- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.701
selam kızlar nasılsınız
kartopu nasılsın canım nasıl gidiyor kızlar allah bütün dularınızı kabul etsin emeğinizin mükafatı olan miniklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah herkesi
benim dün adetim başladı yarın doktora gidicem aşılama için rabbim hayırlsını versin inşallah bu sefer geşir küçüğüm :))
dağıtalım ozaman senin yüz taneyi
ben iyi olmaya çalışıyorum canım zana olmuşum sıkıntıdan(((((
inşallah tedavin bu sefer güzel sonuç veriri hayatım
gül ,
paylaşalımmı seninle 50 / 50 ecenin kalan 100 tanesini.
ece 100 tane okudun daha önce değilmi?
hemen dağıtmayalım ben bugün yarında okuyum yetişemez gibi olursa dağıtırız tamam mı
ece yarına kadar bekleyelimmi paylaşalımmı biz
bekleyim yada şöyle yapalım en güzeli 50 ben halledeyim..50 siz bitirn olurmu??
KARTOPU
Yapılan değişiklikle bundan sonra herkes istediği kadar embriyo transfer edemeyecek. Bunun için belli bir sınırlama getiriliyor. Bu sınır, artık öncelikle 'bir' olacak. Yani, tek embriyo transfer edilebilecek. Özel durumlarda bu sınır değişebilecek. Özel durumlar ise ikinci ya da üçüncü denemeler ve daha sonrasını kapsıyor. Bu durumlarda iki embriyo transferine izin veriyoruz. Ayrıca, 35 yaş üstünde olunması halinde de iki embriyo transferine izin veriliyor. Onun dışında tek embriyo...”
biz buna giriyoruz galiba ilk defa yaşımın 37 olmasına sevindim kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-
şimdi ben 30 diye tekmi verşlecek. ya millete ne anlamıyorum ki zar zor yumurtluyoruz ona bile karışıyorlar..... vallah ben hastaneye dedim siz ne yapıyorsunuz bu yasa karşısında.... daha yazı elmedi eski sistem dediler....iyi yazı gelirse ve uygulayacakğız derseniz burda yaptırmam dedim.. okadar özel yer ver onlara gider bulurum dedim...... iş tüp bebeğe gelecek ben devletin dediğini yapacağım yok öyle yağma...
aman kızlar burası türkiye yasanın çıkması önemli değil önemli ola uygulaması kii malum bizim memlekette uygulama sıfır.... hehehe o nedenle takmayın kafannıza:) nede olsa ikdidar ak pe tek verdik çift çıktı Allah ın takdiri der hastaneler onlarda yemiş gibi yaparlar:)))
pınarcığım sen sonradan aldığın 50 ad.tespiği okuyabildinmi canım
mecliste birim birim açılıp bilgisayar üstünden takip edilecekmiş yasayı uygulamayan merkezler hakkında uyarı yapılıp 15 gün hasta almama cezası eğer tekrarlanırsa 1 buçuk ay kapatılma cezası verilecekmiş inş.yasa yürürlüğe girmesi uzarda mağdur kalmayız
Teşekkürler, işten çıkmaya fırsatım olmuyo, aktar da baya uzak işyerime. Netten çakşır suyuyla bal polen arısütü macunu siparişi verdim. Keçiboynuzu için çakşırın bitmesini bekler, sırayla içiririm o zaman. Çoook sağol opuyorumnanaktan
mecliste birim birim açılıp bilgisayar üstünden takip edilecekmiş yasayı uygulamayan merkezler hakkında uyarı yapılıp 15 gün hasta almama cezası eğer tekrarlanırsa 1 buçuk ay kapatılma cezası verilecekmiş inş.yasa yürürlüğe girmesi uzarda mağdur kalmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?