Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben iyi olmaya çalışıyorum canım zana olmuşum sıkıntıdan (((((

inşallah tedavin bu sefer güzel sonuç veriri hayatım

en azından yetiştiremezsem sizde sıkışmamış olursunuz rahat rahat bitiririz inşallah..bu hafta ne çabuk geçti böyle yaww..

şimdi ben 30 diye tekmi verşlecek. ya millete ne anlamıyorum ki zar zor yumurtluyoruz ona bile karışıyorlar..... vallah ben hastaneye dedim siz ne yapıyorsunuz bu yasa karşısında.... daha yazı elmedi eski sistem dediler....iyi yazı gelirse ve uygulayacakğız derseniz burda yaptırmam dedim.. okadar özel yer ver onlara gider bulurum dedim...... iş tüp bebeğe gelecek ben devletin dediğini yapacağım yok öyle yağma...

aman kızlar burası türkiye yasanın çıkması önemli değil önemli ola uygulaması kii malum bizim memlekette uygulama sıfır.... hehehe o nedenle takmayın kafannıza:) nede olsa ikdidar ak pe tek verdik çift çıktı Allah ın takdiri der hastaneler onlarda yemiş gibi yaparlar:)))

bencede uygulamada eksiklik olan bir ülkede buda doğru uygulanmaz ve bizler bu işten nasibimizi alır şanslı sayarız kendimizi

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................1100 AD

gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 100 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................100 AD

pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 250 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................50 AD

ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

mecliste birim birim açılıp bilgisayar üstünden takip edilecekmiş yasayı uygulamayan merkezler hakkında uyarı yapılıp 15 gün hasta almama cezası eğer tekrarlanırsa 1 buçuk ay kapatılma cezası verilecekmiş inş.yasa yürürlüğe girmesi uzarda mağdur kalmayız

iyide canım bende guatır ameliyatı diye not aldırırım tüp bebek yazdırtmam hehehehe:))) sonra tüp bebeklemi oldu normal yollamı nerden bilecekler:)

ricaederim canım öyle yaparsın çakşırı kullandıktan sonra keçiboynuzuna geçersin .faydasını çok görüceksin.

kısacası balım burası türkiye bunu yaparak kayıt dışı işlemleri artıracaklar.... merkeze gidecek parası olan diyecekki tüp bebek yaptıracağım sizde ama kayıt altına almayın çünkü ben 3 embriyo iistiyorum malum para olunca bizim buralarda 3 aylık bebeği bile kürtaj eden çıktığını düşüünüürsek bunu yapmak zor olmayacakdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…