- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.661
gül , sen ovulasyon kitini aldınmı?
2 gün de iş bitecek yani zemuszemus
kartopu bu sabah b.ç.t başladım boğazımda yanma var hala geçmedi sende yaptımı çörek otunu öğütüp yutsam olmazmı moralim çok bozuk kendimi toplamam lazım içimden hiç birşey yapmak gelmiyor
Canım ya topla kendini bende üzüldüm mahvoldum ama kısmet biz elimizden geleni yapalım Allah kısmet ederse olur. ama lütfen biz elimizden geleni yapalım. şöyle yap o karışımı hepsini öğüt toz haline getir sıcak suya koy karıştır erisin hemen yut o zaman boğazından daha rahat geçiyor arkasından su iç bitti gitti :))) ben öyle yaptım
tamam canım en iyisi öyle yapmak çörekotunun acısı mahvetti randevuya kadar kendimi tolamam lazım yoksa dr erteleyebilir bu moralle
zaten kendini toplayamazsan bir ay ertele bence bitanem çünkü moral çok önemli diyorlar aşılamada. Dua et hayırlısını dile hep :Saruboceq:
evet canım dua ediyoruz zaten her an. tv seyretme imkanın varsa trt 1 de . tüp bebek yasasını konuşacaklar şimdi.
şimdi işteyim zaten bugün çok konuşup başınızı ağrıttım :) benim evliliğimde 3 sene dolmadı daha 1,5 senelik evliyiz geç evlendim o yüzden yararlanamıyroum ssk dan. güzel birşeyler söylerlerse bizle paylaşırmısın burda
kartopu bu sabah b.ç.t başladım boğazımda yanma var hala geçmedi sende yaptımı çörek otunu öğütüp yutsam olmazmı moralim çok bozuk kendimi toplamam lazım içimden hiç birşey yapmak gelmiyor
ne demek çok konuştum teselli ettiğin için sağol canım opuyorumnanaktan
çörek otunu aynı gün karabiber öğütücüsü ile öğütüp karıştırabilirmişsin.
ben hepsini karıştırıp hemen yutuyorum. peşindende bir bardak su içiyorum. o zaman sorun olmuyordu.
zaten dün bitirdim ben. adetin 12. günü bitirilmesi gerekiyor unutma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?