- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.681
ben çörekotunu çiğnediğim için sanırım acısı mahfetti boğazımı.Evimizin tam altında aktar var ona söylerim öğütsün bana.bende 2 büyük bardak su içtim ama boğazım acayip yanıyor.
muhtemelen boğazını tahriş etmiştir. öğütülmesi gerekiyor zaten çörek otu gerçekten yumurtalara çok faydalıymış
valla siz burda karamsarlığa düştükce bende düşüyorum...umudumu kaybettim bende artık..
evet en iyisi öğütmek sen kullandınmı gül
Allah büyük neden umudunu kaybediyorsun ki çok erken değilmi kaybetmek için yumurtan oluşmuyormu sadece zamanı var belki yavrumuzun değerini daha ii anlamak için bu kadar çabalıyoruz yada Allah bizi bi sınavdan geçiriyor kaybetme umudunu burda duamız bitince çok kişiden hamile haberleri alacağız hem daha yolun başındayız aşılama normal ilişki gibi tüp bebek deniyceğiz daha Allahın izniyle
kullandım canımm o ay kasıklarımda yumurtanın oluşmasını hissettim . şimdi ateş ölçümü yapıyorum hayırlısıyla hastalanıncada ovulasyon gününü gösteren aletler varmış bu ay onu deniycem eşimede mantıklı geldi iş yerinde bu kadar çalışmam :))))) tek derdim sigara içiyorum hastalandığımda onuda bırakcam inşallah
İnşallah dediğin gibi olur..tüp bebekte yapılan yasa değiişkliği ile yüzdelik şansımızda düştü..%50-60 dan %20 lere indi..aşılama ile aynı şansa sahip olduk nerdeyse..hakkımızda hayırlısı olsun..
Ama bir tane koysalar bile yumurta ve sperm birleşmiş ve yanlış bilmiyosam 8 hücreli şekilde koyuyorlar yani genede şansımız artmıyormu. diğerinde içine spermi koyuyorlar yumurtayla birleşmesi gerçekleşmiyebilir. yinde yüzdesi fazla bence. bide bildiğim kadarıyla yeni yasayı bilmiyorum ama yaşdan ötürüde birden fazla koyabiliyorlar diye biliyorum şimdi açıp yeni yasaya bakayım ben :)
yeni yasa tüp bebek denem şansının ssk da 3 den 2 ye inmesi mi ?
YASA ERTELENDI AMA TÜP BEBEK UYGULAMASI 2`YE INDI. diye yazıyorda
o değilmiş
tüp bebek tedavisinde embriyo transferine “tek” sınırlaması getirileceğini buymuş olsun aşılamadan çok daha yüksek bence
evet sende haklısın galiba sengözlerimebaksanab
yeni yasa tüp bebek denem şansının ssk da 3 den 2 ye inmesi mi ?
YASA ERTELENDI AMA TÜP BEBEK UYGULAMASI 2`YE INDI. diye yazıyorda
o değilmiş
tüp bebek tedavisinde embriyo transferine “tek” sınırlaması getirileceğini buymuş olsun aşılamadan çok daha yüksek bence
Ben tüm kalbimle kartopunun sayfasında bende hamileyim die yazacağıma inanıyorum 6 ay sonra yada daha önce yada daha sonra :))) o zamana kadarda burdan ayrılmıycam ondan sonrada ayrılmıycam demir attım buraya :))) bence sizde inanın kötü şeyler düşünmeyin
Papatya görev başında :) ben yemeğe gidiyorum hepiniizi öptüm
Ece yakaladım seni. okuyabildinmi kalan 100 taneyi????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?