman hasta olursam o zaman gelir diyorum aşılamada üzülünce böyle oluyo galiba. herşeyin hayırlısı
sağolun kızlar. şimdi kendi doktorumu aradım. hemşiresi çıktı . eğer zona tedavisine başlarsanız tüp bebeğe ara vermek zorunda kalabiliriz dedi. doktorla konuşup beni arayacaklar. gördüğünüz gibi kısmetten ötesi olmuyor kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?