Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

muhtemelen boğazını tahriş etmiştir. öğütülmesi gerekiyor zaten çörek otu gerçekten yumurtalara çok faydalıymış

valla siz burda karamsarlığa düştükce bende düşüyorum...umudumu kaybettim bende artık..

Allah büyük neden umudunu kaybediyorsun ki çok erken değilmi kaybetmek için yumurtan oluşmuyormu sadece zamanı var belki yavrumuzun değerini daha ii anlamak için bu kadar çabalıyoruz yada Allah bizi bi sınavdan geçiriyor kaybetme umudunu burda duamız bitince çok kişiden hamile haberleri alacağız hem daha yolun başındayız aşılama normal ilişki gibi tüp bebek deniyceğiz daha Allahın izniyle

evet en iyisi öğütmek sen kullandınmı gül

kullandım canımm o ay kasıklarımda yumurtanın oluşmasını hissettim . şimdi ateş ölçümü yapıyorum hayırlısıyla hastalanıncada ovulasyon gününü gösteren aletler varmış bu ay onu deniycem eşimede mantıklı geldi iş yerinde bu kadar çalışmam :))))) tek derdim sigara içiyorum hastalandığımda onuda bırakcam inşallah

İnşallah dediğin gibi olur..tüp bebekte yapılan yasa değiişkliği ile yüzdelik şansımızda düştü..%50-60 dan %20 lere indi..aşılama ile aynı şansa sahip olduk nerdeyse..hakkımızda hayırlısı olsun..

inş. başarılı olur canım sigarayıda en kısa zamanda bırakırsın inş.ç.b.t ye bende çok inanıyorum.

evet canlar bende gül gibi düşünüyorum çok şükür ki bir yolu var bir çok yolu var da son olarak tüp deneriz yeter ki sonunda olsun hayırlısı sağlıklısı olsun

Ama bir tane koysalar bile yumurta ve sperm birleşmiş ve yanlış bilmiyosam 8 hücreli şekilde koyuyorlar yani genede şansımız artmıyormu. diğerinde içine spermi koyuyorlar yumurtayla birleşmesi gerçekleşmiyebilir. yinde yüzdesi fazla bence. bide bildiğim kadarıyla yeni yasayı bilmiyorum ama yaşdan ötürüde birden fazla koyabiliyorlar diye biliyorum şimdi açıp yeni yasaya bakayım ben :)

evet sende haklısın galiba sengözlerimebaksanab

yeni yasa tüp bebek denem şansının ssk da 3 den 2 ye inmesi mi ?

YASA ERTELENDI AMA TÜP BEBEK UYGULAMASI 2`YE INDI. diye yazıyorda

o değilmiş

tüp bebek tedavisinde embriyo transferine “tek” sınırlaması getirileceğini buymuş olsun aşılamadan çok daha yüksek bence

Son düzenleme:

KARTOPU

Yapılan değişiklikle bundan sonra herkes istediği kadar embriyo transfer edemeyecek. Bunun için belli bir sınırlama getiriliyor. Bu sınır, artık öncelikle 'bir' olacak. Yani, tek embriyo transfer edilebilecek. Özel durumlarda bu sınır değişebilecek. Özel durumlar ise ikinci ya da üçüncü denemeler ve daha sonrasını kapsıyor. Bu durumlarda iki embriyo transferine izin veriyoruz. Ayrıca, 35 yaş üstünde olunması halinde de iki embriyo transferine izin veriliyor. Onun dışında tek embriyo...”

biz buna giriyoruz galiba ilk defa yaşımın 37 olmasına sevindim kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

35 yaş sınırından sonra 2embriyo veriliyor

inşallah arkadaşım sırayla önce göbişlerimizi sonra kucaklarımızı dolduracak bebeklerimiz. ama birbirimiz bırakmak yok. hatta çocuklarımız arkadaş olacak dışarıda da görüşeceğiz ona göre opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız

kartopu nasılsın canım nasıl gidiyor kızlar allah bütün dularınızı kabul etsin emeğinizin mükafatı olan miniklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah herkesi

benim dün adetim başladı yarın doktora gidicem aşılama için rabbim hayırlsını versin inşallah bu sefer geşir küçüğüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…