Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum benim aşılamam iptal edildi dün akşam. çok fazla yumurtam gelişmiş ve tüp bebeğe geçtik sanırım cuma günü yumurtalar tolanacak ne olur benim için dua edin...

herşeyde bir hayır vardır hayatım. hadi hayırlı olsun. çift gelsinler inşallah.

hayırlı olsun dualarımız hepimiz için canım ne güzel çok yumurta çok şans hayırlı uğurlu olur inşallah bende perşembe dr gidicem önce sen hayırlı haberi ver bize umut ol canımkaydirigubbakcemile3

selam kızlar, benim doktorum ege kadın doğum hastanesindede görevli orayada yeni tüp bebek merkezi açılmış,daında başarılı iyi çalışan bir ekipmiş,dr seni daha fazla yormayalım istersen hemen devlet kanalıyla tüp bebege geçelim daha hesaplı olur dedi.bugün gidip konuştum o dediğiniz tek embriyo yasalaşmış malesef.2. ve 3. denemeden sonra 35 yaş üstündekilere 2 embriyo uygulanıyormuş.

arkadaşlar ben çıkıyorum. bugün site çok ağırdı ve devamlı koptu sizinle çok muhabbet edemedim. bakalım belki akşam girebilirsem görüşürüz.

hoşcakalın

sen hangi aşamadasın canım ben bu aşılamamda başarısız geçerse hastane değiştirmeyi düşünüyorum iyi ekip diyorsun senin dr orada çalıştığı için öncelikli olursun ege ünv.1 yıl sonra rand.veriliyor orada nasıldır acaba

canım benim son yaptırdığım 4. aşılamamdı.başlamadan önce dr o kadar kesin konuştuki 2010 da sana mutlaka doğum yaptırtacağım demişti.onun için birazda hızlandırıyor.dr benim her aşılamamda labrotuarda yapılan tahlilleri imzalamıştı bide ilaçlarımı heyetle almıştım o raporları filan iyiki atmamışım hepsini istediler.birde rahim filmlerinide.dosya bugün açıldı.devlet için gerkli bütün şartları sağlıyormuşum.(3 yıldan fazla evli olmak,sigorta pirim günlerinin 2000 günden fazla olması gibi..)

bu ay tahlil ve tetkiklerle geçecek birdahaki ayda başlarız herhalde bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.dr değiştirmek istersen yardımcı olurum.sen düşün karar ver canım

arkadasım çıkmam lazım benim yine yrn girerim eger bitti duasını yapalım derseniz bölüşelim yok perşembeye kadar bekleriz dersenizde ben okurum ozamana kadar 100 tane kaldı ztn..yrn bakarım tekrar..öpüyorum hepinizi..:)

kartopu listeyi düzenliyor okuyanlar haber veriyor bayağı okundu kimi arkadaşlardan ses çıkmayınca özeline mesaj attı

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............100 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 00 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................100 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 250 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................50 AD
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

kartopu hastalanmadan okudum hayırlısı olur inşallah listenin son hali sen bakarsın

3869 okunmuş 575 tane kalmış az kalmış :Saruboceq:

estamp.............. 200 ad hiç ses varmı okudumu acaba

Son düzenleme:
OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............100 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 00 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................125 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 250 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................50 AD
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar

mavi ile boyalı olanlar eksik okumalar.

gamsem 100 tane kalanını cumaya kadar bitirecek.

estamp dan yarında ses çıkmazsa perşembe günü onuda bölüşürüz.

diğer arkadaşlar zaten bitirecekler kendi kalanlarını.

görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…