- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.801
müsait olmadığım için bugünlerde nete giremiyorum. ben okumam gereken 200 taneyi okudum. hepimizinkini Allah kabul etsin.
emenne sen ne yaptın hayatım????????
100 tane okudum arkadaşım. Şimdi geldim annemi doktora götürmüştüm sabah dizleri ağırıyodu ilaç verdi doktor bir de orada ilginç bir olay yaşadım arkadaşlar anneme tahlil ve film vemişlerdi o kadar dalgınım ki o telaşla film için annemle içeriye girdim işimiz bitti dışarıya çıktık kapıya takıldı gözüm hamileler ve hamile şüphesi olanlar giremez diyor çok tedirgin oldum
ayy olmadığından tam emin değilim ya bugün 10. günüm Allahım inşallah kötü bişey olmaz
Anneciğin için geçmiş olsun arkadaşım.
adetinin 10. günüydü değilmi.??? ozaman sorun olmaz zannetmiyorum. tedirginliğe gerek yok. hamilelik olrsa ki inşallah vardır ozaman sen yinede doktora bir danışırsın.
bu arada sen toplam 350 ad. okudun değilmi güzelim. senin tespihlerin tamamı bitmiş oldu böylece. Allah kabul etsin hayatım.
evet canım 350 okudum bitti
aşılamamın 10. günü bugün
selam kızlar bugün giremedim temizlik yapıyorum cam çerçeve ne varsa yani bir ara verdim dr dönüşü biraz daha dikkat edicem her şeyin hayırlısı.cumaya adetim bitecek sela vakti bende yasin okuycam hepimiz için:Saruboceq:
hamileliğe hazırlık yapıyorsun yani. hadi hayırlı olsun arkadaşım. dr randevun yarın değilmi?
rica ederim canım hakkınızda hayırlısıayşecim dün eşimle dr değiştirme işini konuştuk aynı yere devam etmeye karar verdik ilgilendiğin için sağol canım
kızlar merhaba martta hiç hamile haberi almadık...bakalım şeytanın bacağını kim kıracak...bu arada bir sure var eminim çoğunuz biliyorsunuzdur..sıkılıp daraldığınızda onu okuyun...hatta suya okuyup her gün için hem içinizi ferahlatır hemde şifa bulursunuz..ben bu sıralar yapıyorum..kafam epeyce rahatladı..kendimi daha iyi hissediyorum...
İnşirah suresi
Bismillahirrahmanirrahim,
Elemneşrahleke sadrek. Ve adağna anke vizrek, ellezi engada zahrek. Ve refağna leke zikrek. Feinne maal usri yüsran. Inne maal üsri yüsra feiza ferağte fensab ve ila rabbike ferğab.
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
ece yakaladım seni :))))))))))))))
hoşgeldin canım a.s.
bitirdinmi kalan 50 adet tespihini hayatım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?