- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.741
Canım yeni tedavin inşallah hayırlı olur ii haberlerini alırız :Saruboceq:
meraba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum benim aşılamam iptal edildi dün akşam. çok fazla yumurtam gelişmiş ve tüp bebeğe geçtik sanırım cuma günü yumurtalar tolanacak ne olur benim için dua edin...
meraba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum benim aşılamam iptal edildi dün akşam. çok fazla yumurtam gelişmiş ve tüp bebeğe geçtik sanırım cuma günü yumurtalar tolanacak ne olur benim için dua edin...
arkadaşlar ben çıkıyorum. bugün site çok ağırdı ve devamlı koptu sizinle çok muhabbet edemedim. bakalım belki akşam girebilirsem görüşürüz.
hoşcakalın
selam kızlar, benim doktorum ege kadın doğum hastanesindede görevli orayada yeni tüp bebek merkezi açılmış,daında başarılı iyi çalışan bir ekipmiş,dr seni daha fazla yormayalım istersen hemen devlet kanalıyla tüp bebege geçelim daha hesaplı olur dedi.bugün gidip konuştum o dediğiniz tek embriyo yasalaşmış malesef.2. ve 3. denemeden sonra 35 yaş üstündekilere 2 embriyo uygulanıyormuş.
sen hangi aşamadasın canım ben bu aşılamamda başarısız geçerse hastane değiştirmeyi düşünüyorum iyi ekip diyorsun senin dr orada çalıştığı için öncelikli olursun ege ünv.1 yıl sonra rand.veriliyor orada nasıldır acaba
3869 okunmuş 575 tane kalmış az kalmış :Saruboceq:
estamp.............. 200 ad hiç ses varmı okudumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?