Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba bende bu ovulasyon kitlerinden almak istiyorum ama işe yarar mı emin olamadım...kullanıp memnun kalan duydunuz mu yada bu yolla hamile kalan var mı?

kartopu bu sabah b.ç.t başladım boğazımda yanma var hala geçmedi sende yaptımı çörek otunu öğütüp yutsam olmazmı moralim çok bozuk kendimi toplamam lazım içimden hiç birşey yapmak gelmiyor

2 gün de iş bitecek yani zemuszemus

:)))))))))) lülülülülülü sanmam sempatiksalakcinni

Çok güldüm :))) eğer eşlerde problem yoksa bunu 6 ay deneyip hamile kalıyormuşsun. KK da okudum yalan olmasına imkan yok 300 sayfaya tek tek baktım ve problem olmadığında ilk ay hamile kalan bu kitle 3-4 kişi ikinci ay hamile kalan 3-4 kişi gördüm. ben bunu kullanıp 3 ay sonra bişey olmazsa tüp bebek yaptırcam hayırlısıyla

Son düzenleme:
kartopu bu sabah b.ç.t başladım boğazımda yanma var hala geçmedi sende yaptımı çörek otunu öğütüp yutsam olmazmı moralim çok bozuk kendimi toplamam lazım içimden hiç birşey yapmak gelmiyor

Canım ya topla kendini bende üzüldüm mahvoldum ama kısmet biz elimizden geleni yapalım Allah kısmet ederse olur. ama lütfen biz elimizden geleni yapalım. şöyle yap o karışımı hepsini öğüt toz haline getir sıcak suya koy karıştır erisin hemen yut o zaman boğazından daha rahat geçiyor arkasından su iç bitti gitti :))) ben öyle yaptım

Ben her sabah ateşimi ölçüyorum eşim bakıp gülüyo olsun ben vücudumu tanıyorum hoşuma da gidiyor eziyette gelmiyor mesela . eşimle spora başladık haftanın 5 günü 1 saat spor yapıyoruz. eşimde çok kötüydü şimdi oda ii

aynen kontes aynı belirtiler bende de var ozaman boşver hayırlısı olsun ama değerlerinden haberdar et canım bizleri
kartopu canım geçmiş olsun dikkat et kendine teadviyi ihmal etme canım iyi olacaksın inşallah

tamam canım en iyisi öyle yapmak çörekotunun acısı mahvetti randevuya kadar kendimi tolamam lazım yoksa dr erteleyebilir bu moralle

tamam canım en iyisi öyle yapmak çörekotunun acısı mahvetti randevuya kadar kendimi tolamam lazım yoksa dr erteleyebilir bu moralle

zaten kendini toplayamazsan bir ay ertele bence bitanem çünkü moral çok önemli diyorlar aşılamada. Dua et hayırlısını dile hep :Saruboceq:

zaten kendini toplayamazsan bir ay ertele bence bitanem çünkü moral çok önemli diyorlar aşılamada. Dua et hayırlısını dile hep :Saruboceq:

evet canım dua ediyoruz zaten her an. tv seyretme imkanın varsa trt 1 de . tüp bebek yasasını konuşacaklar şimdi.

evet canım dua ediyoruz zaten her an. tv seyretme imkanın varsa trt 1 de . tüp bebek yasasını konuşacaklar şimdi.

şimdi işteyim zaten bugün çok konuşup başınızı ağrıttım :) benim evliliğimde 3 sene dolmadı daha 1,5 senelik evliyiz geç evlendim o yüzden yararlanamıyroum ssk dan. güzel birşeyler söylerlerse bizle paylaşırmısın burda

ne demek çok konuştum teselli ettiğin için sağol canım opuyorumnanaktan

çörek otunu aynı gün karabiber öğütücüsü ile öğütüp karıştırabilirmişsin.

ben hepsini karıştırıp hemen yutuyorum. peşindende bir bardak su içiyorum. o zaman sorun olmuyordu.

zaten dün bitirdim ben. adetin 12. günü bitirilmesi gerekiyor unutma canım

Ben tüm kalbimle kartopunun sayfasında bende hamileyim die yazacağıma inanıyorum 6 ay sonra yada daha önce yada daha sonra :))) o zamana kadarda burdan ayrılmıycam ondan sonrada ayrılmıycam demir attım buraya :))) bence sizde inanın kötü şeyler düşünmeyin

ben çörekotunu çiğnediğim için sanırım acısı mahfetti boğazımı.Evimizin tam altında aktar var ona söylerim öğütsün bana.bende 2 büyük bardak su içtim ama boğazım acayip yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…