Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kartopu bittiğindede ayrıca bir duası varmı
annen biz okumaya başlamadanda duasını yapmıştı diye hatırlıyorum. Annene saygılarımızı iletirsin Allah razı olsun

kızlar duası varsa perşembe biteceğine göre ben o gün yokum dr rand.var şehir dışında olucam bütün gün

ben okudum kızlar.....

herkese günaydınlaaaaaaar:lepi: kızlar herkesi gönderdim şimdi kuruldum yatagın içine oh..günün ilk günaydını benden..valla burda biraz olsun kafam rahatlıyo yaa yaşasın K.K:enbuyukkk:

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............100 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 50 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................125 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 250 AD
estamp.............. 200 ad...............................................................200 AD
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................50 A
D
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Son düzenleme:
kızlar boyalı olanlar tamamlanmamış olanlar yarına kadar gamsem bitirecek. emennede bitiririm dedi.

diğer arkadaşlardan haber bekliyoruz.

Kartopu bittiğindede ayrıca bir duası varmı
annen biz okumaya başlamadanda duasını yapmıştı diye hatırlıyorum. Annene saygılarımızı iletirsin Allah razı olsun

sağolasın arkadaşım. herkes bitirince yine cuma sala vakti anneme söyledim yasin falan okuyup duasını yapacak. bizde yine kendimiz tam sala okunurken bildiğimiz duaları okuruz. bu arada evde olan arkadaşlar yine isterlerse yasin falan okuyup dualasın kızlar.

özel bitirme duası yok diye biliyorum ben.

estamp a nasıl ulaşacağız.... diğerleride tamamlamazlarsa yarın akşam çok sıkışırız...

kızlar benimkini okunmus bilin..girer hbr veririm yinede..buarada bu ay benim hastalanmama 10gün felan var..hep 10gün-15gün önden gögüslerim acırdı..bu ay tık yok..bi heycanlandım kızlarguclubacismile yinede kaptırmıyorumda kendimi..

günaydın herkese hepinizi öpüyorum kartopu annenin ellerinden öperim duamızı annen yapsın canım benim de bildiğim kadarıyla özel bir dua yok ama yasin okunursa tabi çok daha makbul olur düşüncesindeyim gamsem inşallah adet olmazsın canım iyi haberler veririz birbirimize inşallah iyki varsınız canlarım sizi görmüyorum duymuyorum ama okadar hissediyorum ki

teşekkürler canım. annem dua kısmını halledecek konuştım. bende burada sizinle birlikte çok mutlu oluyorum. sabah işe gelir gelmez hemen siteyi açıp okumak sizlerle olmak çok güzel. :enbuyukkk: a.s.

kartopu sence üstüne görmüş ihtimalim olabilir mi?hani aşılamadan sonraki kan testim 5li degerlerde çıkmıştı ya..acaba üstüne mi hastalandım diyorum.??ben mi yedim kafayı yoksa var mı böle bi ihtimal??

al benden de okadar canım..burda benimle aynı şeyleri yaşayan hemcinslerimi görünce yalnız degilmişim dedim ve kendimi burda çok rahat hissediyorum..üstelik bi çok da şey ögreniyorum..harikayız kızlar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…