- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.781
kartopu sence üstüne görmüş ihtimalim olabilir mi?hani aşılamadan sonraki kan testim 5li degerlerde çıkmıştı ya..acaba üstüne mi hastalandım diyorum.??ben mi yedim kafayı yoksa var mı böle bi ihtimal??
Bunu anlamanın en kolay yolu hemen gidip eczaneden 3 -5 liralık olan gebelik testlerinden alıyorsun ve yapıyorsun canım. çünkü artık eğer hamileysen ki inşallah öylesindir bu testte çıkması lazım.
birde bu arada reglin nasıl olmuştu çok yoğunmuydun
günaydın kızlarrr,
bu gün aşılamanın 17. günü. dün kan değerimin 1.6 olduğunu öğrendim ve hala regl olmadım. bu ne demek oluyo iyice kafam karıştı. poliklinikteki kadın eğer 3-5 gün daha regl olmazsanız testi tekrarlayın dedi. offf yaaaaa
herzamanki gibiydi..ama 6günde biter normalde..bittide ztn aama adetin 8 ve 9.günü kahverengi bi lekenme oldu..devam etseydi gidicektim geçti sonra..ama bu hiç olmadı bgne kadar..6.gün tık die kesilierdi..
günaydın kızlarrr,
bu gün aşılamanın 17. günü. dün kan değerimin 1.6 olduğunu öğrendim ve hala regl olmadım. bu ne demek oluyo iyice kafam karıştı. poliklinikteki kadın eğer 3-5 gün daha regl olmazsanız testi tekrarlayın dedi. offf yaaaaa
müsaitsen hemen gidip bir test alda bak bakalım
kesin çıkar dimiguclubacismile
bence çıkar
ben gidiyorum ozaman:Saruboceq: dua et kartopu..gelince yazarım ..öptüm
bu tek çizgi sonum olucakakannehir neyseki iyiyim olmadı kızlar yokmuş bişey:) durmak yoooook..önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkguclubacismile
bugün aşılamanın 15.günü tam 2 hafta olmuş
Arkadaşlar merhaba ,
Ben aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.
2 kez klomen +çatlatma iğnesi tedavisi gördüm fakat olmadı maalesef. Aşılama tedavisine başladım. Sivastayım ben bu arada. Geçen C.tesi günü muayene oldum doktor 900 ve 600 dozluk iğneler yazdı fakat eczanelerin hiçbirinde bu iğneleri bulamadım maalesef :1no2::1no2:
Sonra doktoru aradım ve o da klomenin dozunu artırarak kullanalım dedi. Bu hafta C.tesi tekrar gideceğim.
Size sormak istediğim ise; bu tedavi aslında iğne ile olmuyor muydu? Yüksek dozda hap kullanmak ile iğne yapmak arasında çok da fark yok mu? Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap versin. Şimdiden tşk.lerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?