Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
müsait olmadığım için bugünlerde nete giremiyorum. ben okumam gereken 200 taneyi okudum. hepimizinkini Allah kabul etsin.

emenne sen ne yaptın hayatım????????

100 tane okudum arkadaşım. Şimdi geldim annemi doktora götürmüştüm sabah dizleri ağırıyodu ilaç verdi doktor bir de orada ilginç bir olay yaşadım arkadaşlar anneme tahlil ve film vemişlerdi o kadar dalgınım ki o telaşla film için annemle içeriye girdim işimiz bitti dışarıya çıktık kapıya takıldı gözüm hamileler ve hamile şüphesi olanlar giremez diyor çok tedirgin oldum
ayy olmadığından tam emin değilim ya bugün 10. günüm Allahım inşallah kötü bişey olmaz

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad................................................ ..............150 AD
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 50 AD
gül1973............100 ad..+...25 ad.................................. ............... 125 AD
kartopu344........100 ad..+..25 ad.................................. ................125 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................ ................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad..+..100.................................... 350 AD
estamp.............. 200 ad...............................................................200 AD
ece006...............150 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............100 ad................................................ ................50 A
D
ecrin87................200 ad................................................ ...............200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Son düzenleme:

Anneciğin için geçmiş olsun arkadaşım.

adetinin 10. günüydü değilmi.??? ozaman sorun olmaz zannetmiyorum. tedirginliğe gerek yok. hamilelik olrsa ki inşallah vardır ozaman sen yinede doktora bir danışırsın.

bu arada sen toplam 350 ad. okudun değilmi güzelim. senin tespihlerin tamamı bitmiş oldu böylece. Allah kabul etsin hayatım.

evet canım 350 okudum bitti
aşılamamın 10. günü bugün

selam kızlar bugün giremedim temizlik yapıyorum cam çerçeve ne varsa yani bir ara verdim dr dönüşü biraz daha dikkat edicem her şeyin hayırlısı.cumaya adetim bitecek sela vakti bende yasin okuycam hepimiz için:Saruboceq:

hamileliğe hazırlık yapıyorsun yani. hadi hayırlı olsun arkadaşım. dr randevun yarın değilmi?

ayşecim dün eşimle dr değiştirme işini konuştuk aynı yere devam etmeye karar verdik ilgilendiğin için sağol canım

hamileliğe hazırlık yapıyorsun yani. hadi hayırlı olsun arkadaşım. dr randevun yarın değilmi?

ne bileyim aşılamadan sonra fitil vermişti onu kullanınca 1 .2 saat yatıyordum dr sorucam doğrumu yapıyorum diye.ruh halim değişiyor içimden bişey yapmak gelmiyor bu sefer farklı olacak pc nin başına dahi geçmiyordum zararı olurmu diye bir tedirginlik sonuç negatif olunca çok yıprandım bu sefer hergün burda olucam takmıycam kafama

takınca oluyormu sanki. mümkün olduğunca rahat olmaya çalışmalıyız. ben jel kullanmıştım sabah erkenden onu kullanıyordum 15 dakika yatıp sonra hazırlanıp işe gidiyordum. öyle saatlerce yatmadım yani. gerçi zamanı geldiyese yatsanda , kalksanda farketmeyecek arkadaşım. olacak inşallah.

kızlar merhaba martta hiç hamile haberi almadık...bakalım şeytanın bacağını kim kıracak...bu arada bir sure var eminim çoğunuz biliyorsunuzdur..sıkılıp daraldığınızda onu okuyun...hatta suya okuyup her gün için hem içinizi ferahlatır hemde şifa bulursunuz..ben bu sıralar yapıyorum..kafam epeyce rahatladı..kendimi daha iyi hissediyorum...

ınşirah suresi

Bismillahirrahmanirrahim,

Elemneşrahleke sadrek. Ve adağna anke vizrek, ellezi engada zahrek. Ve refağna leke zikrek. Feinne maal usri yüsran. Inne maal üsri yüsra feiza ferağte fensab ve ila rabbike ferğab.

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

paylaşımın için teşekkür ederiz ece........... opuyorumnanaktan

ece yakaladım seni :))))))))))))))

hoşgeldin canım a.s.

bitirdinmi kalan 50 adet tespihini hayatım?

kaçmıyorum ki :)) ben hep burdayım ara ara girip mutlaka bakıyorum ne var ne yok diye sadece yazmaya fırsatım olmuyor..iş yerinde sıkıntı oluyor..akşamlarıda spor yapıyorum evde bilgisayara açmaya halim kalmıyor..sürekli takipteyim..sende ne var ne yok sende aşılamaya ara verdin benm gibi değil mi??

evet canım ben b,ç,t kürünü yaptım bu ay. pazartesi adetin 12. gününde bıraktım. şimdi beklemedeyim.

bu ayda kendiliğinden olmazsa nisanda tüp bebeğe başlıyorum. inşallah. tabi bu arada birde sıkıntıdan zona olmuşum. onunla uğraşıyorum birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…