- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.721
iyide canım bende guatır ameliyatı diye not aldırırım tüp bebek yazdırtmam hehehehe:))) sonra tüp bebeklemi oldu normal yollamı nerden bilecekler:)
artık senin ikna kabiliyetine kalmışklava:nasıl edersen artık
:)))))))) Allah tüp bebeğe bırakmasın bu işleri ....... ama ben hep düşünsene ikiz isteyen biriyim hayalimi elimden alacak... tüp bebekle bunu belki sağlama olasılığım olacak veya takdir canabı hakkın olmayacak bilemem ama o olasılığı almalarına müsaade etmem gibime geliyor.....
Allah kalbine göre verir inş. canım bende bu gün b.ç.t başladım adetimin 2 günü bugün perşembe dr gidicem
doktor işini neden canım perşembeye bırakdım bugün madem ikinci günündü bugün veya arın gitseydin......
ece senden 50 ad. aldık gül ve ben 25/25 paylaştık.
sanada 50 daha kaldı. bitiremezsen haber verirsin canım
randevuyu öyle verdiler ne bileyim
canım sen söyleseydin adetinin 2. günü diye randevunu yarına değiştirmeye çalış hayatım
randevuyu eşim aldı sonuçta ultrasonla bakıcak ilaca adet bitince başlanmıyormuydu
kızlar bizim grubda hamile kalan bir arkadaş vardı ikiz olmuştu ilk aşılamasımızydı...hamile kalanlarda uğramaz oldu canım buraya
randevuyu eşim aldı sonuçta ultrasonla bakıcak ilaca adet bitince başlanmıyormuydu
canım ilaçlar duruma göre 2. 3. günü veya 5.günü başlanıyor....
aşılamada iğneler 3.gün başlanıyor......... kis felan varsa ara diyecekse ki insallah yoktur oda 3.gün başlanıyor... aşılamada birtek ilaç tedavisi nde kullanılacak ilaçlar 5.gün başlıyor.... onuda tavsiye etmiyrum iğne iste
şimdi ben 30 diye tekmi verşlecek. ya millete ne anlamıyorum ki zar zor yumurtluyoruz ona bile karışıyorlar..... vallah ben hastaneye dedim siz ne yapıyorsunuz bu yasa karşısında.... daha yazı elmedi eski sistem dediler....iyi yazı gelirse ve uygulayacakğız derseniz burda yaptırmam dedim.. okadar özel yer ver onlara gider bulurum dedim...... iş tüp bebeğe gelecek ben devletin dediğini yapacağım yok öyle yağma...
aman kızlar burası türkiye yasanın çıkması önemli değil önemli ola uygulaması kii malum bizim memlekette uygulama sıfır.... hehehe o nedenle takmayın kafannıza:) nede olsa ikdidar ak pe tek verdik çift çıktı Allah ın takdiri der hastaneler onlarda yemiş gibi yaparlar:)))
kist olacağını zannetmem hiç olmadı şimdiye kadar bçt da kullanıyorum oda geliştirir yumurtaları gül çok memnun kalmış
benimde perşembe 4. günü olmuş oluyor.eşim anlatmış 2 ay önce aşılama yapıldı geçen ay test yapıldı diye bugün 2 günü diye belirtmiş ben dr söylerim zaten hemen ilk önce adetimi soruyor kaçıncı günümdeyim diye
Burda yazılarda da okudum gerçekten etkisi varmış hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?