Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
artık senin ikna kabiliyetine kalmış klava:nasıl edersen artık

:)))))))) Allah tüp bebeğe bırakmasın bu işleri ....... ama ben hep düşünsene ikiz isteyen biriyim hayalimi elimden alacak... tüp bebekle bunu belki sağlama olasılığım olacak veya takdir canabı hakkın olmayacak bilemem ama o olasılığı almalarına müsaade etmem gibime geliyor.....

Allah kalbine göre verir inş. canım bende bu gün b.ç.t başladım adetimin 2 günü bugün perşembe dr gidicem

kaartoğpu sen kürleri bırakdınmı

ben bırakdım eğer olduysa yumurtlama dönemim bitti.... ama şu kullandığım ilaç aklımı karıştırıyor gebelik önleyici değildir diyor ama ne bilim .... umudumu kırıyor..... her neyse kızlar ben gene kaçar bu hafta kıyı köşe temizliğe başladım sanki bir yandanda içim hamiş kalıp sonra iş yapamayacakmışım gibi geliyor:) insallah hepimiz birden...

kızlar bizim grubda hamile kalan bir arkadaş vardı ikiz olmuştu ilk aşılamasımızydı...hamile kalanlarda uğramaz oldu canım buraya

kızlar bizim grubda hamile kalan bir arkadaş vardı ikiz olmuştu ilk aşılamasımızydı...hamile kalanlarda uğramaz oldu canım buraya

hamişler bizi unutuyor....... Allah oldukları yerde huzur sağlık versin onlara bbeişlerinide korusun yarabbim. tutunmalarını sağlıklı dünyaya gelmelerinide nasip etsin.... bizi unuturlarsa unutsunlar..

randevuyu eşim aldı sonuçta ultrasonla bakıcak ilaca adet bitince başlanmıyormuydu

aşılamada iğneler 3.gün başlanıyor......... kis felan varsa ara diyecekse ki insallah yoktur oda 3.gün başlanıyor... aşılamada birtek ilaç tedavisi nde kullanılacak ilaçlar 5.gün başlıyor.... onuda tavsiye etmiyrum iğne iste

canım ilaçlar duruma göre 2. 3. günü veya 5.günü başlanıyor....

benimde perşembe 4. günü olmuş oluyor.eşim anlatmış 2 ay önce aşılama yapıldı geçen ay test yapıldı diye bugün 2 günü diye belirtmiş ben dr söylerim zaten hemen ilk önce adetimi soruyor kaçıncı günümdeyim diye

iğne kullandım yarısı duruyor zaten onuda söylerim kalanı yeter zaten 800 fiyatı

kist olacağını zannetmem hiç olmadı şimdiye kadar bçt da kullanıyorum oda geliştirir yumurtaları gül çok memnun kalmış

Canım merak etme hayırlısıyla yasa yürürlüğe geçene kadar tüp bebeği denemiş oluruz tabi inşallah onada gerek kalmaz. tutacağı varsa birlede tutar ayrıca

Canım yeni tedavin inşallah hayırlı olur ii haberlerini alırız :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…